اکونومیک 24
01 اسفند 1401 - 16:36

همه چیز در مورد کابینت نئوکلاسیک با رنگ پلی‌اورتان

در ادامه درباره این سبک از کابینت آشپزخانه که معمولاً با پوشش رنگ پلی‌اورتان اجرا می‌شود، بیشتر صحبت خواهیم کرد. با ما همراه باشید.

به گزارش بازرگانی خبرگزاری مهر، در خانه‌های امروزی که آشپزخانه، بخش جدایی از پذیرایی و نشیمن نیست و دید کاملی به تمام بخش‌ها دارد، کابینت تاثیر زیادی بر زیباتر دیده شدن فضا دارد. بنابراین در تعیین سبک دکوراسیون خانه تاثیر زیادی خواهد داشت. به‌همین دلیل امروزه، شاهد تنوع بالایی در طراحی کابیت آشپزخانه‌ها هستیم. کابینت نئوکلاسیک یکی از جدیدترین سبک‌های طراحی آشپزخانه است که به‌دلیل داشتن ظاهر متفاوت نسبت به دیگر سبک‌ها مانند سبک‌های کلاسیک و مدرن بسیار مورد توجه قرار گرفته است. در ادامه درباره این سبک از کابینت آشپزخانه که معمولاً با پوشش رنگ پلی‌اورتان اجرا می‌شود، بیشتر صحبت خواهیم کرد. با ما همراه باشید.

کابینت نئوکلاسیک چیست؟

کابینت مدل نئوکلاسیک همانطور که از اسمش برداشت می‌شود، ترکیبی از سبک کلاسیک و مدرن است. درواقع در این سبک طراحی شاهد اجرایی کلاسیک با تجهیزات و شیوه‌های مدرن و بروز هستیم. ضمن اینکه در سبک نئوکلاسیک تنها شاهد ظاهری ثابت و یکنواخت نیستیم و به طور کلی از نظر طراحی و اجرا با محدودیت زیادی مواجه نیستیم. همانطور که اشاره شد در ساخت این نوع کابینت‌ها اصولاً از ام دی اف خام خارجی با پوشش رنگ پلی‌اورتان استفاده می‌شود که ماندگاری و دوام بالایی دارد. مزیت استفاده از رنگ پلی‌اورتان، نسبت به دیگر متریال، دوام و تنوع رنگ بالای آن است. رنگ پلی‌اورتان در سه حالت براق، مات و نیمه‌براق ساخته می‌شود و از این حیث قدرت انتخاب زیادی خواهید داشت. رنگ پلی‌اورتان مانند لاک، از سطح زیرین خود دربرابر عوامل مختلف مانند رطوبت و اشعه UV و خراشیدگی محافظت می‌کند.

مزایای کابینت نئوکلاسیک با رنگ پلی اورتان

مزیت کابینت‌های نئوکلاسیک به‌طور کلی، هم خوانی آن‌ها با سبک‌های مختلف دکوراسیون است. درواقع این سبک طراحی کابینت به طراح اجازه استفاده از طراحی‌های مدرن، کلاسیک و تلفیقی را هم‌زمان می‌دهد. اما اگر بخواهیم از مزایای کابینت‌های نئوکلاسیک با رنگ پلی‌اورتان به‌عنوان جدیدترین مدل از این نوع کابینت بگوییم، باید به موارد زیر اشاره کنیم:

دوام و ماندگاری بالا حتی در برابر نوسانات دما و همچنین اشعه ماوراء بنفش

ترکیب رنگی بسیار متنوع و حتی امکان اجرای رنگ‌های خاص و ترکیبی

زیبایی و چشم‌نوازی بسیار زیاد

ضد نفوذ آب

ضدخش

ضد لک

نظافت ساده و راحت

به‌طور کلی کابینت‌های چوبی و کلاسیک قدیمی دوام چندانی نداشتند و بسیار پرهزینه بودند. اما کابینت‌های نئوکلاسیک امروزی، هم از جهت ماندگاری و هم قیمت مقرون به‌صرفه‌تر به‌نظر می‌رسند.

معایب کابینت‌های نئوکلاسیک

اگر بخواهیم درمورد معایب کابینت‌های نئوکلاسیک بگوییم، بسیاری از آن‌ها شامل کابینت‌هایی که با رنگ پلی‌اورتان پوشیده نشده‌اند می‌شود. برای مثال کدر شدن رنگ، آسیب‌پذیر بودن دربرابر اشیاء تیز و حساسیت در رطوبت همه از معایب کابینت‌های نئوکلاسیک محسوب می‌شوند. اما این مشکلات، هیچ‌یک شامل حال کابینت نئوکلاسیک با رنگ پلی‌اورتان نمی‌شود. درمورد این نوع کابینت جدید می‌توان معایب زیر را مطرح کرد:

قیمت نسبتاً بالا

نیاز به دقت در نگهداری

درمورد این دو معضل باشد گفت، درصورتی که رنگ پلی‌اورتان کابینت شما در داخل تهیه شده باشد، قیمت آن مناسب‌تر خواهد بود و هزینه نهایی را کاهش خواهد داد. درمورد نگهداری نیز باید گفت، هرچند نظافت این نوع کابینت ساده است و تنها به یک دستمال نمدار نیاز دارد اما در انتخاب این دستمال باید دقت کافی داشت. ضمن اینکه نباید اجازه داد تا چربی‌ها و آلودگی‌های محیطی روی کابینت برای مدت طولانی باقی بماند. نظافت در فواصل کوتاه می‌تواند به حفظ جلوه و جلای کابینت شما کمک کند.

images_1676875885_63f3186d56d30.jpeg

تفاوت کابیت کلاسیک و نئوکلاسیک

این سوال ممکن است برای تمام افرادی که قصد انتخاب سبک اجرایی کابینت آشپزخانه خود را دارند، پیش آید. درواقع، کابینت نئوکلاسیک شباهت‌های زیادی به کابینت کلاسیک دارد و به همین دلیل نیز بسیار مورد توجه قرار گرفته است. هر دو سبک از اجزا و جزئیاتی مانند تاج، زیر چراغ، ستون و درب‌های حکاکی شده بهره می‌برند. جزئیاتی که اغلب باعث محبوبیت کابینت‌های طرح کلاسیک شدند. اما تفاوت این سبک رو شکل ظاهری تاج و ستون‌ها، زیر چراغ، فرم حکاکی‌ها و ابزار درب‌ها مشخص می‌کند. به‌طوری که طراحی اجزا و فرم آن‌ها در کابینت نئوکلاسیک کمی مدرن‌تر و به‌روز شده‌تر به‌نظر می‌رسد. البته در کابینت‌های نئوکلاسیک قدیمی از رنگ‌های پوششی و پولیشی استفاده می‌شد و در کابینت‌های کلاسیک از رنگ‌های پلی‌استر و پلی‌اورتان. اما امروز شاهد اجرای کابیت نئوکلاسیک با رنگ پلی‌اورتان نیز هستیم.

دستگیره‌ها در سبک کابینت نئوکلاسیک

در کابینت‌های نئوکلاسیک معمولاً از یراق‌آلات و دستگیره‌های سرامیکی استفاده می‌شود. بادرنظر گرفتن این مهم که گاهی دستگیره کابیت، تمام کننده زیبایی آن است، متوجه اهمیت این موضوع می‌شویم که چرا نوع و فرم دستگیره در هر سبک تا این حد اهمیت دارد. دلیل استفاده از دستگیره سرامیکی برای کابینت‌های نئوکلاسیک، تنوع رنگ آن‌ها است. این نوع دستگیره همچنین در فرم نیز مدل‌های متنوعی دارند. معمولاً پیشنهاد می‌شود که در کنار کابینت آشپزخانه از دستگیره‌هایی به رنگ‌های برنزی و طلایی استفاده کنید و با کابینت نئوکلاسیک تیره‌تر از دستگیره‌های سرامیکی استیل و روشن را همراه نمایید.

قیمت کابینت نئوکلاسیک

قیمت کابینت نئوکلاسیک به موارد متعددی بستگی دارد. نوع ام دی اف، نوع رنگ و کیفیت آن، ریل و لولا، طرح انتخابی مشتری و نوع ابزار کار همه مواردی محسوب می‌شوند که قیمت نهایی کار را تغییر می‌دهند. البته باید به فضا و میزان ابزار و مواد به‌کار رفته و زمانی که طراحی و اجرا از طراح و سازنده می‌گیرد نیز اشاره کرد. اما به‌طور کلی، کابینت‌های نئوکلاسیک ساخته شده با رنگ‌های پلی‌اورتان ایرانی مقرون به‌صرفه‌تر هستند اما درمقابل وقتی از رنگ پلی‌اورتان خارجی استفاده شود، کمی جلوه و شفافیت کار بیشتر است و تاحدودی دوام کار بالاتر خواهد رفت. البته باید اعتراف کرد که درحال حاضر رنگ‌های پلی‌اورتان باکیفتی در داخل نیز تولید می‌شود.

images_1676876060_63f3191c323ad.jpg

سخن پایانی

در طراحی به سبک نئوکلاسیک استفاده از المان‌های مدرن و مینیمال می‌تواند به زیبایی بیشتر محیط شما کمک زیادی نماید. استفاده از درب‌های چهارچوب مخفی برای جداسازی آشپزخانه اصلی از مطبخ یا فضاهای دیگر از جمله اتاق خواب، لاندری روم و کلوزت روم یکی از ایده‌هایی است که شرکت اُرسی معمولاً در پروژه‌های مدرن و نئوکلاسیک خود به کارفرمایان محترم ارائه می‌دهد و اغلب مورد استقبال قرار می‌گیرد. در ساخت درب فریم لس چوبی از متریال چوب، رنگ پلی اورتان و پروفیل آلومینیوم به طور ترکیبی، استفاده شده است. این درب‌ها در گروه درب‌های فانتزی و مینیمال دسته بندی می‌شوند و در پروژه‌های تجاری و مسکونی مدرن و لوکس بیشتر مورد استفاده قرار می‌گیرند.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری مهر در محتوای آن هیچ نظری ندارد.

منبع: مهر
شناسه خبر: 1046431

مهمترین اخبار اقتصادی: