عضو هیات مدیره اتحادیه مرغداران گوشتی کشور گفت: با توجه به بالا رفتن هزینههای تولید ظرف چند ماه گذشته، قیمت مرغ زنده درب مرغداری ۵۲ هزار تومان و قیمت گوشت مرغ برای مصرف کنندگان حداکثر ۷۳ هزار تو مان با شرط ثابت بودن قیمت نهادهها در طول یک سال تعیین شد.
عطاالله حسنزاده در گفت و گو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس درخصوص لزوم واگذاری اختیارات تولید و تنظیم بازار گوشت مرغ به اتحادیه ها گفت: با واگذاری اختیارات تولید و تنظیم بازار به اتحادیه ها، قطعا شاهد مدیریت بهینه بازار خواهیم بود.
عضو هیات مدیره اتحادیه مرغداران گوشتی کشور افزود: با این اقدام صورت گرفته مطمئنا تولید کنندگان و مصرف کنندگان شرایط بهتری را پشت سر خواهند گذاشت.
وی درخصوص مباحث مطرح شده پیرامون قیمت گوشت مرغ گفت: با توجه به بالا رفتن هزینههای تولید ظرف چند ماه گذشته، قیمت مرغ زنده درب مرغداری ۵۲ هزار تومان و قیمت گوشت مرغ برای مصرف کنندگان حداکثر ۷۳ هزار تو مان با شرط ثابت بودن قیمت نهادهها در طول یک سال تعیین شد.
حسنزاده در ادامه افزود: دامنه قیمت جوجه یکروزه نیز بین ۱۵ هزار و ۹۰۰ تا ۱۶ هزار و ۹۰۰ برای تحویل به مرغداران معین شد.
به گزارش فارس پیش از این ستاد تنظیم بازار قیمت گوشت مرغ را کیلویی 63 هزار تو مان تعیین کرده بود، اکنون بالا رفتن قیمت نهاد ها و افزایش هزینه های تولید باعث شده به خاطر اینکه تولید کنندگان ضرر نکنند قیمت جدید تصویب شود.
پایان پیام/