اسماعیل زاده کارآفرینی است که اداره منابع طبیعی مانع اجرای طرحهای او از جمله گاوداری صنعتی و تاسیس نیروگاه خورشیدی شده است.
باشگاه خبرنگاران جوان - ۱۸ اسفند آخرین مهلت دستگاهها برای اتصال به درگاه ملی مجوزها و صدور الکترونیکی مجوز لازم برای کسب و کارهاست. قانون رفع موانع و تسهیل فضای کسب و کار ۱۳ سال پیش تصویب شده، اما تولیدکنندگان و کارآفرینان زیادی در این سالها از سختی فرآیند دریافت مجوز خود گلایهمند بوده و بعضا سالها در انتظار صدور مجوز خود بوده اند. در این گزارش، گفت و گویی با یکی از کارآفرینانی را می خوانید که سنگ اندازی های دستگاه ها به نوعی مانع کارش شده اند.
باشگاه خبرنگاران جوانباشگاه خبرنگاران جوانعباس اسماعیل زاده کارآفرین گنابادی گفت: قطعه زمینی حدودا ۲۹ هکتاری در کیلومتر یک جاده گناباد به مشهد دارم که به علت کمبود آب در دشت گناباد، با هدف کشاورزی نمیتوان از آنها بهره برد. این زمین را قطعه بندی کردم و در اختیار تولیدکنندگان قرار دادم. خودم هم ۹ هزار متر زمین را دیوار کردم و به دنبال مجوز گاوداری صنعتی رفتم.
سازمان نظام مهندسی منابع طبیعی موافقت اصولی را داد و بعد از آن، مجوز چاه، پروانه و ... را گرفتم، سوله را زدیم و شروع به کار کردیم. بعد از گذشت یک هفته، اداره منابع طبیعی با اعلام اینکه این زمینها برای دولت است، جلوی کار ما را گرفت. در صورتی که زمین سند ۶ دانگ دفترچهای داشت و در سال ۹۰ نیز به این دلیل که اعتبار سندمان را بیشتر کنیم، سند تک برگ هلوگرام دار گرفتیم. سپس علیه اداره منابع طبیعی شکایت کردم و کار به کارشناسی کشیده شد.
بعد از کارشناسی اعلام کردند که این زمین تداخل دارد و پلاک ۹۴ روی پلاک ۹۳ آمده است. در واقع این زمین پلاک ۹۴ قنبرآباد بوده، در صورتی که سند ثبتی ما ۹۳ باغ سیاه است. به عبارت دیگر، تداخلی میان پلاک ۹۴ و ۹۳ انجام شده است. این تداخل باید در کمیته رفع تداخل جهاد کشاورزی حل و فصل میشد، اما دادگاه در این فاصله بر علیه ما رای صادر کرد مبنی براینکه این اراضی، اراضی ملی است و شما هیچ کاری نمیتوانید انجام دهید.
دو سال قبل نماینده مردم گناباد مردم را تشویق میکرد که نیروگاه خورشیدی در منطقه احداث کنند. من نیز اعلام کردم که این توانایی را دارم. سپس ۲۰ هکتار از زمین را آماده و برق ۳ فاز گرفتیم که بتوانیم در آنجا نیروگاه بزنیم. کار مجددا به دست اداره منابع طبیعی افتاد و دوباره کارشکنی کرد و گفت این زمین مشکل دارد.
تمام سه طرف زمین ما سند ثبتی دارند؛ نمیدانم چه اتفاقی افتاده که دست روی یک نقطه گذاشته اند و میگویند که پلاک ۹۴ قنبرآباد است. سمت راست، سمت چپ، جلو و عقب، پلاک ۹۳ است و تنها این یک نقطه پلاک ۹۴ است. در واقع کارشکنی کرده اند که نمیدانم هدف و منظورشان از این کار چیست که کار ما هم در بخش نیروگاه خورشیدی ماند و هم در بخش مجوز گاوداری.
اکنون حدود ۵۰ طرح و برنامه برای احداث دارم، اما به دلیل اینکه اداره منابع طبیعی جلوی من را گرفته هیچ کاری نمیتوانم انجام دهم. درخواست من از قوه قضائیه این است که یا رای من را باطل کنند و یا کارشناسی بفرستند تا بحث تداخل زمین را حل کنند. انتهای پیام/
شناسه خبر: 87504