قرارداد طراحی ساخت پکیجهای توربوکمپرسورهای پنج مگاواتی از جمله ۱۸ قرارداد و تفاهمنامه ساخت بار اول است که در نمایشگاه نفت به امضا رسید؛ داخلیسازی این تجهیز، ۱۵ میلیون دلار صرفهجویی ارزی برای کشور به دنبال خواهد داشت.
به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، سید حمید ابراهیمی، مدیر عامل یک شرکت دانش بنیان در سومین روز از بیست و نهمین نمایشگاه بین المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی ایران در جمع خبرنگاران در خصوص جزییات قرارداد، گفت: این قرارداد به ارزش بیش از 40 میلیون دلار با شرکت ملی مناطق نفت خیز جنوب به امضا رسید.
وی ادامه داد: بر اساس این قرارداد، پکیجهای توربوکمپرسورهای پنج مگاواتی که یکی از تجهیزات با فناوری پیشرفته، اساسی و پرمصرف برای جمعآوری گازهای فلر به شمار میآید، برای نخستین بار در ایران به صورت یکپارچه، طراحی و ساخته میشود.
ابراهیمی با اشاره به اینکه تکنولوژی طراحی و ساخت این تجهیز تاکنون در اختیار کشورهای اروپایی، آمریکا و ژاپن بود، افزود: داخلیسازی این تجهیز، 15 میلیون دلار در فاز نخست صرفهجویی ارزی به دنبال خواهد داشت.
مدیرعامل این شرکت دانش بنیان خاطرنشان کرد: با توجه به تغییرات رفتاری چاههای موجود در کشور، این پکیجها، به شکل بومی و بر اساس شرایط جدید چاهها طراحی شده است.
این قرارداد در حاشیه بیست و نهمین نمایشگاه بینالمللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی و با حضور حمید بورد، مدیر عامل شرکت ملی نفت ایران، حسین افشین معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان رئیس جمهوری، امید شاکری، معاون وزیر نفت در امور مهندسی، پژوهش و فناوری و ابراهیم پیرامون، مدیر عامل شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب به امضا رسید.
انتهای پیام/