اکونومیک 24
03 بهمن 1401 - 18:59

دومینوی اخراج‌های گسترده در شرکت‌های فناوری/ اسپاتیفای 6 درصد نیروی کار خود را اخراج می‌کند

بزرگ‌ترین شرکت پخش آنلاین موسیقی، پادکست و ویدئو در جهان امروز اعلام کرد، در نظر دارد تا 6 درصد از نیروی کار خود را کاهش دهد که اخراج های گسترده در بخش فناوری به رکود اقتصادی می افزاید.

به گزارش گروه اقتصاد بین الملل فارس به نقل از رویترز، بزرگ‌ترین شرکت پخش آنلاین موسیقی، پادکست و ویدئو در جهان امروز اعلام کرد، در نظر دارد تا 6 درصد از نیروی کار خود را کاهش دهد و هزینه‌های مربوط به آن را تا حدود 50 میلیون دلار به عهده خواهد گرفت.

اقدام این شرکت بر اخراج های گسترده در بخش فناوری برای آماده سازی برای رکود اقتصادی احتمالی می افزاید.

صنعت فناوری پس از دو سال رشد ناشی از همه گیری کرونا که در آن دوره، استخدام‌های زیادی صورت گرفت، اکنون با کاهش تقاضا مواجه شده است و این امر سبب شده تا شرکت‌ها از شرکت متا (شرکت مادر اینستاگرام) گرفته تا ماکروسافت، هزاران فرصت شغلی را تعدیل کنند.

دانیل الک، مدیر ارشد اجرایی این شرکت گفت: « ما در چند ماه گذشته برای مهار هزینه ها تلاش قابل توجهی انجام داده ایم، اما این کار به سادگی کافی نبود.»

وی افزود: « من در سرمایه گذاری قبل از رشد درآمدمان خیلی جاه طلب بودم.»

این نوع بیان، در ماه‌های اخیر در اظهارات سایر رؤسای شرکت‌های فناوری نیز دیده می‌شود.

از آنجایی که پادکست برای تبلیغ کنندگان به علت سطح تعامل بالا جذاب‌تر است، این شرکت پخش صدا، پول زیادی به تجارت پادکست خود سرازیر کرد و این اقدام سبب شد تا هزینه های عملیاتی اسپاتیفای در سال گذشته دو برابر سرعت درآمد آن افزایش یابد.

همزمان، کسب‌وکارها هزینه کردن برای تبلیغات در این برنامه کاربردی را به علت افزایش نرخ بهره و ورود به رکود اقتصادی ناشی از درگیری روسیه و اوکراین، کاهش دادند؛ روندی که در متا و آلفابت (شرکت مادر گوگل) نیز دیده شده است.

این شرکت در حال حاضر، تلاش می کند کاهش هزینه‌ها، خود را بازسازی کند و با دورنمای رو به وخامت اقتصادی سازگار شود.

گفته می‌شود، داون اوستروف، رئیس بخش محتوا و تبلیغات این شرکت، پس از چهار سال، اسپاتیفای را ترک کند. اوستروف به شکل ‌گیری کسب‌وکار پادکست اسپاتیفای کمک کرده بود.

اسپاتیفای تا 30 سپتامبر 2022 حدود 9 هزار و 800 کارمند تمام وقت داشت.

روز جمعه خبرگزاری رویترز گزارش داد، چند روز بعد از اینکه شرکت آمریکایی «مایکروسافت» از برنامه برای اخراج ۱۰ هزار نیرو خبر داده است، گوگل نیز ۱۲ هزار کارگر خود را  به علت مشکلات اقتصادی اخراج می‌کند.

شبکه خبری سی ان بی سی نیز دیروز گزارش داد، 6000 کارمند شرکت توئیتر از زمانی که ایلان ماسک این شرکت را خریده، یا از کار اخراج شده‌اند و یا به صورت داوطلبانه این شرکت را ترک کرده‌اند.

شرکت آمازون نیز اعلام کرده است که از 18 ژانویه اخراج 18 هزار نفر از کارمندان خود  یعنی 6 درصد نیروی کار این شرکت را آغاز خواهد کرد.

پایان پیام/

 

 

 

 

منبع: فارس
شناسه خبر: 993584

مهمترین اخبار اقتصادی: