نتایج یک نظرسنجی نشان داد، در فرانسه سرزمین خوراکها و غذاها، از هر 6 فرانسوی، یک نفر یعنی حدود 16 درصد، غذایی کافی برای خوردن ندارد.
به گزارش گروه اقتصاد بینالملل خبرگزاری فارس، نتایج یک نظرسنجی نشان داد، در سرزمین خوراکها و غذاها یعنی فرانسه، از هر 6 فرانسوی، یک نفر یعنی حدود 16 درصد، غذایی کافی ندارد که بخورد.
بر اساس مطالعات «کرداک»، مرکز تحقیقات مطالعه و شرایط زندگی که روز چهارشنبه منتشر کرده است، این وضعیت در ماههای اخیر بدتر شده است؛ در فاصله ماههای جولای و دسامبر 2022 یعنی کمتر از 6 ماه، این رقم 4 واحد بیشتر شده است.
به نوشته این گزارش، نکته مهم جهش در تعداد افرادی است که به اندازه کافی غذا نمیخورند که در 5 ماه گذشته از 12 به 16 درصد از جمعیت افزایش یافته است؛ این رقم در سال 2016 تنها 9 درصد جمعیت فرانسه را تشکیل میدادند.
این مطالعات نشان داد، تورم عامل اصلی این افزایش قیمتها بوده است. نرخ تورم به لطف سپر تعرفهای دولت برای مدت طولانی کمتر از 2 درصد باقی مانده بود. این رقم از دسامبر 2021 به شدت افزایش یافته و به صورت ویژه بر قیمت مواد غذایی تاثیر گذاشته است.
قیمت تمامی محصولات در ماه مارس 2023 نسبت به یک سال گذشته 5.7 درصد و مواد غذای 16 درصد افزایش یافته است.
بر اساس این تحقیقات، سه چهارم افراد شرکتکننده در این مطالعه، کمبود پول را دلیل این وضعیت خود عنوان کردهاند.
* فرانسویها خود را محدود کردهاند.
بنا بر اعلام موسسه «کرداک»، به علت افزایش هزینههای ویژهای که قابل حذف نیستند، نظیر هزینههای سفر مسیر خانه تا محل کار با خودرو، فرانسویها برخی از اقلام مواد غذایی را برای خود محدود کردهاند.
این تحقیقات به روندی دیگری اشاره میکند و آن افزایش تعداد افرادی در فرانسه است که به محصولات تازه یا محصولاتی با ارزش غذایی بالا دسترسی ندارند. تقریبا از هر دو نفر در فرانسه که امکان تهیه غذا دارند، یک نفر (45 درصد) نمیتواند تمام مواد غذایی که میخواهد تهیه کند.
* جوانان و زنان بیشترین آسیب را دیدهاند
به نوشته این گزارش، ناامنی غذایی به صورت ویژه جوانان را تحت تاثیر داده است، به طوری که 24 درصد افراد زیر 40 سال، غذای کافی برای خوردن ندارند؛ این رقم برای افراد 50 تا 59 ساله حدود 17 درصد است. این رقم در میان زنان بیش از مردان است. (18 درصد در مقابل 14 درصد)
پایان پیام/