اکونومیک 24
11 اسفند 1401 - 14:02

متوسط قیمت کالاهای خوراکی در بهمن ١٤٠١

در گروه گوشت قرمز، سفید و فرآورده‌های آن، اقلام گوشت گوسفند با ۲۱.۸ درصد، گوشت گاو یا گوساله با ١٣.٢ درصد، ماهی قزل آلا با ١٢.٢ درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته‌ اند.

به گزارش خبرگزاری مهر، بهمن ١٤٠١ تغییرات متوسط قیمت اقلام خوراکی منتخب برای گروه‌های مختلف کالاهای خوراکی در مناطق شهری کشور به شرح زیر است:

نان و غلات

در این گروه، اقلام برنج خارجی درجه یک با ۵.۲ درصد و رشته آش با ٣.٢ درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته‌اند.

گوشت قرمز، سفید و فرآورده‌های آن‌ها

در این گروه، اقلام گوشت گوسفند با ۲۱.۸ درصد، گوشت گاو یا گوساله با ١٣.٢ درصد، ماهی قزل آلا با ١٢.٢ درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته‌اند.

لبنیات، تخم مرغ و انواع روغن

در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به شیر خشک با ۱.۳ درصد و دوغ پاستوریزه با ٠.٨ درصد است و همچنین بیشترین کاهش قیمت مربوط به تخم مرغ ماشینی با ١.٩- درصد و شیر پاستوریزه با ٠.١- درصد بوده است.

میوه و خشکبار

در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به انار با ۱۷.۰ درصد، موز با ١١.٩ درصد، هندوانه با ٧.٢ و پسته با ٦.٩ درصد است.

سبزیجات و حبوبات

در این گروه، بیش‌ترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به فلفل دلمه‌ای با ۳۱.۱ درصد، بادمجان با ٢٦.٢ درصد، خیار با ٢٣.٧ درصد و پیاز با ٢٢.٥ درصد می‌باشد.

قند و شکر، آشامیدنی‌ها و سایر خوراکی‌ها

در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به نوشابه گازدار با ۵.۷ درصد و چای خارجی بسته‌ای با ١.٦ درصد است.

برای مشاهده اطلاعات تفصیلی اینجا کنید.

منبع: مهر
شناسه خبر: 1068147

مهمترین اخبار اقتصادی: