مستاجران گله مند از افزایش رهن خانه های نوسازی شده در بافت های فرسوده هستند به طوریکه دیگر بودجه شان برای تهیه خانه در بافت های فرسوده هم نمی رسد.
به گزارش خبرنگار مهر، در روز افتتاح ۵۰۰۰ واحد مسکونی در بافتهای فرسوده در سراسر کشور، مستأجران در بافتهای فرسوده تهران معترض به افزایش بی اندازه واحدهای نوسازی شده در تهران شده بودند.
یکی از مستأجران به مهر گفت که برخی از واحدهای نوسازی شده به ۸۰۰ میلیون در سال رسیده است در صورتی که این واحد قبل از نوسازی شده نهایت ۲۰۰ میلیون تومان رهن کامل بوده است و از وزیر تقاضا کرده است که یا بافتهای فرسوده را نوسازی نکند یا اگر این امر انجام میشود کانکسهایی برای مستأجران خانههای بافت فرسوده در نظر بگیرد چرا که بعد از نوسازی قیمتها افزایش پیدا میکند و مردم توان اجاره را ندارند.
یکی دیگر از این اهالی به مهر گفت: در میدان خراسان در این محله قبل از نوسازی بافتهای فرسوده مستأجران با ۵۰ میلیون رهن و مقداری اجاره راحت میتوانستند یک اتاق از یک خانه بزرگ را اجاره کنند اما بعد از نوسازی دیگر حتی با ۲۰۰ میلیون هم نمیتوان رهن کرد باید حتماً مقداری اجاره پرداخت کنند تازه واحد کوچک را اجاره کنند.
خبرنگار مهر به گفته اهالی به یکی از مشاورین املاک سری زد تا کمی از قیمتها را بپرسد و این مشاور املاک گفت: واحدهای نوسازی شده با توجه به اینکه کلید نخورده هستند و تمام امکانات را دارند با قیمتهای قبلی دیگر اجاره داده نمیشود مگر واحدهایی که مستأجر داشتند و مستأجر به دلیل نوسازی مجبور شده به مدت معلومی جایی که صاحبخانه گفته برود تا خانه تکمیل شده برگردد آن هم سر مهلت قرارداد قطعاً صاحبخانه قیمت جدید را اعلام میکند در این محدوده خانههای نوسازی شده از ۲۰۰ میلیون تومان رهن و کمی اجاره به مستأجران ارائه میشود.
به گزارش خبرنگار مهر، نوسازی بافتهای فرسوده برای مردم دردسر شده است و وزیر راه و شهرسازی ای کاش قبل از شروع عملیات نوسازی به فکر مستأجران و احتمال افزایش اجاره بها در بافتهای فرسوده بود و البته با افزایش ودیعه مسکن هیچ چیز در بافت فرسوده درست نخواهد شد و بلکه شاید بازار اجاره بها را در این مناطق بیشتر هم کند این فقط یک منطقه بود که به آن در روز افتتاح واحدهای مسکونی در بافت فرسوده سر زدیم و از مناطق پایینتر خبری در خصوص اوضاع مستأجران نداریم.