نتایج یک تحقیق نشان میدهد که مصرف کنندگان آلمانی مجبور هستند در سال ۲۰۲۴ برای گرمایش و برق خود هزینه بسیار بیشتری نسبت به زمان قبل از شروع بحران انرژی بپردازند.
به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از راشاتودی، روزنامه "برلینر مورگنپست" با استناد به نتایج یک تحقیق گزارش داد که مصرف کنندگان در آلمان مجبور هستند در سال 2024 برای گرمایش و برق خود هزینه بسیار بیشتری نسبت به زمان قبل از شروع بحران انرژی بپردازند.
بر اساس تحقیق شرکت وریوکس Verivox که در این روزنامه منتشر شد، متوسط خانوارها در حال حاضر سالانه 1534 یورو (1662 دلار) بیشتر از فوریه 2021 برای برق، سوخت و گرمایش هزینه میکنند.
این روزنامه آلمانی در ادامه تصریح کرد که رقم فعلی هزینه سالانه انرژی برای خانوادهها در این کشور 5306 یورو است در حالی که در فوریه 2021 این رقم 3772 یورو بوده است که افزایش 41 درصدی در سه سال گذشته نشان میدهد.
وریوکس در تحلیل خود هزینههای یک خانواده متوسط سه نفره را محاسبه کرد که به طور متوسط 20000 کیلووات ساعت انرژی برای گرمایش و 4000 کیلووات ساعت برق مصرف میکند و 13300 کیلومتر در سال رانندگی میکند.
تورستن استورک، کارشناس انرژی در شرکت وریوکس در این گزارش گفت: سه سال پس از شروع بحران انرژی، انرژی هنوز به طور قابل توجهی گرانتر از قبل است.
وی افزود: اگرچه هزینهها از زمان اوج خود در اکتبر 2022 تا یک سوم کاهش یافته است، اما خانوارها همچنان به شدت تحت فشار هزینههای بالای انرژی هستند.
بر اساس این گزارش، آلمان طی بیش از دو دهه اخیر از انرژی ارزان روسیه بهره برده است و قبل از اعمال تحریمهای روسیه 40 درصد از واردات گاز خود را از این کشور به تازگی تحریم شده تامین میکرد.
آلمان یکی از کشورهایی است که بیشترین آسیب را از کاهش عرضه انرژی از سوی روسیه دیده است.
پس از اعمال تحریمهای اتحادیه اروپا علیه مسکو در واکنش به جنگ اوکراین و پس از انفجار خطوط لوله نورد استریم، صادرات انرژی روسیه به این بلوک به طور قابل توجهی کاهش یافت.
دولت آلمان سال گذشته پس از اینکه تصمیم گرفت انرژی هستهای را کنار بگذارد، مجبور شد واردات برق را افزایش دهد و به سمت انرژی های تجدیدپذیر حرکت کند.
در همین حال، کارشناسان هشدار می دهند که دوره سلطه آلمان به عنوان یک ابرقدرت صنعتی رو به پایان است، چرا که از دست دادن گاز طبیعی ارزان روسیه ضربه مهلکی به تولیدکنندگانی وارد کرده است که حالا برای حفظ رقابتپذیر بودن با مشکل مواجه هستند.
انتهای پیام/