اکونومیک 24
05 شهریور 1402 - 12:36

معرفی چوب پلاست و شرکت نِست

چوب پلاست محصولی جدید است ، که در گروه مواد کامپوزیتی (چند سازه) قرار می گیرد و به شکل پروفیل یا صفحات (شیت) ، با بکارگیری از متریال پودر چوب حاصل از ضایعات و دورریزهای صنایع چوبی و ترکیب آن با پلیمر و افزودنی های لازم و پیگمنت های رنگی تولید می شود و در مقایسه با تاریخچه بلند مصرف محصولاتی مانند الوارهای طبیعی و محصولات چوبی سنتی همچون تخته های خرده چوبی و ورقه های فیبری ، محصولاتی نسبتاً جدید به حساب می آیند .

چوب پلاست محصولی جدید است ، که در گروه مواد کامپوزیتی (چند سازه) قرار می گیرد و به شکل پروفیل یا صفحات (شیت) ، با بکارگیری از متریال پودر چوب حاصل از ضایعات و دورریزهای صنایع چوبی و ترکیب آن با پلیمر و افزودنی های لازم و پیگمنت های رنگی تولید می شود و در مقایسه با تاریخچه بلند مصرف محصولاتی مانند الوارهای طبیعی و محصولات چوبی سنتی همچون تخته های خرده چوبی و ورقه های فیبری ، محصولاتی نسبتاً جدید به حساب می آیند .

برای مشاوره ، طراحی و اجرای پروژه چوب پلاست خود با تیم نِست در ارتباط باشید.

کارشناسان فروش
۰۲۱۴۹۲۴۵ داخلی ۱۳۴

پشتیبان و مسئول فروش

۰۹۹۰۰۵۰۳۷۲۰

 این محصول سازه ای تولیدی با استفاده از مواد سازگار با محیط زیست و با طیف گسترده ای از کاربردها ، در زمینه های مختلف می باشد ، که از خواص مکانیکی و فیزیکی نسبتاً مطلوبی برخوردار بوده و از ترکیب مواد اولیه پلیمری و خرده چوب ها ، طی فرآیندهای مختلف ساخته می شود . علاوه بر فیبر چوب و پلیمر، حاوی افزودنی های لازم و همچنین مواد پرکننده دیگر لیگنو سلولزی و یا معدنی می باشند .

نحوه ساخت چوب پلاست چگونه است ؟

چوب مصرفی در انواع این محصول به شکل ذرات خشک و با قوام پودریست که در اصطلاح به آن آرد چوب گفته می‌شود . ماده خام این محصول عموما به صورت خاک اره یا تراشه‌های رنده چوب در دسترس است که برای تبدیل به آرد چوب باید دو مرحله کاهش سایز و طبقه‌بندی سایز بر روی آنها صورت گیرد .

طبق تحقیقات نه تنها پسماندهای خاک اره به همراه حداکثر ٢۵٪‏ تراشه می‌تواند به خوبی برای تولید این محصول و بدون کاهش چشمگیر ویژگی‌های کامپوزیت این محصول ، مورد استفاده قرار گیرند بلکه ثابت شده وجود تراشه‌ها باعث افزایش مقاومت این محصول در برابر رطوبت می‌شود .

تفاوت چوب پلاست و ترمووود چیست ؟

چوب پلاست و ترمووود مصارف مشابهی دارند اما ماهیت کاملا متفاوتی دارند . در فرآیند تولید ترمووود از چوب خام استفاده می‌شود اما برای ساخت این کامپوزیت ها از آرد چوب و پلاستیک استفاده می‌شود ؛ به عبارتی دیگر نوعی چند سازه پلیمری است . دوام ترمووود در برابر فشار و بار کمتر است و  تنوع طرح بیشتر از ترمووود است .

کاربرد چوب پلاست چیست ؟

این محصول دارای کاربرد های زیادی هست که عبارتند از :

۱- کفپوش چوب پلاست

اجرای ابن محصول به عنوان کف‌پوش ، مناسب فضایی است که بطور فانتزی تزئین می‌گردد و محل پذیرایی از مهمانان است . به عنوان مثال اجرای این محصول دور استخر یا کف‌تراس و یا سکوهایی که برای فضا‌سازی باغ ویلا در نظر گرفته می‌شود ، جلوه محیط را دو‌چندان می‌سازد . این محصول اولین بار در اوایل ده ۹۰ میلادی جهت استفاده برای کف‌پوش و جایگزینی برای چوب طبیعی معرفی گردیده است .

از رایج‌ترین نمونه‌های استفاده از این محصول می‌توان از مصالح کف چوب که با نام کف‌پوش چوبی یا نام عمومی کامپوزیت چوب ، شناخته می‌شود اشاره نمود .

۲-مبلمان چوب پلاست

از دیگر کاربرد های این محصول می‌توان به در، پنجره ، حصار و پرچین اشاره کرد . با توجه به انعطاف‌پذیری روش‌های تولید و ویژگی‌های عملکردی انواع این محصول ، انتظار گسترش تولیدات این محصول در بازار جهانی رو به افزایش است .

۳- نمای ساختمان چوب پلاست

با توجه به اینکه این محصول  ویژگی‌های چوب و پلاستیک را با هم داراست و از نظر قیمت مقرون (قیمت چوب پلاست) به صرفه‌تر و گزینه مناسبی برای نمای چوبی ساختمان می‌باشد . در شهرهای مدرن امروزی استفاده از چوب در ساخت و ساز به دکوراسیون منزل محدود است . اما در سال‌های اخیر استفاده از چوب در نمای ساختمان طرح نمای ساختمان را منحصر به فرد و جذاب نموده است .

۴- روف گاردن چوب پلاست

کلیه محصولات چوبی در روف‌گاردن‌ها از این محصول بوده و بنابر خواسته مشتری در مکان یا محصولات درخواستی از ترموود استفاده می‌شود . ماهیت این محصول برای فضای‌باز ساخته‌ شده و با توجه به متریالی که در آن به ‌کاربرده شده نسبت به عوامل محیطی از جمله رطوبت ، سرما و گرما ، حشرات ، قارچ‌ها و باکتری‌ها کاملاً مقاوم است .

۵- آلاچیق چوب پلاست

برای ساخت آلاچیق یا پرگولا می‌توان از مواد مختلفی مانند چوب ، فلز ، ترمووود و چوب پلاست استفاده کرد اخیرا استفاده از چوب پلاستیک برای ساخت آلاچیق چوبی به دلیل نگهداری آسان ، مقاومت بالا در برابر آب و زیبایی بسیار رواج یافته است .

از دیگر کاربرد های این محصول عبارتند از :

۱- تراس ، حیاط خلوت ، بالکن و نرده

۲- فنس، پارتیشن، پرده و کرکره

۳- میز و نیمکت ، چراغ‌های باغچه و پارک ، سطل زباله و سایر مبلمان شهری

۴- تابلوهای راهنمایی و رانندگی / تابلوهای تبلیغاتی

۵- آلاچیق، پرگولا ، پلاژ ، پناهگاه‌های ساحلی‌ ، پارکینگ خودرو ، سایه‌بان و رواق

۶- ساخت تجهیزات مدارس

مزایای چوب پلاست چیست ؟

علی رغم اینکه چوب پلاست آب را به خود جذب می‌کند ، در مقابل پوسیدگی و خوردگی مقاوم است و در دماهای بالا برخلاف چوب طبیعی در مقابل خمیدگی و تغییر فرم از خود استقامت فراوانی نشان می‌دهد .

از دیگر مزایای این محصول این نکته است که از پلاستیک‌های بازیافتی و قطعات چوبی بی‌استفاده قابل تولید می‌باشد . واضح است که این چوب مصنوعی قابل بازگشت به طبیعت نمی‌باشد اما برای تولید مجدد این محصول  قابل استفاده است . از دیگر مزایای این محصول عدم نیاز به رنگ کردن آن می‌باشد چرا که در رنگ‌های متفاوت تولید و به بازار عرضه می‌گردد .

سایر مزایای چوب پلاست عبارتند از :

۱- مقاوم در برابر نفوذ اسید ، چربی و مایعات

۲- نسبتا مقاوم در برابر خوردگی و پوسیدگی

۳- مقاوم در برابر ضربه و دارای قیمت مناسب برای مصرف کننده

۴- نسبت به چوب خراش‌پذیری کمتر دارد ، عدم نیاز به مراقبت‌های ویژه ، غیر قابل اشتعال و مقاوم در برابر حریق

۵- نسبت به ترموودها و چوب‌های اشباع شده و ترموپلیمرها قیمت بسیار مناسبی دارد و عملکرد مکانیکی مطلوب در محیط مرطوب

۶- آنتی باکتریال و مقاوم در برابر جذب و نفوذ باکتری ، قابل بازیافت و کاملا هماهنگ با محیط زیست

برای طراحی و اجرای پروژه های پارتیشن، روف گاردن ،پاسیو، تراس و محوطه ، ویلا همراه با محوطه سازی لوکس می توانید به متخصصان ما در شرکت نِست در ارتباط باشید.

منبع: فارس
شناسه خبر: 1471410

مهمترین اخبار اقتصادی: