شرکت بهمن موتور رتبه ۸۶ را در میان صد شرکت برتر ایران را کسب کرد.
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از گروه بهمن، این شرکت خودروسازی در دهه اخیر روند رو به رشدی داشته به نحوی که در سال ۱۳۹۲ رتبه ۲۰۰ را در میان پانصد شرکت برتر ایران داشته و تنها طی هفت سال ۱۱۴ پله صعود کرد.
در این ارزیابی شرکتهای برتر بر اساس ۳۳ شاخص همچون «بیشترین فروش»، «بیشترین سودآوری»، «بالاترین ارزش بازار»، «بالاترین ارزش افزوده»، «بیشترین دارایی»، «بالاترین اشتغالزایی»، «بهرهوری کل عوامل» و… معرفی میشوند که هر ساله این ارزیابی بین ۵۰۰ شرکت برتر انجام میگیرد.
بر اساس اطلاعات منتشر شده در این ارزیابی بهمن موتور در سال ۱۴۰۰ بالغ بر ۹۳۸۳۰.۶ میلیارد ریال فروش داشته که این رقم در سال ۱۳۹۲ بالغ بر ۲۶۰۲.۳ میلیارد ریال بوده و این شرکت با ۱۷۶ درصد رشد بهترین عملکرد را در فروش داشته و رتبه ۷ کل کشور را بدست آورده است.
داراییهای شرکت بهمن موتور در سال ۱۳۹۲ رقمی بالغ بر ۵,۹۲۳ میلیارد ریال که این رقم در سال ۱۴۰۰ به عددی بالغ بر ۱۱۰,۴۵۲ میلیارد ریال رسید. در شاخص «بازدهی فروش» این شرکت در سال ۱۳۹۲ رتبه ۸۹ را داشته که این رتبه در ارزیابی مربوط به سال ۱۴۰۰، با ۳۹ واحد صعود به عدد ۵۵ میرسد.
در خصوص شاخص «بازده دارایی» شرکت بهمن موتور در سال ۱۳۹۲ رتبه ۹۵ را داشته که این شرکت در ارزیابی سال ۱۴۰۰ نیز صعود کرده و به رتبه ۶۳ میرسد. اگر عملکرد بهمن موتور را درباره شاخص «بازده ارزش ویژه» مورد بررسی قرار دهیم، خواهیم دید این شرکت در سال ۱۳۹۲ رتبه ۹۲ را داشته و در آخرین ارزیابی با صعودی قابل توجه به رتبه ۷۱ دست پیدا میکند.
ثمره این صعودها در شاخص اشتغال خودنمایی میکند. بهمن موتور که در سال ۱۳۹۴ نرخ اشتغال منهای ۰.۴- درصد را داشته است در سال ۱۴۰۰ به رقم چشمگیر نرخ اشتغال ۲۰.۲ درصد میرسد.
بهمن موتور از جمله شرکتهای خودروساز بخش خصوصی است که توانسته در مدت کوتاهی جایگاه قابل توجهی در صنعت پیدا کند. فیدلیتی، دیگنیتی و ریسپکت و وانت کارا و کاپ را، ون باری اینرودز از جمله محصولات سالیان اخیر بهمن موتور است.
سازمان مدیریت صنعتی از سال ۱۳۷۷ رتبهبندی شرکتهای برتر ایران را هر ساله انجام داده است. این رتبهبندی با الهام از رسالت این سازمان با فراهم کردن آمار و اطلاعات شفاف و مفید در مورد بنگاههای اقتصادی کشور، فضای روشنتری از کسبوکار اقتصادی کشور ارائه میدهد و به مدیران بنگاههای اقتصادی، سیاستگذاران و پژوهشگران یاری میرساند تا شناخت و درک دقیقتری از مقیاس، ساختار مالی و اقتصادی صنایع و بنگاههای اقتصادی بزرگ کشور بیابند.