اکونومیک 24
12 شهریور 1402 - 11:38

چطور بر ترس خود از دندانپزشکی غلبه کنیم؟

در این مقاله ما سعی داریم اطلاعاتی درباره دندانپزشکی و این که چطور بر ترس خود از دندانپزشکی غلبه کنیم؛ مطالبی ارائه دهیم.

به گزارش بازرگانی خبرگزاری مهر، در صورتی که دندانپزشک موردنظر قادر به عمل و کشیدن دندان عقل نباشد و یا دندان روی عصب قرار گرفته باشد، شما را به جراح دندانپزشک ارجاع می‌دهد و جراح دندانپزشک با مهارت و دانشی که دارد به شکل مطلوب پیگیری و درمان را آغاز می‌کند. داشتن دندان‌های سالم علاوه بر این که بر زیبایی لبخند و چهره شما تأثیر می‌گذارد؛ باعث بالا رفتن اعتماد به نفس نیز می‌شود. در این مقاله ما سعی داریم اطلاعاتی درباره دندانپزشکی و این که چطور بر ترس خود از دندانپزشکی غلبه کنیم؟ مطالبی ارائه دهیم و در صورتی که این مطالب پاسخ پرسش شما نباشد، پیشنهاد می‌کنیم برای کسب اطلاعات بیشتر به سایت دندانپزشکا (dandanpezeshka.com) مراجعه کنید.

جراح دندانپزشک کیست؟

زمانی که شما به درد دندان دچار می‌شوید، باید برای درمان از پزشک متخصصی که در این حیطه تجربه و سابقه بسیار درخشان دارد کمک بگیرید زیرا او می‌تواند از عهده درمان دندان‌های آسیب دیده و با انجام عمل‌های مختلف زیبایی و ترمیمی دندان‌ها بر بیاید، او از دستگاه‌های مدرن دنیا استفاده می‌کند تا نتایج دلخواه از آنها حاصل شود. جراح دندانپزشک در تهران جراحی است که در زمینه دهان، دندان و بیماری‌های مرتبط تخصص‌های لازم را کسب نموده و توانایی انجام خدمات برای بیماران خود را داشته باشد.

چطور بر ترس خود از دندانپزشکی غلبه کنیم؟

چطور بر ترس خود از دندانپزشکی غلبه کنیم؟چطور ترس خود از دندانپزشکی را کنترل کنیم؟

در اکثر موارد با یک جلسه ویزیت توسط جراح دندانپزشک قابل درمان و کنترل است اما اگر این ترس بیش از حد معمول باشد، پزشک برای بیمار خود آرام بخش تجویز خواهد کرد.

اولین راه حل برای کاهش اضطراب و ترس دانستن روند درمان و جراحی است. تحقیق در مورد عمل جراحی موردنظرتان می‌تواند به شما کمک زیاد کند. اما لازم است که برای اطلاعات دقیق‌تر و بهتر و تشخیص نوع جراحی حتماً به پزشک مراجعه کنید.

از انتخاب پزشک خود اطمینان حاصل کنید و با روش‌های مختلف از تخصص و مهارت وی مطمئن شوید.

اگر این ترس به دوران کودکی شما برمیگردد باید توجه داشته باشید که شما در گذشته تحمل کمتری نسبت به الان داشتید همچنین محیط‌های دندانپزشکی جذاب‌تر و روش‌های درمان آسان‌تر شده است. اما حتماً این موضوع را با پزشک خود در میان بگذارید.

دم و بازدم بسیار آرام بخش است. سعی کنید چشم‌هایتان را ببندید و چند بار این حرکت را انجام دهید.

وقت خود را طوری تنظیم کنید که به موقع برای ملاقات با دندانپزشک برسید. زیرا در این صورت استرس ناشی از دیر رسیدن و پذیرش نشدن را ندارید.

موزیک آرامبخش همراه خود داشته باشید زیرا گوش دادن به آهنگ موردعلاقه تان باعث می‌شود زمان سریع‌تر بگذرد.

ویژگی‌های جراح دندانپزشک خوب

برخی ویژگی‌ها و معیارها در انتخاب دندانپزشک متخصص بسیار مهم است که در این مقاله به معیارهای مهم آنها اشاره می‌کنیم:

باید از مهارت و تخصص بالایی در زمینه جراحی دندان برخوردار باشد و این مدرک تحصیلی از مراکز معتبر کسب نموده باشد.

دارای تجربه و سابقه بالا و همچنین کارنامه علمی درخشانی باشد.

به سلامت بیماران و روند درمان بیماران خود بسیار اهمیت دهد.

رفتار صمیمانه و محترمانه ای با مراجعین داشته باشد.

از امکانات پیشرفته و استاندارد استفاده کند.

نکته حائز اهمیت که در انتخاب دندانپزشک وجود دارد، توجه به مواد مصرفی دندانپزشک است. وی باید از مواد اولیه با کیفیت و درجه یک استفاده کند.

کلینیک دندانپزشک باید از نظر موقعیتی در مرکز شهر قرار داشته باشد تا از نظر رفت و آمد برای همه افراد جامعه آسان باشد.

انواع جراحی‌های دندان

پیوند استخوان فک: در صورت تحلیل استخوان فک؛ پیوند استخوان دندان ضروری است. دلایل تحلیل رفتن استخوان فک علل متعددی دارد. اگر دندان‌ها طبیعی باشند؛ ریشه‌های دندان‌ها باعث تحریک اعصاب موجود در فک خواهد شد. این تحریک، باعث ارسال مواد مغزی به فک برای حفظ و استحکام دندان‌ها می‌شود. اگر زمان زیادی از نبود دندانی گذشته باشد، زوال استخوان در آن ناحیه رخ می‌دهد چرا که ریشه‌ای اعصاب را تحریک نمی‌کنند. پیوند استخوان دندان حجم و تراکم را در استخوان فک بازیابی می‌کند به طوری که بتوان بعداً ایمپلنت‌های دندان را در آن قرار داد.

استخراج دندان: استخراج دندان جراحی شایع دهانی است. در صورتی که پوسیدگی شدید دندان، بیماری لثه، ترومای دندان یا عوارض مرتبط با دندان عقل داشته باشید ممکن است استخراج دندان به شما توصیه شود.

پالپوتومی: این روش به معنای عصب کشی دندان‌های شیری می‌باشد. این جراحی برای کودکان مورد استفاده قرار می‌گیرد در این روش باید ریشه‌ای که عفونت کرده و آلوده است از قسمت تاج دندان حذف می‌شود، اگر دندان بیش از حد آسیب دیده باشد نمی‌توان از این روش استفاده کرد.

ایمپلنت دندان: ایمپلنت دندان به دلیل بالا بودن دوام و کیفیت جایگزین دندان در نظر گرفته شده است. این پایه‌های پیچ مانند از تیتانیوم یا زیرکونیوم ساخته شده است و جایگزین ریشه‌های از دست رفته دندان‌ها می‌باشد.

جراحی پریودونتال: اگر عفونت لثه شدید یا متوسط باشد، ممکن است متخصص لثه درمان بیماری لثه را توصیه کند. جراحی لثه باعث از بین رفتن باکتری‌های تجمع یافته، تمیز کردن دندان‌ها و همچنین از آسیب بیشتر لثه‌ها جلوگیری می‌کند.

جراحی اصلاح فک: جراحی اصلاح فک که جراحی ارتوگناتیک نیز نامیده می‌شود به ناهنجاری‌های اسکلتی استخوان‌های فک می‌پردازد. این کار برای بهبود عملکرد جوییدن، اصلاح ناهمترازی ها و عدم تقارن‌های صورت می‌توان توصیه کرد.

انواع جراحی های دندان

چطور بر ترس خود از دندانپزشکی غلبه کنیم؟

کلام آخر

جراحی دندانپزشکی یکی از حرفه‌های رشته پزشکی است که متخصص در درمان و رفع مشکلات دهانی و دندانی به شما کمک خواهد کرد. این حرفه در بسیاری از جوامع ارزشمند است زیرا دندان‌ها یکی از اعضای مهم دستگاه تنفسی و گوارشی هستند و نقش اساسی در استفاده از غذا و سلامتی عمومی دارند.

در این مقاله سعی کردیم اطلاعات مفیدی از جراح دندانپزشک و این که چطور بر ترس خود از دندانپزشکی غلبه کنیم؟ را بیان کردیم. امیدوارم که این مطالب برای شما سودمند واقع شده باشد. برای کسب اطلاعات بیشتر به سایت دندانپزشکا (dandanpezeshka.com) مراجعه کنید. همچنین در صورت داشتن ایده بهتر برای غلبه ترس از دندانپزشکی، خواهشمندیم از طریق کامنت با ما در میان بگذارید.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری مهر در محتوای آن هیچ نظری ندارد.

منبع: مهر
شناسه خبر: 1482863

مهمترین اخبار اقتصادی: