چهارمین همایش و نمایشگاه چشمانداز صنایع فلزات غیرآهنی ایران و فناوریهای وابسته با نگاهی به تولید و بازار از صبح امروز (دوشنبه) با حضور فعالان معدن و صنایع معدنی ایران و بزرگترین شرکتهای معدنی آغاز به کار کرد.
به گزارش ایسنا، این همایش و نمایشگاه که گردهمایی بزرگ غیرآهنیها است، از امروز (دوشنبه) در هتل المپیک تهران آغاز شده و به مدت سه روز در قالب پنلهای تخصصی و نمایشگاه فعال خواهد بود. این همایش با همکاری شرکت ملی صنایع مس ایران و مجتمع صنایع آلمینیوم جنوب برگزار میشود.
پس از سخنرانیهای روز نخست توسط اردشیر سعدمحمدی (مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران)، عبدالحسین محرابیان (قائم مقام مدیرعامل شرکت مجتمع صنایع آلومینیوم جنوب)، سعد عبدی( مدیر امور برنامهریزی و نظارت شرکت ملی صنایع مس ایران)، حمید رضا حمایت؛(مدیر عامل مجتمع سرب و روی مهدی آباد) و علیرضا طالاری (مدیر عامل مجتمع طلای موته)، میزگرد تخصصی بررسی استراتژی کلان کشور در معادن و صنایع معدنی با حضور وجیهاله جعفری (رئیس هیات عامل سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی و معاون وزیر صمت)، مصطفی موذنزاده، جعفر سرقینی، اردشیر سعد محمدی، محسن جلالپور و محمد رضا بهرامن (رئیس خانه معدن ایران) که همگی فعالان این صنعت هستند، برگزار خواهد شد.
همچنین در روز نخست این همایش، میزگرد تخصصی مهم ترین چالشهای صنایع فلزات غیر آهنی با حضور رضا محتشمیپور (معاون معادن و فناوری مواد وزارت صنعت، معدن تجارت)، مهدی کرباسیان (رئیس پیشین ایمیدرو)، ابراهیم جمیلی (رئیس کمیسون معادن و صنایع اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران) و بهرام شکوری (رئیس انجمن مس ایران) تشکیل میشود.
در ابتدای این همایش عنوان شد: با وجود ذخایر غنی معادن غیرآهنی در ایران هنوز سرمایهگذاری مناسبی در این بخش صورت نگرفته و جایگاه پایین در جذب سرمایهگذاری در توسعه زنجیره تولید فلزات غیرآهنی را به خود اختصاص دادهایم. جذابیتهای بسیاری در حوزه مس، سرب و روی، آلومینیوم، طلا و سایر فلزات غیرآهنی در کشور وجود دارد که میتواند مورد توجه سرمایهگذاران داخلی و خارجی قرار گیرد.
همچنین ذکر شد: هر گونه برنامهریزی برای توسعه این بخش از معادن و صنایع وابسته نیازمند تحلیل تحولات جهانی و نیازسنجی آینده به فلزات غیرآهنیست. نگاه بخشی به توسعه صنعتی در کشور یکی از چالشهای مهم بوده که همواره سدی بر سر راه توسعه فعالیتهای معدنی بوده است. بهتر است دولت در جزئیات توسعه بخش معدن ورود پیدا نکند و با عبور از تصدیگری اجازه دهد بخش خصوصی سهم بیشتری از توسعه داشته باشد.
در ادامه این همایش، اردشیر سعدمحمدی- مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران- اظهار کرد: رشد اقتصادی گستردهتر کشورهای جهان و تغییرات شدت مصرف، دو عامل اصلی رشد تقاضای فلزات و کالاهای اساسی در سالهای آتی است. کشورهای مطرح صنعتی جهان همچون چین و ایالات متحده آمریکا برنامهریزی بلندمدت و ویژه ای در زمینه سرمایهگذاری در صنعت مس تا سال ۲۰۲۶ داشتهاند.
وی افزود: آینده مس با اقتصاد جهان سبز همسو خواهد بود و شاهد ترویج سریعتر خودروهای الکتریکی و تسریع حرکت به سمت انرژیهای تجدیدپذیر با استفاده از مس هستیم. مهم ترین عنصر در راستای تحقق اقتصاد سبز، مس خواهد بود.
ادامه دارد...
شناسه خبر: 132784