در سال تولید، دانش بنیان و اشتغال زایی با هدف ارتقا کمی و کیفی این دانش پنجمین همایش بین المللی پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند از ۳ تا ۵ اسفند برگزار می شود.
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از سازمان شیلات ایران، انجمن پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند، پس از برگزاری چهار دوره همایش بین المللی پروبیوتیک، در نظر دارد در سال تولید، دانش بنیان و اشتغال زایی با هدف ارتقا کمی و کیفی این دانش، تبادل علمی بین متخصصین حوزههای مربوطه در سطح ملی و فرا ملی "پنجمین همایش بین المللی پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند" با شعار "میکروبیوم تا پروبیوتیک "،۳ تا ۵ اسفندماه سال جاری در انستیتو علوم تغذیهای و صنایع غذایی کشور برگزار کند.
اهداف و محورهای این همایش عبارتند از: تأثیر پروبیوتیک و میکروبیوتا برحفظ و بهبود وضعیت سلامت انسان، جنبههای فیزیولوژیکی و متابولیکی پروبیوتیک و میکروبیوتا در بدن انسان، پروبیوتیک، میکروبیوتا و بیماریهای عفونی، پروبیوتیک، میکروبیوتا و اختلالات قلبی-عروقی، پروبیوتیک، میکروبیوتا و اختلالات مغز و اعصاب، پروبیوتیک، میکروبیوتا و اختلالات غدد درون ریز، پروبیوتیک، میکروبیوتا و اختلالات نوزادان، پروبیوتیک، میکروبیوتا و اختلالات ریوی، پروبیوتیک، میکروبیوتا و اختلالات پوستی، پروبیوتیک، میکروبیوتا و بیماریهای دهان و دندان، پروبیوتیک، میکروبیوتا و سیستم ایمنی انسان، اهمیت پروبیوتیک و میکروبیوتا از لحاظ علم بیوانفورماتیک و سیستم بیولوژی، اقتصاد و بازار تولید پروبیوتیک و میکروبیوتا، پیشرفتهای تازه در زمینه تولید پروبیوتیک، فرایند تولید پروبیوتیکها در دام، طیور و آبزیان، کاربرد پروبیوتیکها در دام، کاربرد پروبیوتیکها در طیور، کاربرد پروبیوتیکها در آبزیان، کاربرد پروبیوتیکها در سایر حیوانات و اقتصاد و بازاریابی محصولات پروبیوتیک در دام، طیور و آبزیان.