نماینده تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس گفت: یکی از مهمترین مسائل در راستای تحقق شعار سال انضباط بخشی به روندهای اقتصادی با تکیه بر تقویت حسابرسی سیستمی است که در این فضا، زمینه برای توسعه سرمایهگذاریها و جذب سرمایه به حوزه تولید به وجود میآید.
علی جعفری آذر، نماینده تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس در گفت و گو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، با اشاره به این موضوع که طی چندین سال گذشته موضوع تولید مورد تأکید مقام معظم رهبری بوده و امسال نیز جذب سرمایهها به این بخش مطرح شده است، تصریح کرد: جذب سرمایهها به حوزه تولید و تحقق شعار سال مستلزم ایجاد یک سری زیرساختهاست. رهبری همواره در تلاش هستند که تولید را به عنوان مهمترین موضوع اقتصادی در کشور معرفی کنند.
وی ادامه داد: تولید از اهمیت اساسی برخوردار است و باید رونق بخشیدن به آن در دستور کار باشد. در همین راستا، انضباط بخشی به روندهای اقتصادی و مالیاتی کشور میتواند کمککننده باشد. در یک فضای شفاف و هوشمند اقتصادی و مالیاتی است که اعتماد مردم و مودیان به روندهای اجرایی کشور افزایش پیدا میکند و زمینه برای توسعه سرمایهگذاریها به وجود میآید.
این نماینده مجلس خاطرنشان کرد: به منظور تحقق شعار سال باید اقداماتی به لحاظ فرهنگی و اجتماعی و قانونگذاری انجام شود. اصلاح قوانین به نحوی که از بخش تولید حمایت به عمل بیاید و در مقابل واسطهگری و سوداگری از جذابیت بیفتد، باید در دستور کار باشد.
جعفری آذر گفت: باید با دقت به بررسی این موضوع بپردازیم که چه موانعی بر سر راه تولید در کشور وجود دارد. بعد از شناسایی این موانع باید در راستای رفع آنها گام برداریم. یکی از مهمترین مسائلی در راستای تحقق شعار سال انضباط بخشی به روندهای اقتصادی با تکیه بر تقویت حسابرسی سیستمی است که در این فضا، زمینه برای توسعه سرمایهگذاریها و جذب سرمایه به حوزه تولید به وجود میآید.
وی ادامه داد: سرمایهگذاران باید مطمئن شوند که بر اثر قوانین دفعی و یکباره سرمایههایشان صدمه نمیبیند. اعمال سیاستهای دقیق و قوانین درست میتواند بستری برای جذب سرمایهها به حوزه تولید ایجاد کند.
این نماینده مجلس خاطرنشان کرد: هوشمندسازی روندهای مالیاتی کشور که طی سالهای گذشته در دستور کار بوده است، میتواند به افزایش جذب سرمایهها به حوزه تولید موثر باشد. باید در حوزه مالیاتی طوری عمل کنیم که بخشهای مولد تقویت شوند و حوزههای سوداگری از جذابیت بیفتد.
وی ادامه داد: هوشمندسازی نظام مالیاتی کشور میتواند این امکان را به وجود بیاورد که دولت بر کشف مودیان جدید، مقابله با فراریان مالیاتی و مالیاتستانی از فعالیتهای مخرب و سوداگرانه متمرکز شود. تمامی این روندها به معنی افزایش عدالت مالیاتی است که بستری برای افزایش اعتماد سرمایهگذاران ایجاد میکند.
این نماینده مجلس خاطرنشان کرد: باید طوری عمل کنیم که تمرکز اخذ مالیات بر فعالیتهای غیرمولد باشد تا بتوانیم از کسی که سرمایهاش را به حوزه تولید میآورد و ریسک زیادی را میپذیرد؛ حمایت کنیم. الان کارهای واسطهگری و سوداگرانه هم سود بالایی دارد و هم گرفتاریهای حوزه تولید مانند مالیات را ندارد. باید این وضعیت را عوض کنیم. روندهای هوشمند مالیاتستانی میتواند در این ارتباط کمککننده باشد.
وی در پایان تأکید کرد: تا جائیکه میتوانیم باید هزینههای تولید را کاهش دهیم و بر جذابیت این حوزه اضافه کنیم. در این شرایط است که سرمایهگذاران ترغیب میشوند به بخشهای مولد ورود کنند.
انتهای پیام/