یک کارشناس بازار کار، استفاده از فضای مجازی و اینترنت را یک فرصت بی نظیر برای توسعه بازار کار و ایجاد مشاغل جدید در کشور دانست و ضمن تاکید بر نظارت و قانونمند شدن کسب و کارهای اینترنتی، گفت: هرچه دولت فعالانه وارد فضای مجازی برای صدور مجوز کسب و کارها شود و از این فرصت برای ایجاد مشاغل جدید استفاده کند، تهدیدها در بخش فضای مجازی و اینترنت به همان نسبت کاهش پیدا می کند.
حمید حاج اسماعیلی در گفتوگو با ایسنا، با اشاره به مباحث مطرح شده درباره کلیات طرح صیانت از فضای مجازی، درباره فعالیت کسب و کارهای اینترنتی اظهار کرد: معتقدم دو عامل اساسی باعث می شود که خیلی از فرصتها را در کشور تهدید تلقی کنیم؛ یکی سیاستزدگی است که باعث شده نتوانیم کارها را با دیدگاهی فنی، تخصصی و کارشناسی دنبال کنیم و دومین موضوع، بحث نگاه و رویکرد امنیتی نسبت به موضوعات مختلف است.
وی افزود: این دو عامل همواره در کشور ما غالب بوده و از این نواحی برای توسعه کشور لطمه خوردهایم، در حالی که می تواند برای کشور منافع به دنبال داشته باشد.
این کارشناس بازار کار ادامه داد: تاکید ما این است که باید این دو نگاه در حوزه مسائل تخصصی و فنی کشور تعدیل شود تا شرایط برای استفاده از فرصتهای فراوان به وجود آید.
به گفته حاج اسماعیلی، هم اکنون فضای مجازی، اینترنت و پلتفرمهای اینترنتی یک فرصت بینظیر به شمار میروند و نباید نگاه امنیتی و سیاسی در این بخشها را آنقدر غالب کنیم که از فرصتهای خوبی که برای توسعه بازار کار و ایجاد اشتغال، امر خدماترسانی و چابکسازی امور و کاهش هزینهها در کشور ایجاد می شود، باز بمانیم.
این کارشناس افزود: ما می توانیم تهدیدات فضای مجازی را با ثبت و مجوز رسمی و بازگشاییهای جدید در حوزه مشاغل اینترنتی و صدور مجوز ها کاهش بدهیم.
حاج اسماعیلی تصریح کرد: هرچه دولت فعالانه وارد فضای مجازی برای صدور مجوز کسب و کارها و استفاده از فرصتها برای مشاغل جدید شود، تهدیدها در بخش فضای مجازی و اینترنت به همین نسبت کاهش پیدا میکند. بنابراین مجلس و دولت باید فضای اینترنت را در کشور برای توسعه بازار کار و ایجاد مشاغل جدید یک فرصت تلقی کنند و در عین حال به طرف نظارت و قانونمند شدن این کسب و کارها پیش برویم. انتهای پیام
شناسه خبر: 109180