بلومبرگ گزارش داد، شرکتهای بیمه بینالمللی از پوشش کشتیهای آمریکایی و بریتانیایی که از دریای سرخ عبور میکنند خودداری میکنند
گروه اقتصاد بین الملل خبرگزاری فارس، در پی حملات آمریکا و انگلیس یه یمن این دو کشور هم به فهرست کشورهایی پیوستند که منافع آنها در معرض خطرات ناشی از گسترش تنش در دریای سرخ است و شرکتهای بیمه بینالمللی از پوشش کشتیهای آمریکایی و بریتانیایی که از دریای سرخ عبور میکنند خودداری میکنند.
بلومبرگ به نقل از یکی از بزرگترین کارگزاران بیمه در جهان خبر داد، شرکتهای بیمه جهانی محدودیتهایی را بر روی بیمهنامههای خطر جنگ اعمال میکنند تا مجبور نباشند کشتیهای مرتبط با ایالات متحده، بریتانیا و اسرائیل را که از دریای سرخ عبور میکنند، پوشش دهند.
به گفته مارکوس بیکر، رئیس بخش کشتیرانی دریایی و باربری در شرکت بین المللی کارگزاری بیمه و مدیریت ریسک مارش Marsh، برخی کشتیهای مرتبط با ایالات متحده و بریتانیا در هنگام صدور پوشش بیمه برای سفرهایشان به منطقه خواستار این هستند که برای کشتیهایشان استثنا قائل شده و بیمه خطر جنگ شوند.
بلومبرگ افزود: قضیه مذکور، اساسا به این معناست که شرکتها از بیمه کردن کشتیهای مرتبط با آمریکا و انگلیس خودداری میکنند.
این خبرگزاری به نقل از بیکر آورده است، از همین رو شرکتهای بیمه بندهایی را اضافه میکنند که نشان میدهد کشتیهای تحت پوشش آنها هیچ وابستگی به ایالات متحده، بریتانیا یا اسرائیل ندارندو بسیاری از آنها از کلمههای مالکیت یا بهره برای کشورهایی غیر دو کشور مذکور به کار میگیرند.
در اوایل این هفته به دنبال تجاوز نظامی آمریکا وانگلیس به یمن، نیروهای مسلح این کشور اعلام کرد که کشتیهای انگلیسی و آمریکایی در صورت تردد در دریای سرخ اهداف قانونی برای حملات آنها در نظر گرفته میشوند. اهمیت این هشدارها در دوشنبه گذشته و پس از حمله به یک نفتکش باری متعلق به آمریکا که در خلیج عدن در حال حرکت بود، آشکار شد.
وضعیت امنیتی دریای سرخ به دنبال حملات آمریکا و انگلیس به یمنیها طی روزهای اخیر وخیم تر شده است. تعدادی از شرکتهای کشتیرانی در جهان، از جمله شرکتهای برجسته در بخش انرژی، مسیر کشتیهای خود را به مسیری طولانیتر و گرانتر در اطراف دماغه امید نیک در آفریقای جنوبی تغییر دادهاند.
سخنگوی جنبش انصارلله، محمد عبدالسلام میگوید، دریای سرخ «تنها» برای کشتیهای رژیم صهیونیستی و کشتیهای عازم سرزمینهای اشغالی امن نیست و اینکه برخی شرکتهای کشتیرانی مسیر خود را عوض کردهاند، به علت فشار آمریکاست و روزانه صدها کشتی از تنگه بابالمندب به سلامت عبور میکنند.
پایان پیام/