مدیرعامل صندوق بینالمللی پول طی اظهاراتی هشدار داد که هوش مصنوعی "مانند سونامی" به بازار کار جهانی ضربه میزند.
به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از رویترز، کریستالینا جورجیوا، مدیرعامل صندوق بینالمللی پول روز دوشنبه طی اظهاراتی هشدار داد که هوش مصنوعی "مانند سونامی" به بازار کار جهانی ضربه میزند.
جورجیوا در یک رویداد اقتصادی مرتبط با دانشگاه زوریخ گفت: هوش مصنوعی احتمالاً در دو سال آینده بر 60 درصد مشاغل در اقتصادهای پیشرفته و 40 درصد مشاغل در سراسر جهان تأثیر خواهد گذاشت.
وی در این رویداد که توسط موسسه مطالعات بینالمللی سوئیس برگزار شد، گفت: زمان بسیار کمی داریم تا مردم را برای آن آماده کنیم و کسبوکارها برای آن آماده شوند.
جورجیوا افزود: اگر ما آن را به خوبی مدیریت کنیم، میتواند افزایش فوق العادهای در بهرهوری داشته باشد، اما همچنین میتواند منجر به اطلاعات غلط بیشتر و البته نابرابری بیشتر در جامعه ما شود.
وی با اشاره به همه گیری جهانی کرونا در سال 2020 و همچنین جنگ اوکراین گفت که اقتصاد جهان در سال های اخیر مستعد شوکهای بیشتری شده است.
مدیرعامل صندوق بینالمللی پول همچنین تأکید کرد که اگرچه انتظار داشت شوکهای بیشتری بهویژه به دلیل بحران آبوهوایی رخ دهد، اما اقتصاد جهان بهطور قابلتوجهی انعطافپذیر بوده است.
وی که از سوی معترضانی که خواستار اقدام در مورد تغییرات آب و هوا و مقابله با بدهی های در حال توسعه جهانی هستند، هدف انتقاد قرار گرفته است، گفت: ما در رکود جهانی نیستیم.
جورجیوا گفت: سال گذشته این نگرانی وجود داشت که بیشتر اقتصادها وارد رکود شوند، اما این اتفاق نیفتاد. تورمی که به شدت به ما ضربه زده است، تقریباً در همه جا رو به کاهش است.
انتهای پیام/