در ادامه با این شغل و مهارتهایی که یک باریستا باید داشته باشد آشنا میشویم. همچنین برای راحتی در انتخاب به معرفی یک آکادمی معتبر در زمینه آموزش این شغل میپردازیم.
به گزارش بازرگانی خبرگزاری مهر، باریستا کلمهای ایتالیایی است که در زبان فارسی با اصطلاح کافهچی شناخته میشود. باریستا به فردی گفته شده که میتواند بهصورت حرفهای و تخصصی به سرو انواع نوشیدنیهای سرد و گرم، بهخصوص نوشیدنیهایی بر پایه قهوه بپردازد.
چرا آموزش استاندارد باریستا اهمیت دارد؟
امروزه در خیابانهای شهر که قدم میزنیم کافههای مختلفی را میبینیم که میتوانند به پاتوق همیشگی ما تبدیل شوند. دیزاین کافه و دکوراسیون آن شاید در نگاه اول افراد را جذب کند اما اگر کیفیت خدمات و نحوه سرو نوشیدنی در این مکان خوب نباشد؛ قطعاً دیگر به آن کافه نخواهیم رفت.
باریستا اگر از مهارت کافی در آمادهسازی قهوه و سرو آن برخوردار باشد، میتواند باعث رشد و موفقیت کافه شود. پس آموزش این حرفه بیش از هر چیزی اهمیت دارد. در ادامه با این شغل و مهارتهایی که یک باریستا باید داشته باشد آشنا میشویم. همچنین برای راحتی در انتخاب به معرفی یک آکادمی معتبر در زمینه آموزش این شغل میپردازیم پس تا انتهای مقاله با ما همراه باشید.
به چه فردی باریستا میگویند؟
آموزش قهوه پایه و مهمترین آموزشی است که باریستا باید از پس آن بربیاید. این فرد باید با توانایی و مهارت خود و همچنین رعایت تمام ریزهکاریها به آمادهسازی یک قهوه خوشعطر و خوشطعم بپردازد تا مشتریها پس از نوشیدن آن دیگر تمایلی برای رفتن به دیگر کافهها نداشته باشند.
باریستا همچنین باید روی مدیریت کافه و کیفیت کلی خدمات نیز نظارت کند تا همه چیز به بهترین شکل ارائه شود. باریستایی شغلی جذاب اما پر از چالش محسوب میشود که موفقیت در آن بهشرطی امکانپذیر است که شخص در دورههای آموزشی معتبر شرکت کند.
در دوره آموزش باریستا چه مهارتهایی را یاد میگیرید؟
شرکت در دوره آموزش باریستا شما را با تکنیکهای زیر آشنا میکند. کسب مهارت در این تکنیکها برای شخصی که میخواهد بهعنوان باریستا فعالیت کند لازم و ضروری است.
شناخت قهوه
قهوههای مختلفی وجود دارد که هرکدام را باید با رسپی خاصی آماده کرد. از مهمترین آموزشهایی که در این دوره به افراد یاد داده میشود، شناخت دقیق قهوهها و تفکیک آنها از یکدیگر است. این کار برای افراد عادی معمولاً آسان نیست.
لته آرت یا طراحی روی قهوه
۲ چیز میتواند یک نوشیدنی را خاص و منحصربهفرد کند. اول عطر و طعم آن که بسیار مهم است و دوم دیزاین نوشیدنی که میتواند در جذب مشتری و کسب رضایت آن بسیار تأثیرگذار باشد.
به همین دلیل نیز مهم است که در دورههای آموزشی، افراد را با روشها و تکنیکهای اصولی سرو نوشیدنی آشنا کنند تا باریستا پس از شروع فعالیت، زیباترین نوشیدنیها را به مشتریها ارائه دهد.
نحوه کار با ابزار
برای فعالیت در کافه و آمادهسازی نوشیدنیهای مختلف باریستا باید بتواند بهطور کامل با دستگاهها و ابزارهای مختلف کار کند. چراکه امکان آمادهسازی تمام نوشیدنیها با یک دستگاه وجود ندارد.
چرا شغل باریستایی جذاب است؟
این شغل برای افرادی که عاشق قهوه هستند میتواند بسیار جذاب باشد. چراکه بیشتر نوشیدنیهای قابل سرو در کافهها نیز بر پایه قهوه هستند. با این حساب فرد هرگز از کار و آموزش خسته نخواهد شد.
باریستا پس از کسب آموزشهای لازم در خصوص شناخت انواع قهوه، میتواند با چاشنی خلاقیت چند قهوه را ترکیب و یک نوشیدنی خاص و جذاب آماده کند. این موضوع نیز از جذابیتهای شغل باریستایی بهحساب میآید.
از دیگر جذابیتهای این شغل رفتوآمد اشخاص مختلف به کافه است. باریستا میتواند روزانه با چندین شخص که ذائقههای مختلفی دارند روبهرو شود و حتی از سلیقه آنها برای آمادهسازی نوشیدنیهای خاص و جدید استفاده کند.
شرکت در دوره باریستا چه مزایایی دارد؟
اگر میخواهید بهعنوان یک باریستایی موفق و حرفهای کار خود را آغاز کرده و از همان ابتدا رضایت مشتریان را کسب کنید، باید بگوییم که این کار بدون گذراندن دورههای کامل و حرفهای امکانپذیر نیست. حتی اگر شما برای این شغل استعداد زیادی داشته باشید باز هم لازم است در قدم اول به کسب مهارت و دانش بپردازید.
بهطور کلی مزایای آموزش باریستا را میتوان در موارد زیر خلاصه کرد:
استخدام در بهترین کافهها
در هر شهری کافههای مختلفی وجود دارد که از درجه کیفیت متفاوتی برخوردارند. کافههای پرطرفدار معمولاً سعی خود را بر این دارند تا بهترین نیروها را استخدام کنند. پس فردی که در دورههای معتبر باریستا شرکت کرده و مهارتهای خود را افزایش داده شانس بسیار زیادی برای استخدام در این مکانها دارد.
افزایش سطح شغلی و درآمد
باریستایی که توانایی کار حرفهای نداشته باشد معمولاً درآمد متوسطی نیز خواهد داشت. هرچند فاکتورهای زیادی در تعیین درآمد تأثیر دارند اما یکی از مهمترین این عوامل، میزان مهارت در شغل است.
فردی که از طریق شرکت در دورههای معتبر آموزش باریستا میخواهد سطح شغلی خود را بالا ببرد، قطعاً پس از گذشت مدتی و با نشاندادن مهارتهای جدید میتواند میزان درآمد خود را نیز افزایش دهد.
بهترین دوره آموزش باریستا کدام است؟
امروزه آکادمیهای مختلفی در زمینه آموزش باریستا فعالیت میکنند و در بین آنها یافتن بهترین آموزشگاه که تمام اصول پایه و حرفهای را به افراد یاد داده و همچنین مدرک معتبری نیز ارائه دهد، میتواند کمی مشکل باشد.
به همین دلیل نیز میخواهیم آکادمی کافه نیرو که از تجربه و اعتبار کافی در این زمینه برخوردار است را به شما معرفی کنیم. مدرکی که توسط این آکادمی ارائه میشود زیر نظر سازمان فنیوحرفهای بوده و ازاینرو از اعتبار بینالمللی نیز برخوردار است.
دریافت مدرک باریستا از این آکادمی به شما کمک میکند تا سطح شغلی خود را ارتقا دهید و درنتیجه درآمد شما نیز افزایش مییابد. همچنین با ترجمه این مدرک امکان فعالیت در سطح بینالمللی نیز برای شما فراهم است.
اگر امکان شرکت در دورههای حضوری را ندارید؛ آکادمی کافه نیرو دوره آموزش آنلاین باریستا را هم برگزار میکند. با شرکت در این دوره علاوه بر کسب مهارتهای قهوه و باریستا مدرک رسمی سازمان فنی و حرفهای دریافت میکنید. این مدرک قابل ترجمه است و ارزش بین المللی دارد.
جمعبندی
آموزش باریستا برای افرادی که قصد کار در کافه را دارند بسیار مهم است. اگر شما بهصورت تجربی در این کار فعالیت داشته باشید، ممکن است نتوانید بهخوبی و با استفاده از تکنیکها و رسپیهای اصولی، به آمادهسازی نوشیدنیها بپردازید.
آکادمی کافه نیرو با برگزاری آموزشهای کاربردی و ارئه مدرک معتبر که میتوان آن ترجمه کرد به شما کمک میکند تا با کسب مهارتهای لازم، سطح شغلی و درآمد خود را افزایش دهید.
برای کسب اطلاعات بیشتر و دریافت مشاوره میتوانید با کارشناسان آموزشی آکادمی کافه نیرو تماس بگیرید:
۰۲۱۸۸۷۸۵۸۵۶
۰۲۱۸۸۶۶۴۵۴۹
۰۹۱۹۰۸۱۲۵۷۵
آدرس سایت:
www.cafeniro.com
آدرس آکادمی کافه نیرو:
تهران، میدان آرژانتین، ابتدای خیابان الوند، پلاک ۲۶، طبقه ۴
این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری مهر در محتوای آن هیچ نظری ندارد.