میری لواسانی تاکید کرد؛ پتروشیمی پردیس میتواند به الگویی سرآمد در حوزه مدیریتریسک و دانش ایمنیفرایند، در کلاس جهانی تبدیل شود.
ب به گزارش بازرگانی خبرگزاری مهر، صنعت پتروشیمی به عنوان بزرگترین صنعت کشور جایگاه بی بدیلی در خودکفایی و پایداری اقتصادی ایران در شرایط سخت تحریم دارد. ظرفیت تولید صنعت پتروشیمی در انتهای سال ۱۴۰۱ به ۹۴ میلیون تن رسید که این مقدار تولید منجر به حدود ۱۸ تا ۲۰ میلیارد دلار ارزآوری برای کشور گردید. این حجم از تولید با حدود ۶۷ واحد پتروشیمی به دست آمده است. همچنین در جهش سوم، میزان تولید صنعت پتروشیمی از ۹۴ میلیون تن فعلی به ۱۴۰ میلیون تن در سال ۱۴۰۴ افزایش مییابد و ارزآوری آن به ارزآوری میعانات گازی تنه خواهد زد. درآمدهای ناشی از محصولات پتروشیمی و تکمیل زنجیره ارزش نیز در سال ۱۴۰۵ به بیش از ۳۰ میلیارد دلار خواهد رسید.
با توجه به جایگاه ویژه و استراتژیک صنعت پتروشیمی در اقتصاد کشور، پایداری تولید، مدیریت ریسک و پدافند غیرعامل در این صنعت ارزش آفرین اهمیت دوچندانی پیدا میکند.
ماهیت ریسکهای این صنعت عمدتاً با تواتر کم و شدت بسیار بالا میباشند و لازم است با اصلاح استانداردهای ایمنی، ارتقاء آموزش و فرهنگ ایمنی و افزایش فرآیندهای کنترل مدیریتی به عنوان بخشی از استراتژی مدیریت ریسک در راستای کاهش احتمال بروز خسارت و افزایش ایمنی در صنعت پتروشیمی برنامه ریزی شود.
کمتر از دو ماه از انتصاب دکتر سیدمحمدرضا میری لواسانی به عنوان مدیرعامل شرکت پتروشیمی پردیس، بزرگترین مجتمع تولیدکننده آمونیاک و اوره خاورمیانه میگذرد. ایشان که خود تحصیل کرده رشته مدیریت ریسک در یکی از دانشگاههای مطرح اروپایی است، از اولین روزهای حضور خود در مجتمع پردیس اهتمام ویژه ای به حوزه HSE و مدیریت ریسک در شرکت داشتهاند.
وی در نشست با مدیران و کارشناسان حوزه HSE شرکت با تأکید بر لزوم توانمندسازی کارکنان و آموزش اصول و استانداردهای جهانی مدیریت ریسک و ایمنی فرآیند اظهار داشت: با توجه به تخصص و تجربه ام در حوزه مدیریت ریسک و ایمنی فرآیند، برنامههایی برای متحول شدن این حوزهها در مجتمع براساس علوم روز دنیا و استانداردهای جهانی در نظر دارم که باید بعد از رصد و پایش شرایط موجود، برای اجرای آنها برنامه ریزی کنیم.
مدیرعامل شرکت پتروشیمی پردیس اذعان کرد: انتظار داریم با برنامه ریزی منسجم و آموزشهای تخصصی و روزآمد، به زودی نام پتروشیمی پردیس به عنوان الگویی سرآمد در حوزه مدیریت ریسک و دانش ایمنی فرآیند در کلاس جهانی مطرح شود و گامهای موثرتری برای بهبود شرایط ایمنی در فرآیند تولید و جلوگیری از بروز مخاطرات جدی در صنعت پتروشیمی برداشته شود.
گفتنی است دکتر میری لواسانی از سال ۱۳۹۹ به عنوان یکی از سرداوران مجلات حوزه مدیریت ریسک در ژورنال معتبر الزویر معرفی و برای ۳ سال پیاپی نیز به عنوان داور برگزیده انتخاب شده است.
الزویر(Elsevier) یکی از معتبرترین مطبوعات علمی دنیا است که در سال ۱۸۸۰ تأسیس شده و دفتر مرکزی آن در آمستردام هلند قرار دارد. شرط سر داوری در این منبع معتبر علمی جهان، داشتن ارجاعات بالای هزار و H-Index حداقل ٩ است.
سید محمدرضا میری لواسانی در ١٣ سال گذشته موفق به چاپ بیش از ٢٥ مقاله ISI در پایگاه علمی Elsevier شده، که دارای ارجاعاتی در حدود ١١٠٠ و H-Index در حدود ٩.١ است. وی دارای مدرک فوق دکترای مدیرت ریسک از دانشگاه لیورپول انگلستان است و پایگاه علمی Elsevier از این دانشمند جوان به دلیل داوریهای عالی قدردانی کرده است. در این تقدیرنامه عنوان شده؛ بدون تلاشهای بی وقفه جنابعالی، چاپ مقالاتی با چنین کیفیت بالا در راستای توسعه و پیشرفت دانش بشری امکان پذیر نبود. این پایگاه علمی از شما بدلیل داوریهای مطلوب و کمک به ارتقای سطح دانش مدیریت ریسک تشکر میکند.
میری لواسانی هم اکنون در مقطع دکترای مدیریت مالی و بیمه دانشگاه علوم و تحقیقات تدریس میکند.
با توجه به سوابق ارزشمند علمی و تخصصی دکتر میری لواسانی در حوزه مدیریت ریسک و پشتوانه سالها تجربه فعالیت در مجموعههای صنعتی و اقتصادی، انتظار میرود پتروشیمی پردیس در آینده به عنوان یکی از پیشروترین شرکتهای صنعت پتروشیمی در حوزه مدیریت ریسک و کنترل فرآیند مطرح شود.
این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری مهر در محتوای آن هیچ نظری ندارد.