تهران- ایرنا- رییس سازمان حفظ نباتات کشور بر نقش اساسی این سازمان بر راندمان تولید تاکید کرد و گفت: نظارت بر سلامت و بهداشت محصولات کشاورزی با منشاء گیاهی از بسترهای کشت، زمان داشت تا صادرات تاثیر مستقیم بر بالا رفتن راندمان تولید در کشور دارد.
به گزارش روز چهارشنبه ایرنا از وزارت جهاد کشاورزی، «شاهپور علائیمقدم» در نشست شورای مدیران سازمان حفظ نباتات کشور، ضمن قدردانی از همه معاونین و مدیران ستادی و استانی سازمان در برگزاری منظم و منسجم همایش وبیناری با سرویس فدارال حمایت از حقوق مصرف کنندگان روسیه بر پیگیری مصوبات همایش و به نتیجه رساندن آن تاکید کرد و افزود: مدیران حفظ نباتات استانها و مجموعههای حفظ نباتات شهرستانها در خط مقدم مبارزه با عوامل خسارتزا نقش مهم و اساسی دارند.
رییس سازمان حفظ نباتات اظهار داشت: نقش مدیران و کارشناسان استانی در مبارزه با عوامل خسارت زای گیاهی در مرحله داشت به خصوص در بحث مبارزه با سن و ملخ بسیار چشمگیر است و با تعامل با مجموعه ستاد سازمان با توجه به شرایط کنونی در حفظ حداکثری محصولات تلاش مضاعفی را میطلبد.
وی ادامه داد: معاونان و مدیران فنی نیز با گزارشگیریهای منظم و تدوین دستورالعملها و رصد و پایش موضوعات مهم استانها برنامهریزی های لازم را در این خصوص داشته باشند.
علائیمقدم تلاش برای اقتدار ملی در تامین امنیت غذایی را یکی از وظایف مهم سازمان حفظ نباتات برشمرد و تصریح کرد: با توجه به شرایط کنونی و وابستگی به واردات کشور به خوراک دام مجموعه معاونت قرنطینه و بهداشتی گیاهی در خصوص تأمین نهادههای دامی در کشور با تحلیل خطر و تدوین ضوابط و استانداردها بر سلامت محمولههای وارداتی نظارت کامل داشته باشند.
رییس سازمان حفظ نباتات کشور بر نقش اساسی این سازمان بر راندمان تولید اشاره کرد و گفت: نظارت بر سلامت و بهداشت محصولات کشاورزی با منشاء گیاهی از بسترهای کشت، زمان داشت تا صادرات تاثیر مستقیم بر بالا رفتن راندمان تولید در کشور دارد.
وی با بیان این که برنامه هفتم سندی بالادستی است که قابلیت اجرایی در اخذ بودجه را دارد، گفت: کمیته تدوین برنامه هفتم توسعه تشکیل شده و مدیران باید با ارسال به موقع موارد مرتبط به حوزه کاری در این مهم نقش اساسی ایفا کنند.
علائیمقدم با اشاره به شعار سال، تولید، دانشبنیان، اشتغالآفرین گفت: در راستای شعار سال بحث مبارزه با عوامل خسارتزا باید به صورت دانشبنیان نیز برنامهریزی شود که تحقق این امر مستلزم تعامل با شرکتهای دانشبنیان است.
شناسه خبر: 267578