مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران بر ضرورت تدوین نقشه راه و سند جامع مقاومسازی تأسیسات صنعت گاز تأکید کرد و گفت: اگر قرار باشد برنامهای بلندمدت در حوزه مقاومسازی تدوین کنیم، باید همه عوامل را کنار هم در نظر بگیریم، زیرا این موضوع اقدامی بلندمدت است.
به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، حسینعلی محمدحسینی، مدیر برنامهریزی تلفیقی شرکت ملی گاز ایران در نخستین همایش مقاومسازی تأسیسات و تجهیزات تولید، انتقال و شبکه توزیع گاز طبیعی کشور، اظهار داشت: احداث، نوسازی و بازسازی زیرساختهای اساسی موردنیاز برای تولید، ذخیرهسازی، انتقال و صادرات نفت و گاز، ضرورت مقاومسازی تأسیسات و تجهیزات تولید، انتقال و شبکه توزیع گاز طبیعی کشور همسو با پیشبرد اهداف راهبردی ماست.
وی با بیان اینکه 12 هزار و 805 میلیارد تومان بودجه مصوب سال 1402 در حوزه مقاومسازی است، ادامه داد: شرکت گاز استان تهران با امضای قراردادی با شرکت ژاپنی در این حوزه پیشرو است و پیشرفت فیزیکی آن در بسیاری از موارد صددرصد است.
محمدحسینی بر عملیاتی کردن اهداف راهبردی شرکت ملی گاز ایران در حوزه مقاومسازی تأسیسات و تجهیزات تولید، انتقال و شبکه توزیع گاز طبیعی کشور تأکید کرد و گفت: روزآمد کردن ساختار سازمانی شرکتهای تابع، برنامهریزی برای اخذ مشاور مدیریت طرح، همچنین روزآمد کردن شیوهنامه مقاومسازی از طریق تشکیل کارگروه تدوین شیوهنامه از اهداف کنونی است.
در ادامه این همایش، مجید چگنی، مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران اظهار داشت: این نشست با هدف انسجامبخشی و هماهنگیهای بیشتر بین شرکت ملی گاز ایران و شرکتهای تابع برگزار شده است.
وی افزود: شرکت ملی گاز ایران مسئولیت بسیار سنگینی در کشور بر عهده دارد و یکی از شرکتهای برتر دنیا با این حجم از تأسیسات است و افزون بر تأمین انرژی بخش خانگی، به صنایع، پتروشیمیها و نیروگاهها گازرسانی میکند و مقاومسازی تأسیسات به دلیل اینکه خللی در خدمترسانی بهوجود نیاید، موضوع مهمی است.
معاون وزیر نفت در امور گاز تصریح کرد: مقاومسازی فقط فیزیکی نیست و گاهی مقاومسازی و آموزش نیروی انسانی و ایجاد ارادهها برای راهبری تجهیزات شاید بسیار مهمتر است، بهطوری که همکاران ما پارسال در سرمای منفی 30 درجه در برخی مناطق با انگیزه و اراده قوی خدمترسانی میکردند.
چگنی با تأکید بر ضرورت تقویت پدافند غیرعامل در صنعت گاز بیان کرد: اگر قرار باشد برنامهای بلندمدت در حوزه مقاومسازی تدوین کنیم، باید همه عوامل را کنار هم در نظر بگیریم، زیرا این موضوع اقدامی بلندمدت است.
وی با بیان اینکه ظرفیتسازی یکی از اهداف مقاومسازی است، ادامه داد: ترازیابی و استفاده از الگوهای جهانی در حوزه مقاومسازی تأسیسات مهم است، در عین حال باید از قوانین و اسناد بالادستی کشور نیز بهره برد تا نقشه راه و سند جامع مقاومسازی صنعت گاز تدوین شود که نیاز است از مراکز علمی، دانشگاهها و شرکتهای دانشبنیان برای تدوین این سند جامع بهره برد.
مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران همچنین با بیان اینکه میتوان از نظر مشاوران بینالمللی هم در این حوزه بهره برد، گفت: اکنون نیازمند تلاش جدی برای حفظ این سرمایه عظیم صنعت گاز هستیم و نباید از هیچ اقدامی کوتاهی کرد.
انتهای پیام/