امروزه تلویزیونهای هوشمند به یک وسیله رایج تبدیل شدهاند، ولی با این حال خرید تلویزیون با چالشهایی همراه است.
طیف گستردهای از تلویزیون در بازار وجود دارد و هنگام انتخاب یکی از دهها مدل آنها سردرگمی بزرگی ایجاد میکند. بازار تلویزیونهای هوشمند به شدت با تولید کنندگان متعدد، با انواع صفحه نمایش، قیمتهای متفاوت و غیره رقابت میکند. این موضوع سبب میشود تا هنگام خرید تا حدودی سردرگم شوید. در این مقاله به نقل از تلویشاپ خرید تلویزیون هوشمند را برای شما آسان میکنیم.
قیمت تلویزیون
بررسی قیمت تلویزیون و مشخص کردن بودجه، اولین کاری است که باید هنگام خرید تلویزیون انجام دهید. تلویزیونهای هوشمند در محدوده قیمتهای متفاوتی عرضه میشوند. هنگامی که بودجه خود را برای تلویزیون هوشمند مشخص کردید، در میان گزینههای مختلف، میتوانید بهترین تلویزیون را با توجه به نیازهای خود انتخاب کنید.
در هنگام بررسی قیمت و انتخاب تلویزیون، به مواردی مانند کیفیت تصویر، اندازه صفحه نمایش، قابلیتهای هوشمندی، اتصالات و ویژگیهای جانبی دقت کنید. با این اطلاعات، میتوانید انتخابی هوشمندانهتر داشته باشید و تلویزیونی که بهترین تطابق با نیازهای شما را دارد را پیدا کنید.
برند تلویزیون
همانطور که قبلاً گفته شد، بازار تلویزیونهای هوشمند شاهد یک رقابت فشرده در بازار فعلی است. هنگام خرید تلویزیون برندهایی مانند تلویزیون اسنوا، دوو، جیپلاس، ایکس ویژن و غیره با یکدیگر رقابت میکنند و در این بین، هر برند ویژگیهای خاص خود را دارد. اسنوا و دوو، محصولات مختلفی با کیفیتهای بالا ارائه میکنند و قیمت آن با کیفیت آن نسبت مستقیم دارد. با صحبت در مورد ایکس ویژن و جیپلاس، میتوانید طیف گستردهای از تلویزیونهای هوشمند مقرون به صرفه را پیدا کنید. انتخاب یک برند در واقع به شما بستگی دارد زیرا همه محصولات برندهای فوق دارای مزایای یکسانی هستند.
اندازه صفحه نمایش
اندازه صفحه نمایش یکی از جنبه های حیاتی تلویزیون هوشمند است. زمانی بود که ما از تماشای فیلم ها و نمایش ها در تلویزیون های CRT لذت می بردیم. پس از مدتی که شرکت ها از تولید آن منصرف شدند، تلویزیون هایی با طراحی باریک و صفحه نمایش بزرگ پا به بازار گذاشتند. از زمان اختراع چنین تلویزیون هایی، ما شروع به تحسین صفحه نمایش های بزرگتر کردیم.
با این حال، برخی از مردم ممکن است صفحه نمایش های خیلی بزرگ را دوست نداشته باشند. یا گاهی اوقات یک تلویزیون هوشمند بزرگتر ممکن است به خوبی در فضای اتاق قرار نگیرد. در این صورت، انتخاب تلویزیونی کوچکتر ایده آل خواهد بود. از طرفی، اگر در حین تماشای تلویزیون مخاطبان زیادی وجود داشته باشد، تلویزیون با ابعاد بزرگتر بهتر است.
با درک هدف، اندازه صفحه نمایش را میتوان به درستی انتخاب کرد. از 24 اینچ تا 65 اینچ و بالاتر، طیف گسترده ای از تلویزیون های هوشمند در حال حاضر در بازار وجود دارد. می توانید این پیشنهادات را در نظر داشته باشید و هوشمندانه تلویزیون هوشمند را انتخاب کنید.
نوع صفحه نمایش تلویزیون
واضح است که مهمترین جنبه تلویزیون هوشمند صفحه نمایش آن است. در بازار مدرن، تلویزیون های هوشمند فراوانی با پنل های مختلف نمایشگر مانند LCD، LED، OLED و QLED وجود دارد. با این حال، تلویزیون های LCD پس از ورود پنل های بهتری مانند LED و OLED چندان مورد توجه مشتری قرار نمی گیرند. فناوری LCD (نمایشگر کریستال مایع) قدم اولیه خود را درست پس از نابودی نمایشگرهای CRT برداشت. از آنجایی که فناوری هایی مانند LED، OLED، QLED معرفی شدند، فناوری LCD کمی کسل کننده شد.
پنل ال ای دی LED نمایشگر پر استفاده حال حاضر است. این پنل از همان فناوری نمایشگر کریستال مایع استفاده می کند، اما نور پس زمینه دیود ساطع کننده نور (LED) را اضافه می کند که تصویر روشن تری را برای کاربران فراهم می کند و تلویزیون هوشمند را بسیار باریک تر می نماید. تلویزیونهای هوشمند LED انرژی کمتری مصرف میکنند و به همین دلیل است که بیشتر مورد توجه قرار میگیرد.
پنل QLED نیز، یک فناوری جدید است که با استفاده از نقاط کوانتومی که نوعی نیمه هادی است، نورهای رنگی تولید می کند. این نمایشگرها با افزایش روشنایی و رنگهای تلویزیون، عملکرد بهتری نسبت به نمایشگرهای LED دارند. جلوههای بصری نمایشگرهای QLED در مقایسه با صفحهنمایشهای LED زندهتر هستند. با این حال، QLED نسبتاً گران است.
OLED (دیود ساطع نور ارگانیک) فناوری دیگری است که به طور گسترده در تلویزیونهای هوشمند مختلف مورد استفاده قرار میگیرد. OLED از مکانیزمی استفاده می کند که هنگام عبور جریان از آنها نور ساطع می کند. برای خرید، تلویزیون های هوشمند OLED درست مانند QLED، در محدوده قیمت بالایی قرار دارند و باید بودجه بهتری در نظر داشته باشید.
رزولوشن نمایشگر
رزولوشن همان وضوح یا وضوح نمایشگر در تلویزیون هوشمند است. رزولوشن تلویزیون معمولاً در واحد پیکسل اندازه گیری می شود. هرچه نمایشگر پیکسل های بالاتری داشته باشد وضوح بهتری نیز دارد. تلویزیونهای هوشمند امروزه در رزولوشنهای مختلفی مانندHD (720p)، Full-HD (1080p)، WUXGA، 2K (2048 x 1080)، UHD یا 4K و 8K وجود دارند.
در هنگام خرید تلویزیون، مدل های زیادی از برندهای مختلف وجود دارد. می توانید هم اکنون به فروشگاه اینترنتی تلویشاپ مراجعه کنید تا تلویزیون های هوشمند متعددی با وضوح های مختلف و از برند های متنوع را با بهترین قیمت پیدا کنید.
تکنولوژی HDR
هنگامی که یک تلویزیون هوشمند فناوری HDR را پشتیبانی میکند، دقیقاً به این معنی است که میتواند طیف رنگی پویاتر و گستردهتری ارائه دهد و تصاویر را روشنتر و شفافتر نشان دهد. علاوه بر این، ویدیوهای HDR سطح کنتراست بهتری دارند. HDR دارای دو تغییر است که عبارتند از HDR 10+ و Dolby vision. عمق رنگ اولی 10 بیت و در دومی 12 بیت است که نشان از برتری آن است. با این حال، تفاوت زیادی بین این دو فرمت وجود ندارد و هریک از آنها کار خود را به خوبی انجام خواهد داد.
قابلیت اتصال
اکثر کنسولهای بازی مدرن، پخشکنندههای بلوری و ستتاپباکسها به پورتهای HDMI وابستگی دارند. اتصال به پورت هایی مانند پورت های کامپوننت بهترین وضوح را برای تصاویر شما به ارمغان نمی آورد. بنابراین اطمینان حاصل کنید که تلویزیون هوشمندی که خریداری می کنید دارای حداقل دو پورت HDMI باشد. حتی می توانید تلویزیون های هوشمند با پورت های HDMI بیشتری پیدا کنید. همچنین مطمئن شوید که تلویزیون مورد نظر شما دارای پورتهای USB است تا بتوانید تلفن هوشمند، فلش مموری و دیگر موارد مورد نیاز خود را به آن متصل کنید.
نتیجهگیری
در نهایت، با وجود طیف گستردهای از تلویزیونهای هوشمند در بازار، انتخاب و خرید یک مدل مناسب به یک موضوع نسبتأ چالشبرانگیز تبدیل شده است. اما با بررسی قیمت و مشخص کردن بودجه، بررسی ویژگیها، اندازه صفحه نمایش و دیگر موارد گفته شده در این مقاله، میتوان بهترین تصمیم را گرفت.