وزیر تعاون،کار و رفاه اجتماعی میگوید در ۹ ماه گذشته بیش از ۷۵ هزار مجوز از طریق سامانه مشاغل خانگی صادر شده که چندین برابر دورههای گذشته بوده است.
به گزارش ایسنا، امروزه اشتغال خانگی یکی از راههای موثر برای ایجاد اشتغال در بسیاری از کشورها به شمار میرود و به منبع مهمی برای درآمد افراد و خانوارها تبدیل شده است؛ افراد با کار در خانه در کنار دیگر اعضا علاوه بر افزایش سطح درآمد و توسعه کسب و کار خود به افزایش رفاه و اقتصاد خانواده نیز کمک میکنند.
سرمایهگذاری، هزینه پایین و بهرهوری بالا، از مزیتهای مهم مشاغل خانگی است و این نوع کسب و کارها، در گرایش و تنوع بسیار قابلیت انجام دارند و حتی میتوانند سریعتر به سودآوری برسند.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به وجود ۱۵۹ رشته مشاغل خانگی اعلان محور میگوید: در طول ۹ ماه گذشته بیش از ۷۵ هزار مجوز از طریق سامانه مشاغل خانگی صادر شده که چندین برابر دورههای گذشته بوده است.
در طول ۹ ماه گذشته بیش از ۷۵ هزار مجوز از طریق سامانه مشاغل خانگی صادر شده که چندین برابر دورههای گذشته بوده است.وی میگوید: همه کسب و کارهایی که در حوزه مشاغل خانگی در ارتباط با وزارت کار هستند به درگاه ملی مجوزها متصل شدهاند.
به گفته عبدالملکی، صدور مجوزها در حوزه کسب و کارهای خانگی تسهیل شده و سرعت گرفته است و دریافت کنندگان مجوز تحت نظارت دستگاههای موردنظر قرار میگیرند و از مزیتهای یک کسبوکار رسمی مانند دریافت تسهیلات و غیره بهرهمند میشوند.
بر اساس آمار معاونت اشتغال وزارت کار از عملکرد مشاغل خانگی در شش ماهه اول دولت سیزدهم، بیش از ۵۳ هزار مجوز مشاغل خانگی صادر شده و بیش از ۴۳ هزار شغل در این بخش ایجاد شده است.
همچنین بیش از ۸۸۰۰ میلیارد تومان تسهیلات به فعالیت مشاغل خانگی پرداخت و ۲۲ هزار نفر موفق به دریافت این تسهیلات شدهاند.
بروزرسانی سامانه مشاغل خانگی و افزایش رشتههای مشاغل خانگی بهرهمند از پوشش بیمهای صندوق بیمه روستاییان و عشایر از جمله اقدامات صورت گرفته توسط معاونت اشتغال وزارت کار در حوزه مانع زدایی از توسعه و ایجاد مشاغل خانگی بوده است.
بروزرسانی سامانه مشاغل خانگی و افزایش رشتههای مشاغل خانگی بهرهمند از پوشش بیمهای صندوق بیمه روستاییان و عشایر از جمله اقدامات صورت گرفته توسط معاونت اشتغال وزارت کار در حوزه مانع زدایی از توسعه و ایجاد مشاغل خانگی بوده است.در حال حاضر بسیاری از صاحبان مشاغل خانگی تهیه و تامین مواد اولیه، دسترسی به بازار فروش و نبود نقدینگی و فضا برای تولید وعدم تامین سرمایه برای توسعه کسب و کار خانگی را از مشکلات پیش روی خود برای شروع کار عنوان می کنند.
به اعتقاد کارشناسان، مشاغل خانگی یکی از بهترین شیوههای کسب و کار برای اشتغال افراد جویای کار به ویژه زنان و جوانان به شمار می رود که علاوه بر خلق فرصتهای شغلی جدید زمینه رشد و توسعه اقتصادی و اجتماعی و کاهش بیکاری در کشور را فراهم می کند.
به گزارش ایسنا، امروزه مشاغل خانگی موجب درآمد بسیاری از خانوادهها شده و با توجه به ظرفیتهای فراوان اشتغالزایی و انعطاف پذیری در ساعات کار با اقبال زیادی از سوی متقاضیان کسب و کار به ویژه زنان روبه رو شدهاند.
به گزارش ایسنا، امروزه مشاغل خانگی موجب درآمد بسیاری از خانوادهها شده و با توجه به ظرفیتهای فراوان اشتغالزایی و انعطاف پذیری در ساعات کار با اقبال زیادی از سوی متقاضیان کسب و کار به ویژه زنان روبه رو شدهاند.انتهای پیام
شناسه خبر: 258522