اکونومیک 24
28 آذر 1401 - 09:40

ارتباط بین اتحادیه‌ها و سازمان مرکزی تعاون روستایی باید تقویت شود

در راستای اجرای سیاست‌های تعاملی سازمان مرکزی با شبکه تعاونی‌ها جلسه مشترکی با حضور نیکبخت معاون وزیر و مدیرعامل سازمان تعاون روستایی ایران و... برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران، محمدعلی نیکبخت، رئیس هیأت مدیره و مدیرعامل سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران در نشست با اتحادیه مرکزی مرغداران با تاکید بر اینکه حمایت از منافع تشکل‌ها در جلسات تخصصی، وظیفه سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران است، گفت: ارتباط بین اتحادیه‌ها و سازمان باید تقویت شود و در وزارتخانه هم معاونت‌های مختلف از نظرات سازمان و ذیل آن اتحادیه موضوعات را پیگیری کنند.

در ادامه نیکبخت نقش و جایگاه اتحادیه و تعاونی‌ها در تأمین امنیت غذایی کشور را بسیار مهم دانسته و تعامل، همفکری و همراهی با شبکه تعاونی‌ها در خصوص اجرای سیاست‌های بخش کشاورزی را سیاست و اولویت اصلی سازمان بیان کرد.

به گفته وی، دخالت در امور تشکل‌ها از سوی مدیران استانی به هیچ وجه مورد پذیرش نیست و ما فقط وظیفه حمایت، هدایت و نظارت را برعهده داریم.

رئیس سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران با اشاره به پیگیری مشکلات اتحادیه‌ها در بیرون از سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران، یادآور شد: احصا مشکلات اتحادیه با سازمان‌های مرتبط صنفی باید توسط سازمان مرکزی صورت گیرد و مطالبه گری و پیگیری امور با محوریت سازمان مرکزی باید انجام شود.

ساماندهی ۹۴.۵ درصد از واحدهای تولیدی اتحادیه مرکزی مرغ تخم گذار

همچنین محمد مرادی، مدیر عامل اتحادیه مرکزی مرغداران میهن با ارائه گزارشی به وضعیت موجود در این صنعت پرداخت و گفت: خراسان رضوی، اصفهان و قم بیشترین ظرفیت تولید واحدهای تخم گذاری را دارند و در استان‌های بوشهر و گیلان تنها یک واحد تخم گذار داریم و مشکل اصلی این است که پراکنش واحدهای تخم گذار متناسب جمعیت استان‌ها نیست.

به گفته وی، بیش از ۹۰ درصد فعالیت‌ها در ذیل ۲۲ استان زیرمجموعه اتحادیه از محل اتحادیه مرکزی صورت می‌گیرد که انجام خریدها و تمام فعالیت‌ها از کانال اتحادیه مرکزی انجام می‌شود.

مرادی با نگاهی به مشکلات صنعت تخم مرغ، گفت: متأسفانه ۴۰ درصد از واحدهای فرسوده است و ۲۵ درصد از واحدها در شرف فرسودگی هستند که در این زمینه ارتباطات بانکی با واحدهای تولیدی ضعیف است و بخش دولتی باید در جهت رفع این نقیصه عمل کند.

وی افزود: تاریخ انقضای تخم‌مرغ تولیدی در افغانستان ۴۵ روز است و در ایران ۲۸ روز است که لازم است سازمان دامپزشکی تغییراتی را در دستورالعمل‌هایش داشته باشد.

مرادی ادامه داد: صادرات مداوم تخم مرغ توسط خود تشکل در حال انجام است که این موضوع نشان از قابل اعتماد بودن تشکل مربوطه است.

منبع: مهر
شناسه خبر: 919319

مهمترین اخبار اقتصادی: