مقامات بندر اشدود در سرزمینهای اشغالی نیز اذعان داشتند، که حملات یمن تهدیدی برای حمل و نقل دریایی رژیم صهیونیستی است.
به گزارش گروه اقتصاد بین الملل خبرگزاری فارس به نقل از رویترز، مقامات بندر اشدود در سرزمینهای اشغالی روز سهشنبه اذعان کردند که حملات نیروهای مسلح یمن به کشتیهای تجاری تهدیدی استراتژیک برای مسیرهای کشتیرانی جهانی و ترافیک دریایی به سمت اسرائیل است،
با این همه، آنها مدعی شدند که این حملات تاثیر مستقیمی بر فعالیت بندر اشدود نداشته است.
مقامات بندر اشدود در بیانیهای اعلام کردند: ما تأکید میکنیم که تمام تلاش خود را به کار میبندیم تا راهها به مقصد اسرائیل را با وجود چالشهای جنگ باز نگه داریم.
رسانههای رژیم صهیونیستی دیروز اعلام کردند، مقصد یک تانکر نروژی حامل مواد نفتی و شیمیایی که به تازگی توسط ارتش یمن در دریای سرخ هدف قرار گرفت، بندر اشدود در اراضی اشغالی بود. و قرار بود چهارم ژانویه آتی وارد آنجا شود.
سرتیپ یحیی سریع، سخنگوی نیروهای مسلح یمن صبح دیروز سه شنبه از حمله موشکی به یک کشتی حامل نفت نروژی به نام «استریندا» در دریای سرخ خبر داد و گفت که در راستای یاری مردم مظلوم فلسطین که در معرض کشتار و ویرانی و محاصره در غزه قرار گرفتهاند کشتی نروژی استریندا را که با محموله نفت عازم رژیم اسرائیل بود با یک موشک دریایی مناسب هدف قرار داد»
این بندر در بیانیهای اعلام کرد: ما تأیید میکنیم که تمام تلاش خود را میکنیم تا راهها به مقصد اسرائیل را با وجود چالشهای جنگ باز نگه داریم.
رژیم صهیونیستی برای واردات و صادرات خود به ترانزیت دریایی وابسته است. بندر اشدود در جنوب و حیفا در شمال سرزمین های اشغالی دو بندر بزرگ این رژیم در تجارت کالا هستند.
بندر عسقلان نیز که کوچکترین و نزدیکترین بندر به غزه و از جمله بنادر صادرات و واردات کالا است، از زمان عملیات طوفان الاقصی تعطیل شده است.
نیروهای مسلح یمن در نوزدهم نوامبر گذشته نیز کشتی صهیونیستی گلکسی لیدر را توقیف کردند.
در گزارش قبلی، آمده بود که در سال 2022 بنادر رژیم صهیونیستی کالاهایی با تناژ 40.6 میلیون تن تخلیه و کالاهایی با تناژ 18.2 میلیون تن به خارج از سرزمین های اشغالی منتقل کردند.
در مورد افرادی که از بنادر تجاری رژیم صهیونیستی عبور کرده اند، در سال 2022 حدود 378000 مسافر تخمین زده می شود که ممکن است منجر به از دست دادن بخش مهمی از سهم اسرائیل در حمل و نقل افراد از طریق دریا، چه به منظور تجارت یا گردشگری شود.
تجارت دریایی رژیم صهیونیستی تنها از طریق کشتی های این کشور انجام نمی شود، بلکه ممکن است از طریق کشتی های متعلق به سایر کشورها یا شرکت ها نیز انجام شود.
سالانه 10 درصد تجارت بین المللی دریایی از طریق عبور حدود 21 هزار کشتی از تنگه باب المندب انجام می شود که. روزانه 6 میلیون بشکه نفت هم از آن عبور می کند.