تحقیقات اقتصاددانان دانشگاه سنت گالن سوئیس نشان میدهد که کمتر از ۹ درصد از شرکتهای اتحادیه اروپا و کشورهای گروه ۷ که دارای شرکتهای تابعه در روسیه بودند، از زمان اعمال تحریمها در سال گذشته میلادی، این کشور را ترک کردهاند.
به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از راشاتودی، تحقیقات اقتصاددانان دانشگاه سنت گالن سوئیس نشان میدهد که کمتر از 9 درصد از شرکتهای اتحادیه اروپا و کشورهای گروه 7 که دارای شرکتهای تابعه در روسیه بودند، از زمان اعمال تحریمها در سال گذشته میلادی، این کشور را ترک کردهاند.
این تحقیق بر اساس اطلاعات منتشر شده توسط اوبریس OBRIS که یک پایگاه داده جهانی و حاوی اطلاعات میلیونها شرکت است، نشان میدهد که 36000 شرکت بینالمللی از جمله 3444 شرکت تابعه نهادهای خارجی تا آوریل 2022 در روسیه فعالیت داشتند که از میان آنها در مجموع 2405 شرکت متعلق به 1404 شرکت در اتحادیه اروپا و کشورهای گروه 7 بودند.
محققان سپس بررسی کردند که چه تعداد از این شرکت ها سهام خود را رها کرده اند یا شعبههای خود را فروختهاند و به این نتیجه رسیدند که از 1404 شرکت، تنها 120 شرکت (8.5 درصد) این کار را انجام دادهاند.
نویسندگان این گزارش تأکید کردند که آنها فقط بر شرکت هایی تمرکز کرده اند که سهام خود را پس گرفته اند و به سایر روابط تجاری مانند صادرات، صدور مجوز و فرانشیز توجهی نکرده اند.
آنها دریافتند که در پایان نوامبر 2022، "8.5 درصد از شرکت های اتحادیه اروپا و گروه 7 حداقل یکی از زیرمجموعه های روسی خود را واگذار کردهاند."
تعدادی از شرکتهای برجسته بینالمللی نیز به دلیل فشار تحریمها در روسیه کار خود را متوقف کردند.
این لیست شامل خودروسازان آمریکایی، اروپایی و ژاپنی (فورد، رنو، تویوتا)، شرکتهای بزرگ انرژی (شل، اکسون موبیل)، بانکها (سیتی، دویچه بانک)، شرکتهای مشاوره (کیپیامجی، مکنزی)، خردهفروشان و رستورانها و هتل های زنجیره ای (مک دونالد، استارباکس، ماریوت) و برندهای پوشاک (اچ اند ام، نایک) میشود.
انتهای پیام/