مدیر سامانه یکپارچه خودرو؛ گفت: در هر دوره عرضه یکپارچه 50 درصد سهمیه طبق قانون به مادران دارای دو فرزند تعلق گرفته و با توجه به ظرفیت همه مادران حائز شرایط در نوبت تحویل خودرو قرار گرفتهاند.
به گزارش خبرگزاری فارس کاربران خبرگزاری فارس با ثبت پویشی در سامانه فارس من با عنوان «چرا قانون جوانی جمعیت ویژه مادران به درستی اجرا نمیشود» عنوان کردند با توجه به تصویب قانون اختصاص یک خودرو به مادران دارای دو فرزند مصوب 1400 مجلس شورای اسلامی؛ تقاضا داریم مسئول دستگاه نظارتی پیگیری کنند که چرا با توجه به اینکه این مورد یک قانون بوده، اما با وجود چندین بار ثبتنام در طرحهای فروش ایران خودرو، تعدادی از حائزان شرایط موفق به دریافت خودرو نشدهاند.
به گزارش فارس از اسفند سال گذشته عرضه خودرو فقط از طریق عرضه در سامانه یکپارچه بوده است بنابراین در دو طرح عرضه یکپارچه خودرو از طریق سامانه یکپارچه که در اسفند ماه سال گذشته و اردیبهشت امسال برگزار شد تمام خودروسازان خودروهای خود را در این سامانه عرضه کردهاند و براساس نوبت و بدون قرعهکشی به تمام متقاضیان عادی، مادران و خودروهای فرسوده خودرو تعلق گرفته است.
مهدی تقدسی مدیر سامانه یکپارچه خودرو در این باره به خبرنگار فارس؛ گفت: در هر دوره عرضه یکپارچه 50 درصد سهمیه طبق قانون به مادران دارای دو فرزند تعلق گرفته است و با توجه به ظرفیت همه مادران حائز شرایط در نوبت تحویل خودرو قرار گرفتهاند.
وی افزود: اسامی مشمولان طرح، براساس پالایشی که سازمان ثبت احوال از بین ثبتنام کنندگان انجام میدهند، به وزارت صمت جهت اقدامات لازم ابلاغ میشود.
گفتنی است امید قالیباف سخنگوی وقت وزارت صمت نیز در اسفند ماه سال گذشته اعلام کرد که وزارت صمت 50 درصد از خودروهای عرضه شده در طرح یکپارچه خودرو داخلی را به طرح جوانی جمعیت و به عبارتی به مادران مشمول اختصاص داده است و 50 درصد دیگر را به متقاضیان عادی اختصاص داده است.
قالیباف افزود: دو نوع نوبت دهی در طرح یکپارچه عرضه خودروهای داخلی خواهیم داشت، بهطوری که نوبت و فایل مادرانی که مشمول طرح میشوند، جداگانه و نوبت دهی به متقاضیان عادی نیز به صورت جداگانه خواهد بود. همچنین از آنجایی که نیمی از ظرفیت خودروساز به طرح مادران تعلق میگیرد، بنابراین مادران مشمول بسیار سریعتر به خودرو دست مییابند.
پایان پیام/