اکونومیک 24
27 خرداد 1402 - 10:46

اشتغال‌زایی با هدف‌ درآمد پایدار و ساخت مسکن محرومان ‌در دستور کار بنیاد‌ مستضعفان

مدیرعامل بنیاد علوی گفت: توانمندسازی در حوزه اشتغال با اولویت مناطق محروم، اشتغال با هدف ایجاد درآمد پایدار و ساخت مسکن برای محرومان با هدف جلوگیری از مهاجرت به شهرهای بزرگ، از اولویت‌هایی است که جزو ماموریت‌های بنیاد علوی به عنوان زیرمجموعه بنیاد مستضعفان تعریف شده است.

 به گزارش خبرگزاری فارس، ‌وحید خاوئی، مدیرعامل بنیاد علوی صبح امروز در مراسم امضای تفاهمنامه اجرای مگا پروژه توسعه رسته صنایع‌دستی با رویکرد اشتغال، اظهار داشت: بنیاد علوی مداخله‌ای در امر صنعت نمی‌کند صرفا برنامه خود را به پشتیبانی و کمک در امر تولید، فروش، برند سازی و حمایت از هنرمندان محروم و کمک به آنها برای حضور در نمایشگاه‌ها اختصاص می‌دهد.

وی افزود: در بنیاد علوی یک ماموریت اصلی داریم و آن هم توانمندسازی در حوزه اشتغال است که در این باره اولویت ما مناطق محروم است. ساخت مسکن برای محرومان و موضوع اشتغال با هدف ایجاد درآمد پایدار است دو ماموریت اصلی بنیاد است که با هدف جلوگیری از مهاجرت به شهرهای بزرگ انجام می‌شود.

خاوئی با بیان اینکه یکی از حوزه‌‌های مهم در ایجاد مشاغل خرد، حوزه صنایع‌دستی است و یکی از مسائلی که باید در این حوزه به آن توجه کرد نگهداری و توسعه رشته‌های صنایع‌دستی است، گفت: یکی از اقدامات مهم در حوزه صنایع‌دستی نوسازی صنایع‌دستی است از این رو بنیاد علوی برای این موضوع اعلام آمادگی می‌کند و آماده حمایت و پشتیبانی از این طرح هستیم.

وی درباره میزان ارزش مالی تفاهمنامه اجرای مگا پروژه توسعه رسته صنایع‌دستی با رویکرد اشتغال گفت: ارزش مالی پروژه 64 میلیارد تومان شامل 60 میلیارد تسهیلات مالی و 4 میلیارد کمک‌های فنی و اعتباری با هدف آموزش، برندسازی و کمک به هنرمندان برای حضور در نمایشگاه‌ها است تا بتوانند تا کالای خود را بهتر بفروشند.

مدیرعامل بنیاد علوی با توضیح اینکه موضوع تفاهم نامه بین مسیراث و بنیاد علوی به حمایت از مشاغل صنایع دستی در روستاها و محلات حاشیه شهر باز می گردد، گفت: هدف ما ارتقا و افزایش درآمد هنرمندان از محل طرح است تا افراد درآمد بیشتری را کسب کنند بر این اساس ما به افرادی که نیاز به اموزش و پشتیبانی برای تولید و فروش دارند کمک می‌کنیم.

خاوئی اضافه کرد: این حمایت‌ها را در بخش صنایع دستی انجام می‌دهیم اما چون متولی صنایع دستی وزارت میراث است طبیعتا باید این کار با هماهنگی میراث انجام شود.

وی گفت: با این سرمایه گذاری مالی برای 2 هزار نفر در این پروژه اشتغال ایجاد می‌شود و محور اصلی اجرای طرح در استان‌های خراسان رضوی، خراسان جنوبی، خراسان شمالی، ایلام و سیستان و بلوچستان است.

پایان پیام/

منبع: فارس
شناسه خبر: 1290166

مهمترین اخبار اقتصادی: