اکونومیک 24
24 اسفند 1400 - 10:00

الزامات و توصیه‌های بهداشتی خرید و نگهداری ماهی قرمز

اداره کل دامپزشکی استان تهران الزامات و توصیه‌های بهداشتی خرید و نگهداری ماهی قرمز را در اطلاعیه ای اعلام کرد. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اداره کل دامپزشکی استان تهران، این اداره کل ضمن تبریک فرا رسیدن سال نو و آرزوی سلامتی برای هموطنان عزیز، توصیه می‌نماید که در خرید و نگهداری ماهی قرمز به نکات ذیل توجه شود: - ماهی قرمز از مراکز عرضه مجاز تهیه شود و از خرید ماهی از دست فروشان و دوره گردها اکیداً خودداری شود. خبرگزاری مهر- مراکز عرضه مجاز شامل واحدهای صنفی عرضه ماهیان زینتی و اماکن تعیین شده توسط شهرداری‌ها با هماهنگی اداره دامپزشکی می‌باشند. - درهنگام خرید، از تماس مستقیم و حفاظت نشده با ماهی و آب حمل خودداری شود. درهنگام- حتی الامکان از ظروف یکبار مصرف جهت حمل و جابجایی ماهی از منزل استفاده شود. الامکانیکبار- از خرید ماهیان بیمار و بی‌حال با علائم شنای غیرفعال، فاقد رنگ شفاف و دارای لکه بر روی پوست بدن خودداری شود. توصیه‌های بهداشتی نگهداری ماهی قرمز توصیه‌های بهداشتی نگهداری ماهی قرمزتوصیه‌های بهداشتی نگهداری ماهی قرمز- پس از انتقال به منزل، بلافاصله نسبت به تعویض آب اقدام نموده و ماهی‌ها به ظروف از قبل آماده شده منتقل شوند. ظروف حمل یکبار مصرف در کیسه زباله سربسته قرارگیرد. آب حمل و آب تعویضی ماهی مستقیماً در شبکه فاضلاب تخلیه شود و از ریختن آن در معابر عمومی خودداری شود. یکبارقرارگیرد- باتوجه به لزوم تعویض آب ماهیان خریداری شده، حداقل ۲۴ ساعت قبل از خرید، ظرف نگهداری ماهی آماده شود. باتوجه- درصورت استفاده از آب شهری، باید قبل از استفاده ماهی چند ساعت در هوای آزاد به منظور کلر زدایی قرار داده شود. درصورت- ظرف نگهداری ماهی یک ظرف با دهانه باز (دهان گشاد) جهت تبادل اکسیژن با محیط باشد. - میزان آب مورد نیاز برای هر قطعه ماهی حداقل یک لیتر می‌باشد. - بهترین دمای نگهداری ماهی ۲۲-۲۶ درجه سانتی گرد می‌باشد. - غذای ماهی قرمز از فروشگاه‌های عرضه ماهی زینتی تهیه شود. - به منظور تعویض آب هربار ۲۵ درصد کل آب تعویض شود واز تعویض یکباره آب خودداری شود. واز- درهنگام تعویض آب و… نیازی به دستکاری ماهی نمی‌باشد اما در صورت لزوم و بخصوص در افرادی با سابقه بیماری و یا حساسیت‌های پوستی از دستکش استفاده شود. درهنگام-به منظور ضد عفونی ظروف نگهداری ماهی، می‌توان از نمک به میزان ۳ درصد و سایر ضدعفونی کننده‌ها مانند پرمنگات پتاسیم، پرکلرین و یا بتادین استفاده کرد. پرمنگاتپرکلرینبتادین- درپایان نوروز ماهی‌ها را در رودخانه‌ها و یا نهرها رها نکرده و درمحل‌های تعیین شده توسط شهرداری رها سازی شود. درپایان
منبع: مهر
شناسه خبر: 166761

مهمترین اخبار اقتصادی: