طبق آمار ارائه شده از سوی شرکتهای بزرگ معدنی، آنها تواستهاند همزمان با دهه فجر رکوردهای روزانه خود در تولید را شکسته و میزان تولید را افزایش دهند. از سوی دیگر سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو) اعلام کرده است که هفت طرح تولیدی و زیرساختی به ارزش بالغ بر ۱۱ میلیارد و ۲۹۵ میلیون تومان در چهار استان کشور آماده افتتاح در دهه فجر امسال است.
به گزارش ایسنا، ایمیدرو ضمن اعلام این خبر که ارزش طرحهای آماده افتتاح شرکتهای زیرمجموعه و تابعه ایمیدرو به مرز ۱۱ هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان میرسد، اعلام کرده است: هفت طرح تولیدی و زیرساختی در چهار استان کشور آماده افتتاح در دهه فجر امسال است که از ارزش (معادل ریالی) بیش از ۱۱ میلیارد و ۲۹۵ میلیون تومان برخوردار است. همچنین میزان اشتغال مستقیم این طرح ها نیز به ۷۵۰ نفر میرسد.
این طرح ها شامل احیای مستقیم فولاد قائنات (با ظرفیت ۸۰۰هزار تن آهن اسفنجی)، دو پست اسکله بندر پارسیان، تاسیسات تخلیه و انبار بندر پارسیان، طلای هیرِد (با ظرفیت تولید ۲۰۰ کیلوگرم شمش)، زیرساختی مجتمع مس سونگون، نفلین سینیت کلیبر به روش فرآوری تر (۴۰هزار تنی) و زیرساختی مس در شهرستان های شهربابک، بردسیر – رابر، سرچشمه و پاریز است. استانهای خراسان جنوبی، هرمزگان، کرمان، آذربایجان شرقی میزبان طرحهای معدن و صنایع معدنی زیرمجموعه و تابعه ایمیدرو هستند.
گام موثر گندلهسازی گهرزمین در توسعه تولید
گام موثر گندلهسازی گهرزمین در توسعه تولیدکارخانه گندلهسازی گهرزمین ضمن اشاره به اینکه این شرکت در ۱۷ بهمن ماه ۱۳۹۹ با تلاش جمعی همکاران این شرکت و پیمانکاران پروژه در راستای توسعه و رونق تولید مورد بهرهبرداری قرار گرفت، اعلام کرده است: این واحد صنعتی در یک سال اخیر توانست با همراهی هیات مدیره شرکت گهرزمین و همچنین تلاشهای بیوقفه همکاران گامهای موثری در جهت تولید و حل مشکلات و موانع موجود بردارد.
مقداد کردستانی- مدیر کارخانه گندله سازی گهرزمین- در این رابطه اظهار کرد: از ابتدای راهاندازی کارخانه گندله سازی تا ۱۶ بهمن ماه ۱۴۰۰ معادل سه میلیون و ۳۳۸ هزار و ۷۳۴ تن تولید داشتهایم که با افتتاح این کارخانه ۱۶ درصد به ظرفیت تولیدی گندله کشور افزوده شد. طی چند روز اخیر نیز موفق به کسب رکورد فروش گندله صادراتی شدهایم. همچنین تولید بیش از ۱۲ درصدی نسبت به برنامه پیشبینی شده، در یک سال اخیر، انجام برخی اصلاحات و اقدامات باقیمانده از زمان پروژه، انجام برخی تغییر طرحها در راستای افزایش بهرهوری و بهینهسازی عملکرد تجهیزات و افزایش نرخ کمی تولید و بهبود کیفیت محصولات نیز از جمله دستاوردهای شرکت است.
ثبت رکورد تولید جدید فولاد ذوبآهن اصفهان
ثبت رکورد تولید جدید فولاد ذوبآهن اصفهانهمچنین طبق اعلام ذوب آهن اصفهان، سیاوش خواجوی -مدیر فولادسازی ذوب آهن اصفهان- نیز با بیان اینکه روز گذشته (۱۶ بهمن ماه) تلاشگران ذوب آهن اصفهان موفق شدند همزمان با دهه مبارک فجر، رکورد روزانه جدیدی ثبت کنند، اظهار کرد: مجتمع صنعتی ذوب آهن در بخش فولادسازی، با تولید ۶۱ ذوب در شبانه روز رکوردها را ارتقاء دادهاند. رکورد قبلی با ثبت ۶۰ ذوب در شبانه روز در سال ۱۳۸۹ ثبت شده بود.
وی افزود: تولید بخش فولادسازی ذوب آهن اصفهان در ۱۰ ماهه نخست امسال دو میلیون و ۴۶ هزار و ۳۲۴ تن تولید داشته که نسبت به تولید آن در مدت مشابه سال گذشته پنج درصد افزایش یافته است.
آغاز عملیات اجرایی ۱۰ طرح توسعه چادرملو
آغاز عملیات اجرایی ۱۰ طرح توسعه چادرملوهمچنین همزمان با برگزاری مراسم آغاز عملیات ۴۸ پروژه بزرگ صنعتی کشور که صبح امروز با حضور رئیس جمهوری در سالن همایشهای صدا و سیما برگزار شد، عملیات اجرای ۱۰ پروژه صنعتی و زیر ساختی چادرملو آغاز شد.
ناصر تقیزاده- مدیرعامل چادرملو در این نشست، ضمن اشاره به سیاستهای راهبردی چادرملو در جهت خلق ثروت در این شرکت معدنی و صنعتی، ضمن تقدیر از پیشبرد طرح پیشرانان پیشرفت کشور گفت : بیتردید شرکت های بزرگ در کشورهای در حال توسعه، موتور محرکه اقتصاد هستند و استراتژی شرکت معدنی و صنعتی چادرملو نیز ارتقاء ارزش شرکت وافزایش توان خلق سود پایدار برای سهامداران، با تامین خوراک پایدار برای سالهای آتی از طریق طرحهای اکتشافی، افزایش ظرفیت تولید و استفاده حداکثری از خطوط موجود، افزایش اشتغال، کمک به توسعه زیر ساختهای اساسی استان و منطقه و بهویژه رفع معضل آب از طریق انتقال آب خلیج فارس به استان یزد و همچنین مشارکت و توسعه در صنایع پایین دستی فولاد در استان است.
وی ضمن تاکید بر اهمیت حفظ محیط زیست و متعهد بودن شرکت نسبت به الزامات زیست محیطی گفت: باتوجه به اینکه معضل آب در کشور خصوصاً در استانی، همچون یزد از جمله دغدغههای اساسی است که بخشی از آن را چادرملو با انتقال آب خلیج فارس برطرف کرده است، افزود : چادرملو این آمادگی را دارد در صورت واگذاری معدن و اقتصادی کردن طرح، نسبت به تامین کامل آب استان اقدام کند. در حقیقت اعطای مشوقهای دولتی منجر به اقتصادی شدن انجام پروژههای زیر ساختی کشور برای شرکتهای بزرگ و مطرح خواهد شد. چادرملو بر روی فناوریهای نوین در کنار بومیسازی و بهینه کردن فناوریهای در دسترس و رایج از جمله تکنولوژیهای جدید بهرهبرداری از معدن به روش IPCC یا پـروژه بهرهبـرداری از معـادن کم عیار متمرکز شده است که منجر به کاهش قابل ملاحظه مخارج بهره برداری از یک سو و افزایش بهره وری از سوی دیگر خواهد شد.
ضرورت حمایت از فولاد مبارکه برای کسب موفقیتهای بیشتر در عرصه تولید
ضرورت حمایت از فولاد مبارکه برای کسب موفقیتهای بیشتر در عرصه تولیدعلاوه بر این لازم به ذکر است که صبح امروز (یکشنبه)، همزمان با ایام دهه فجر، دو عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی از خطوط تولید فولاد مبارکه بازدید و بر ضرورت حمایت از فولاد مبارکه برای کسب افتخارهای بیشتر در عرصه تولید تاکید کردند.
در این بازدید، مشکلات این مجتمع صنعتی مورد بررسی قرار گرفت و اعلام شد: اصلیترین مشکل فولاد مبارکه انرژی است و قیمت خوراک دولت برای تولید انرژی، ۲.۵ برابر قیمتی است که دولت بخواهد به این مجموعه بدهد؛ لذا بایستی برای چنین مشکلاتی در مجلس چارهای اندیشیده شود. مشکل دیگر فولاد مبارکه تامین آب مورد نیاز برای تولید است. با تامین پایدار آب مورد نیاز این شرکت میتواند با اطمینان خاطر بیشتری کار خود را ادامه دهد. از طرف دیگر مشکل دیگر این مجموعه بزرگ تولید فولاد در کشور، مربوط به معادن و تامین مواداولیه است که بایستی با همکاری ایمیدرو و دیگر مجموعههای وزارت صمت، بستری برای فعال کردن معادن بسیار بزرگ جهت تامین مواد اولیه برای تولید فولاد مهیا شود.
انتهای پیام
شناسه خبر: 43992