وزیر نیرو انتظار صرفهجویی برق در بخش خانگی را نیز سه هزار مگاوات عنوان کرد و از همه استانداران خواست برای صرفهجویی ۱۰ درصدی مصرف برق در استانهای خود تلاش کنند.
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت نیرو، "علیاکبر محرابیان" امروز در نشست با استانداران سراسر کشور که از ساعت ۱۵ تا ۲۰:۳۰ به طول انجامید به تشریح برنامههای مدیریت تأمین آب و برق به خصوص در ماههای گرم پرداخت و اظهار داشت: با مدیریت هوشمند قادر به مدیریت ناترازی برق و خروج از تنگناهای موجود با کمترین مشکل خواهیم بود.
خبرگزاری مهرناترازیوی تاکید کرد: در بخش صنعت دارای ۴۴ صنعت عمده هستیم که دوره محدودیت تأمین برق آنها با زمان تعمیرات اساسیشان همزمان خواهد شد.
وزیر نیرو همچنین از توافق با شهرکهای صنعتی برای اعمال محدودیت واحدهای مستقر در این شهرکها بر اساس زمانبندی یک روز در هفته خبر داد و اظهار داشت: این در حالی است که در روزهای اعمال محدودیت، برق پایدار برای فعالسازی شیفت شب این صنایع تأمین میشود.
محرابیان همچنین از جبران محدودیتهای تأمین برق بهخصوص برای صنایع بورسی در دوره پس از اوج بار و با اختصاص برق مازاد خبر داد.
وزیر نیرو تمهید رایگان شدن برق بخش کشاورزی را با خاموش کردن موتورهای چاه آب در ساعات اوج بار مصرف خاطرنشان کرد و افزود: علاوه بر این درصدد هستیم با تغییر ساعات کار ادارات و کنترل دما تا ۲۰۰۰ مگاوات صرفهجویی را ایجاد کنیم.
وی اضافه کرد: از ادارات دارای مولد خواستهایم در اوج بار مصرف، از مولدهای برق خود استفاده کنند و در این رابطه وزارت نفت اقدام به تأمین سوخت مورد نیاز خواهد کرد.
محرابیان گفت: این کار را پس از ایام تعطیلات پیشرو شروع خواهیم کرد و تدابیر لازم برای الزام اداراتی که مصوبات را رعایت نکنند، اندیشیده شده است.
وی انتظار صرفهجویی برق در بخش خانگی را نیز ۳۰۰۰ مگاوات عنوان کرد و از تمامی استانداران خواست برای صرفهجویی ۱۰ درصدی مصرف برق در استانهای خود تلاش کنند. تأمین منابع جدید آبی با تشکیل بازار پساب
تأمین منابع جدید آبی با تشکیل بازار پسابتأمین منابع جدید آبی با تشکیل بازار پسابتأمینوزیر نیرو همچنین در دومین نشست خود با استانداران که در خصوص مباحث مربوط به تأمین آب برگزار شد، تصریح کرد: در بخش آب با دو مسئله سختافزاری و مدیریت مصرف رو به رو هستیم. محرابیان بخش سختافزاری را مربوط به طرحهای نیمهتمام عنوان کرد و ادامه داد: در دولت سیزدهم افتتاح و آبگیری ۵۰ سد با حجم ۸ میلیارد مترمکعب تعریفشده است و علاوه بر این برای ۱۵ سد ریل گذاری شده است که البته پس از سال ۱۴۰۴ به بهرهبرداری خواهند رسید.
وی همچنین به پروژههای طرح عظیم آبرسانی به روستاهای کشور با عنوان جهاد آبرسانی اشاره کرد و از استانداران خواست با جدیت روند اجرای این طرحهای را پیگیری و تکمیل و تسریع آنها را مطالبه کنند. وزیر نیرو قانون بودجه سال ۱۴۰۱ را دارای ظرفیتهای قابل توجهی برای بازچرخانی و افزایش بهرهوری آب دانست و افزود: بر این اساس بازار یا بورسی برای عرضه پساب به منظور استفاده در بخش کشاورزی و صنعت تشکیل خواهد شد و این یعنی منابع جدید برای تخصیص وجود خواهد داشت.
شناسه خبر: 355206