تهران-ایرنا- رییس سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور، تدوین و آموزش استانداردهای شایستگی در حوزه مشاغل نوین و دانش بینان را از اولویتهای این سازمان برشمرد.
به گزارش روز دوشنبه ایرنا از سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور،«غلامحسین حسینینیا»در آیین افتتاح مرکز جوار کارگاهی و رونمایی از دو محصول دانش بنیان شرکت آپکو اظهار داشت: آموزش در محیط واقعی کار بر مبنای نیازسنجی فنی و تخصصی و مبتنی بر خلاقیت و نوآوری در روند طراحی تا تولید، از اهم فرآیندهای دانش بنیان کردن صنایع به شمار میرود و با توجه به رشد روزافزون فناوریهای نوین، همگام کردن صنعت با دانش روز از مهمترین عوامل پیشران توسعه کشور است. معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی خاطر نشان کرد: کنترل کیفیت آموزش های فنی، تخصصی و تربیت سرمایه انسانی ماهر لازم و ملزوم یگدیگرند و در این بین تدوین استانداردهای آموزشی نوین با قابلیت عرضه در عرصه بینالملل به منظور پویایی و پایداری اشتغال بسیار حائز اهیمت است. وی با بیان اینکه تدوین و آموزش استانداردهای شایستگی در حوزه مشاغل نوین و دانش بینان در اولویت سازمان قرار دارد، افزود: ضروری است بر مبنای سرنوشت مشاغل در آینده از هم اکنون با نگاه بلند چشم انداز کلان مهارتآموزی نرمافزاری و سخت افزاری آینده را برای جوانان ترسیم کنیم.
ضرورت اهتمام ویژه به آموزشهای مهارتی با ورود فناوریهای نوین
ضرورت اهتمام ویژه به آموزشهای مهارتی با ورود فناوریهای نوینهمچنین مدیرعامل گروه صنعتی ایران خودرو در این رویداد ضمن تأکید بر توسعه تعاملات آموزشی، اظهار داشت: با ورود فناوریهای نوین به عرصه علمی کشور، فرصتهای شغلی زیادی در جامعه ایجاد میشود. بنابراین باید به تقویت آموزشهای مهارتی با رویکرد فناوریها و مشاغل نو توجه کرد. «مهدی خطیبی » تصریح کرد: فراگیری مهارتهای نوین و مرتبط با صنعت سرآغاز پیشرفت در صنایع مختلف میشود و توسعه دانش بشری جز در سایه تحوّل و بکارگیری ساز و کارهای نوین آموزشی محقّق نخواهد شد.
توجه به آموزشهای فنی و تخصصی در صنایع
توجه به آموزشهای فنی و تخصصی در صنایعدر ادامه این نشست، مدیرکل آموزش فنی و حرفهای استان تهران، توجه به آموزشهای فنی و تخصصی و توسعه بیش از پیش تعاملات آموزش مهارتی در صنایع و صنوف را زمینهساز تربیت نیروی ماهر، متخصص و کارآمد دانست و افزایش کیفیت تولید و بهروری در بنگاههای اقتصادی را از مهمترین دستاوردهای این طرح برشمرد. «جواد روانبخش» گفت: ایجاد امکانات و تسهیل دسترسی به آموزشهای تخصصی برای کارکنان صنایع و اتحادیهها و ارتقای سطح دانش فنی نیروهای کار، صنایع و صنوف همزمان با اشتغال در آن حوزه بسیار مورد استقبال صنایع گوناگون قرار گرفته و با دریافت مجوز رسمی و همکاری با اداره کل آموزش فنی و حرفهای استان تهران به سهولت امکان پذیر است و صنایع و صنوفی که مشتاق برگزاری دوره تخصصی هستند میتوانند در اسرع وقت اقدام به تأسیس و راهاندازی مراکز آموزشی جوار و بین کارگاهی کنند. شایان ذکر است، در سال ۱۴۰۰ با وجود محدودیتهای اجتماعی، تعداد ۵۰ مرکز جوار کارگاهی و بین کارگاهی در راستای ارتقاء مهارت صنایع و صنوف در استان تهران افتتاح شد.
شناسه خبر: 321140