اکونومیک 24
07 دی 1403 - 14:00

نجات کارگران چینی از شرایط برده‌داری در کارخانه‌ای در برزیل

مقامات برزیل اعلام کردند که ۱۶۳ شهروند چینی از شرایطی شبیه به برده‌داری در کارگاهی در شمال شرقی برزیل، جایی که شرکت چینی سازنده خودروهای برقی بی‌وای‌دی (BYD) در حال ساخت کارخانه‌ای است، نجات داده شدند.

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از یورونیوز، مقامات اعلام کردند که 163 شهروند چینی از شرایطی شبیه به برده‌داری در کارگاهی در شمال شرقی برزیل، جایی که شرکت چینی سازنده خودروهای برقی بی‌وای‌دی (BYD) در حال ساخت کارخانه‌ای است، نجات داده شدند.

دفتر دادستانی کار برزیل اعلام کرد این کارگران در چین استخدام شده بودند و برای شرکت جینجیانگ کانستراکشن برزیل (Jinjiang Construction Brazil)، یکی از پیمانکاران پروژه ساخت این کارخانه واقع در شهر کاماساری در منطقه کلان‌شهری سالوادور، مشغول به کار بودند.

به گفته مقامات برزیل، این شرکت گذرنامه‌های کارگران را ضبط کرده و 60 درصد از دستمزد آنها را نگه داشته بود. همچنین، کسانی که کار را ترک می‌کردند، مجبور بودند هزینه بلیط هوایی خود از چین و بازگشت به کشورشان را به این شرکت بپردازند.

دفتر دادستانی ویدیوهایی از خوابگاه‌های محل اقامت این کارگران منتشر کرد. این تصاویر تخت‌هایی بدون تشک و اتاق‌هایی بدون مکان مناسب برای نگهداری وسایل شخصی کارگران را نشان می‌دادند.

شرکت بی‌وای‌دی، یکی از بزرگ‌ترین تولیدکنندگان خودروهای برقی جهان، شب دوشنبه اعلام کرد که قرارداد خود با گروه جینجیانگ را "فوراً فسخ" کرده و در حال بررسی اقدامات مناسب دیگر است.

بی‌وای‌دی همچنین اعلام کرد که کارگران جینجیانگ موقتاً در هتل‌های مجاور اسکان خواهند یافت و تحت تأثیر توقف کار در کارگاه ساختمانی قرار نخواهند گرفت.

این شرکت گفت که طی هفته‌های گذشته شرایط کاری در محل ساخت این کارخانه را بازبینی کرده و به پیمانکاران خود اعلام کرده بود که "اصلاحاتی" باید انجام شود.

دادستان‌ها اظهار داشتند که شرایط بهداشتی در محل ساخت کارخانه بی‌وای‌دی در کاماساری به‌شدت بحرانی بوده است.

در این محل فقط یک سرویس بهداشتی برای هر 31 کارگر وجود داشت و آنها مجبور بودند ساعت 4 صبح بیدار شوند تا در صف منتظر بمانند و برای کار که از ساعت 5:30 شروع می‌شد، آماده شوند.

بر اساس قوانین برزیل، شرایط شبیه به برده‌داری شامل تحمیل کار اجباری یا ساعت‌های کاری طاقت‌فرسا، قرار دادن افراد در شرایط کاری تحقیرآمیز و محدود کردن آزادی حرکت کارگران می‌شود.

انتهای پیام/

منبع: تسنیم
شناسه خبر: 1820849

مهمترین اخبار اقتصادی: