مسئول بسیج اصناف و بازاریان با بیان اینکه با همکاری صندوق کارآفرینی امید تسهیلاتی برای کارگاههای کوچک تولید مدلهای ایرانی-اسلامی داریم، گفت: علاوه بر کارخانه تولید چادر مشکی در شهرکرد، 2 کارخانه دیگر با کمک دولت به بخش خصوصی راهاندازی و تا 2 سال آینده وارد چرخه تولید پارچه چادر مشکی میشود.
غلامرضا حسنپور در گفتوگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس در مورد حمایت از تولید چادر مشکی و کالای حجاب در کشور اظهار داشت: فعلاً تنها کارخانه تولید پارچه چادر مشکی در کشور، کارخانه چادر شهرکرد است، این کارخانه هر قواره چادری را به قیمت 400 هزار تومان عرضه میکند و شعبات مختلف عرضه محصول هم در کشور دارد، البته تنوع محصول تولیدی این کارخانه مانند تنوع خارجی نیست، اما رنگ آن با دوام است و در تولید چادر و مانتو میتوان از این پارچه استفاده کرد.
* اعلام آمادگی 38 فروشگاه جدید برای عرضه چادر و محصولات حجاب در تهران
وی در واکنش به این گفته که بانوان برای دسترسی به محصولات حجاب، مشکلاتی دارند و عرضهکنندههای این کالاها در کشور کم شده است، گفت: محصولات حجاب در بیش از 100 محل عرضه در شهرهای مختلف عرضه میشود؛ از سوی دیگر با رئیس اتحادیه فروشگاههای اینترنتی مذاکره کردهایم که عرضه محصولات حجاب از طریق فروشگاههای اینترنتی هم به قیمت مناسب در اختیار مردم قرار گیرد و علاوه بر آن در تهران 38 مغازه جدید، اعلام آمادگی کردهاند که چادر و محصولات حجاب را ارائه کنند.
* معرفی فروشندگان پوشاک به تولیدکنندگان چادر و محصولات حجاب توسط بسیج اصناف
مسئول بسیج اصناف و بازاریان عنوان کرد: فروشندگان پوشاک میتوانند به سایت بسیج اصناف مراجعه کنند و آنها را به تولیدکنندگان چادر و محصولات حجاب معرفی میکنیم. همچنین در جشنواره مدآفرین که ظرف یکی دو ماه آینده برگزار میشود، قرار است، مدلهای خوبی برای مانتو و چادر بانوان طراحی و معرفی شود.
حسنپور افزود: جشنواره قبلی مدآفرین در نیمه شعبان سال گذشته برگزار شد که در این جشنواره مانتوهای رسمی برای فروشندگان خانم در فروشگاههای زنجیرهای طراحی و معرفی شد که دو فروشگاه بزرگ از آن استقبال کردند. همچنین در نظر داریم برای پوشش یکنواخت بانوان فروشنده در فروشگاههای زنجیرهای با تمایل و تقاضای خودشان مدلهای مناسب و با قیمت ارزان به آنها معرفی کنیم.
* تولید سالانه 10 میلیون متر پارچه چادر مشکی در کشور
وی در مورد میزان تولید چادر مشکی در کشور گفت: براساس گزارش مسئولان کارخانه شهرکرد، سالانه 10 میلیون متر در طول با عرض 1.5 متر تولید میشود که البته نیاز کشور بیش از این رقم است و بقیه نیاز از طریق واردات تأمین میشود.
مسئول بسیج اصناف و بازاریان عنوان کرد: چادر مشکی تولید ایران در فروشگاههای زنجیرهای اتکا با قیمت نازل عرضه میشود و فروشگاههایی که تمایل به عرضه محصولات حجاب داشته باشند را میتوانیم به کارخانههای تولیدی معرفی کنیم.
* راهاندازی 2 کارخانه جدید چادر مشکی با کمک دولت تا 2 سال آینده
حسنپور اظهار داشت: علاوه بر کارخانه شهرکرد، قرار است 2 پروژه دیگر با کمک دولت به بخش خصوصی راهاندازی شود و این کارخانهها تا دو سال آینده وارد تولید پارچه چادر مشکی شوند؛ کارخانه تولید چادر مشکی خوانسار هم گرچه در گذشته شروع به کار کرد، اما به خاطر اشکال فنی در بخش رنگ فعلاً چادر مشکی آن فعال نیست، اما سایر پارچهها را تولید میکند و آنها هم درصدد هستند، مشکل فنی خط رنگ چادر مشکی را برطرف کنند.
* حمایت بسیج اصناف از کارگاههای کوچک طراحی و دوخت لباسهای ایرانی-اسلامی
وی در پاسخ به این سؤال که بسیج و دولت از تولیدکنندگان چادر مشکی چه حمایتهایی دارند، گفت: راهاندازی کارخانه چادر مشکی از نظر تخصیص زمین و تجهیزات، بسیار هزینهبر است و هزینههای بالایی دارد؛ اما در زمینه دوخت و دوز و طراحی مدلهای ایرانی اسلامی بخش خصوصی میتواند وارد شود و اگر کارگاهی حاضر به تولید مدلهای ایرانی-اسلامی شود، بسیج اصناف با همکاری صندوق کارآفرینی امید تسهیلاتی برای این تولیدکنندگان در نظر میگیرد تا تولید لباسهای مناسب به مرحله انبوه برسد.
* معرفی 1000 نفر طراح الگوهای تولید حجاب
مسئول بسیج اصناف و بازاریان اظهار داشت: تعداد یکهزار نفر طراح از دانشگاههای کشور با ما همکاری میکنند که در مؤسسه حسان فعالیت میکنند و در جشنوارههای مختلف مدلهای طراحی شده آنها ارائه میشود. همچنین در سایت مد خوب و سایت مدآفرین نمونه کارهای آنها ارائه شده است و طی یکی دو ماه آینده هم چهارمین جشنواره مدآفرین برگزار میشود.
* معرفی 100 طرح مناسب حجاب به تولید کنندگان
به گفته حسنپور، تاکنون 100 طرح مختلف در بخش لباس فروشندگان خانم، ارائه شده است که مجتمعهای بزرگ و فروشگاههای زنجیرهای میتوانند از این طرحها برای کارکنان خود استفاده کنند؛ همچنین در 22 استان کشور 100 طرح در بخش فروشندگان ارائه شده است که 10 طرح معرفی شده هدایایی گرفتهاند و معرفی شدند و برای جشنوارههای بعدی طرحهای جدید در زمینههای لباس بیمارستانی، مشاغل گوناگون، کارمندی و کارگری در دستور طراحی و ارائه است.
وی افزود: 100 هزار نفر طراح با مؤسسه حسان همکاری میکنند که آنها هم با بسیج اصناف در تعامل هستند و ما از نظر معرفی جا و مکان و همچنین هدایا برای برگزیدگان به آنها کمک میکنیم.
مسئول بسیج اصناف و بازاریان گفت: مهمترین حمایت ما شناسایی و معرفی طرحهای مناسب مد و لباس به مجموعههای اقتصادی و بنگاههای بزرگ و فروشگاههای زنجیرهای است که این طرحها جا بیفتند و تولیدکنندگان برای این طرحها پارچه فراهم کنند.
به گفته حسنپور، فروشگاههای زنجیرهای مانند افق کورش و اپال از این طرحهای ایرانی اسلامی استقبال کردند و هر کدام یک طرح انتخابی برای کارکنان خود استفاده کردهاند.
* طراحی لباس مناسب دانشآموزان
وی در مورد طراحی مانتو و لباس مدرسه برای تشویق دانشآموزان، اظهار کرد: ما برای اقشار مختلف از جمله دانشآموزان طرحهای مناسب به وسیله طراحان در نظر میکنیم و معرفی میکنیم.
مسئول بسیج اصناف و بازاریان اظهار داشت: حمایت بسیج اصناف در زمینه تولید پوشاک مناسب، حمایت از طراحان لباس و معرفی به بخش مصرفکننده و بازار است و همچنین بسیج از برگزاری نمایشگاههای مد و لباس حمایت میکند؛ امسال هم در نمایشگاه مصلی امام خمینی (ره) و همچنین نمایشگاه قرآن غرفههای حجاب داشتیم و مدلهای حجاب و ملزومات آن در طول نمایشگاههای مختلف در سال جاری ارائه خواهد شد.
به گزارش خبرگزاری فارس برخی مخاطبان فارس من با ثبت پویشهای «چادر برترین حجاب اما گرانترین لباس!»، «مطالبه شناسنامهدار کردن لباسهای ایرانی و اختصاص یارانه به چادر»،«جای خالی پوشاک ایرانی در ویترین مغازهها»،«26 نهاد مسئول متولی حجاب پاسخگو باشند»، «اقدام جهادی جهت سازماندهی طراحی، تولید و توزیع البسه» و «یکدست شدن پوشش کارمندان در تمامی ادارات دولتی» خواستار پاسخگویی مسئولان مربوطه شدند.
پایان پیام/