اکونومیک 24
26 اردیبهشت 1401 - 09:33

افزایش تعداد مبتلایان به تب کریمه کنگو/ یک نفر فوت کرد

مشاور سازمان دامپزشکی کشور گفت: از ابتدای سال جاری تا کنون ۵ نفر بیمار مبتلا به تب کریمه کنگو شناسایی شده اند که متاسفانه ۱ نفر فوت شده است. ۱ نفر بیمار نیز به این بیماری مشکوک است. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از سازمان دامپزشکی کشور ، امین اسدی گفت: از ابتدای سال جاری تا کنون ۵ نفر بیمار مبتلا به تب کریمه کنگو شناسایی شده اند که متاسفانه ۱ نفر فوت شده است. ۱ نفر بیمار نیز به این بیماری مشکوک است. خبرگزاری مهروی اضافه کرد: شرایط پیشگیری و درمان بیماری تب کریمه کنگو در کشور مهیا است ضمن اینکه تب کریمه کنگو بین انسان و دام مشترک است و در صورت عدم رعایت نکات بهداشتی، انسان مبتلا خواهد شد. اسدی از مردم خواست توصیه های سازمان دامپزشکی را در این زمینه جدی بگیرند و تصریح کرد: این بیماری با رعایت چند اصول ساده بهداشتی رو به افزایش نخواهد رفت که به شرح ذیل است. ۱- حذف کنه ناقل بیماری از طریق سمپاشی و حمام دادن دام ها و سمپاشی و ضدعفونی نمودن اماکن دامی طبق نظر دامپزشکی. ۲- خودداری از له کردن کنه با دست یا روی بدن دام. ۳- خودداری از تماس غشاهای مخاطی بدن (نظیر چشم و دهان ) با ترشحات و خون دام آلوده. ۴- خودداری از کشتار دام در محلهای غیر مجاز. ۵- تهیه گوشت مورد نیاز از محلهای مطمئن و تحت نظارت دامپزشکی. ۶- نگهداری گوشت تازه دام به صورت کامل به مدت ۲۴ ساعت در در مای ۲ تا ۴ درجه سانتیگراد.( دمای یخچال) ۷- روشهای حفاظت شخصی در تماس با ترشحات و خون حیوان (پوشیدن دستکش ، لباس بلند ، چکمه ، ماسک و عینک). ۸- اجتناب از خوردن جگر خام ونیم پخته. ۹- ویروس در برابر حرارت حساس است لذا پختن گوشت باعث از بین رفتن ویروس میشود. ۱۰- در صورت ایجاد هرگونه زخم یا جراحت جلدی در حین کشتار و با بروز علائم بیماری، سریعا به مراکز بهداشتی درمانی مراجعه نمایید.
منبع: مهر
شناسه خبر: 321291

مهمترین اخبار اقتصادی: