وزیر جهاد کشاورزی گفت: تا پیش از سال ۱۴۰۱ باید یک نقشه راه برای اقدامات سال جدید در حوزه مقابله با بیابانزایی تبیین شود.
جواد ساداتینژاد گفت: باید یک نقشه راه در حوزه مقابله با بیابانزایی تبیین شود تا در فروردین بتوانیم راهبرد سال جدید را تصویب کنیم، البته کارگروه باید بندی را برای حوادث و اقدامات ویژه در نظر بگیرد.
به گفته وزیر جهاد کشاورزی، جایگاه حوزههای محیط زیست و منابع طبیعی در دنیا رشد کرده است و در آینده جایگاه بالاتری پیدا خواهد کرد، بستر تولید ما در امنیت غذایی هم مقابله با بیابان زایی و حفظ آب و خاک است و باید در حفاظت از آن کوشا باشیم.
منصور رئیس سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری گفت: ۳۲ میلیون هکتار از عرصههای کشور در حال بیابانی شدن هستند که ۱۳.۹ میلیون هکتار کانونهای بحرانی فرسایش، ۷.۵ میلیون هکتار به عنوان کانونهای بحرانی در معرض هجوم شنهای روان هستند.
به گفته او از ۷.۵ میلیون هکتار کانون بحرانی، ۲.۵ میلیون هکتار کانون گرد و غبار و ریزگردها است.
طبق اسناد بالادستی باید هر سال یک میلیون هکتار بیابانزدایی در کشور انجام شود، در یک سال و نیم گذشته ۶ هزار و ۲۵۱ هکتار نهالکاری، ۳۰ هزار و ۸۱۴ هکتار مدیریت روان آب، ۴ هزار و ۲۵۰ هکتار تثبیت با بادشکن زنده و غیر زنده، ۱۷۶ هزار هکتار مراقبت و نگهداری، یک هزار و ۶۶۶ هکتار خاک پوشی و مالج پاشی و ۱۹۳ هزار هکتار عرصه تحت قرق انجام شده است.
باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی
باشگاه خبرنگاران جواناقتصادیصنعت ، تجارت و کشاورزی
شناسه خبر: 126120