به گزارش دفتر نظارت بر استاندارد صنایع غذایی، آرایشی، بهداشتی و حلال، تولید سوسیس و کالباس بدون مواد نگهدارنده مورد تایید سازمان ملی استاندارد ایران نیست.
باشگاه خبرنگاران جوان - براساس استاندارد ملی ایران به شماره ۲۳۰۳ هیچ تولیدکننده ای مجاز به تولید و فروش سوسیس و کالباس بدون دریافت نشان استاندارد نیست.
باشگاه خبرنگاران جوانباشگاه خبرنگاران جوانبیشتر بخوانید
بیشتر بخوانیدایجاد فرماندهی واحد در حوزه زنجیره غذا/ اجرای کشت قراردادی برنج در سال آیندهایجاد فرماندهی واحد در حوزه زنجیره غذا/ اجرای کشت قراردادی برنج در سال آیندهایجاد فرماندهی واحد در حوزه زنجیره غذا/ اجرای کشت قراردادی برنج در سال آیندهایجاد فرماندهی واحد در حوزه زنجیره غذا/ اجرای کشت قراردادی برنج در سال آیندهتولید سوسیس و کالباس مستلزم انجام فرایندهایی مانند بی استخوان نمودن گوشت، اختلاط مواد لازم در دستگاه کاتر و تهیه خمیر، پر کردن در پوششهای مناسب، پخت در دستگاه مخصوص، سرد نمودن و کنترل کیفیت محصول است.
روی سوسیس و کالباس علاوه بر علامت استاندارد، درج نام و نشان تولید کننده، نوع و میزان گوشت، تاریخ تولید، تاریخ انقضاء، شرایط نگهداری، شماره پروانه ساخت و کد ده رقمی زیر نشان استاندارد اجباری است.
عموم مردم می توانند کد ۱۰ رقمی زیر نشان استاندارد (درج شده بر روی محصول) را به شماره ۱۰۰۰۱۵۱۷ پیامک و از اعتبار پروانه علامت استاندارد اطمینان حاصل و در صورت مشاهده هرگونه مغایرت مراتب را به ادارات کل استاندارد استانها، سامانه ۱۵۱۷ و یا پورتال سازمان به نشانی www.isiri.gov.ir اعلام کنند.
انتهای پیام/
شناسه خبر: 17220