رئیس هیات مدیره و مدیرعامل شرکت فرودگاهها و ناوبری هوایی ایران گفت: از طرحهایی که موجب هوشمندسازی و ارتقای سطح کیفی مخابرات و فناوری اطلاعات هوانوردی میشود، حمایت میکنیم.
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت راه و شهرسازی، حمیدرضا سیدی معاون وزیر و مدیرعامل شرکت فرودگاهها و ناوبری هوایی ایران در مراسم گرامیداشت روز مخابرات و فناوری اطلاعات هوانوردی که با حضور مسعود نیکبخت معاون عملیات هوانوردی، مجید یارندی مدیرکل و کارکنان این اداره کل برگزار شد، اظهار کرد: زحمات و تلاشهای متخصصان حوزه مخابرات و فناوری اطلاعات هوانوردی ملموس نیست.
وی با یادآوری تحریم و تصور تأثیرات آن در حوزههای مختلف گفت: تحریم نباید باعث عقب ماندگی از دنیا شود، چراکه با تکیه بر توان داخلی میتوان در مسیر هوشمندسازی فرودگاههای کشور گام برداشت.
سیدی با بیان اینکه هیچگونه محدودیت مالی برای طرحهای مخابرات و فناوری اطلاعات هوانوردی وجود ندارد، افزود: از طرحهایی که موجب هوشمندسازی و ارتقای سطح کیفی این حوزه شود، حمایت میکنیم.
وی با بیان اینکه در سال جاری به دنبال جذب نیروی انسانی هستیم، از متخصصان مخابرات و فناوری اطلاعات هوانوردی خواست: تمامی اهداف و برنامههای ۱۴۰۲ در این حوزه با قدرت و برنامه پیش برود.
لزوم استقرار پورتال جدید شرکت فرودگاهها در سال جاری
مدیرکل مخابرات و فناوری اطلاعات هوانوردی شرکت فرودگاهها در این مراسم، گزارشی از عملکرد سال گذشته و اقدامات پیش رو ارائه داد.
وی با اشاره به نصب و راه اندازی سامانه جدید اعلام پرواز در سال جاری گفت: امسال تمام فرودگاههایی که مجهز به سیستم FIDS شوند از پیجینگ اتوماتیک نیز برخوردار میشوند.
یارندی درخصوص مهمترین اقدامات انجام شده توسط اداره کل مخابرات و فناوری اطلاعات هوانوردی در سال گذشته، گفت: نصب و راه اندازی سامانه ۱۹۹ در فرودگاههای کشور، تهیه و استقرار سامانه مدیریت اطلاعات تجهیزات ارتباطی و MDF فرودگاه مهرآباد، تهیه و استقرار سامانه SNOWTAM بر روی بستر BPMS، تهیه و استقرار برنامه کاربردی استعلامات بین دستگاهی، ایجاد سامانه استریپ پروازی الکترونیک، تهیه و استقرار سامانه ADS-B و تهیه و استقرار لاگ الکترونیکی از جمله اقداماتی بود که سال گذشته انجام شد.
به گزارش روابط عمومی شرکت فرودگاهها و ناوبری هوایی ایران، در این مراسم که باحضور وبیناری فرودگاههای کشور برگزار شد، از فرودگاههای کرمان، گیلان، آذربایجان شرقی، خراسان رضوی و خراسان جنوبی به عنوان فرودگاههای برتر در حوزههای ارائه راهکارهای نوین فناورانه، پیشگامی در ارائه و تعریف پروژههای جدید و استفاده از توان داخلی در پیشبرد امور و پروژهها تجلیل شد.