تهران- ایرنا- وزیر جهاد کشاورزی گفت: در حوزه نان بهشدت نیازمند نوآوری هستیم و در این راستا باید در مورد کیفیت، فرآوری و غنیسازی نان کار کنیم.
به گزارش روز دوشنبه ایرنا از وزارت جهاد کشاورزی، «سید جواد ساداتی نژاد» در بازدید از سولههای اختصاص یافته اداره کل غله و خدمات بازرگانی تهران به منظور ایجاد ناحیه نوآوری صنعت غذا که با همراهی سورنا ستاری معاون علمی و فناوری ریاستجمهوری انجام شد، اظهار داشت: با توجه به سابقه اداره کل غله و خدمات بازرگانی تهران، میتوانیم این مکان را به موزه آرد نان و غذا تبدیل کنیم.
وزیر جهاد کشاورزی افزود: اداره کل غله و خدمات بازرگانی تهران میتواند در بخشی از سولهها به مرکز نوآوری در صنعت غذا در بحث آرد، گندم و نان تبدیل شود و جوانان در این حوزه فعالیت کنند.
به گفته وی، نان در کشورمان بهشدت نیازمند نوآوری است و باید بر روی کیفیت، فرآوری و غنیسازی نان کار کنیم.
ساداتی نژاد گفت: در حال حاضر کنجاله سویا برای مرغدار کیلویی ۱۷ هزار تومان تمام میشود و باید به سمت ارزانسازی خوراک حرکت کنیم.
وزیر جهاد کشاورزی بر ارزانسازی خوراک دام نیز تاکید کرد و افزود: مراکز دانشبنیان در حوزه کشاورزی در این زمینه میتوانند کمک کنند.
وی با بیان این که در این مجموعه برای حضور از بزرگان حوزه غله و نان دعوت شود، گفت: سازوکارهای اجرایی برای حضور شرکتهای دانشبنیان در صنعت غذا را در این مجموعه ایجاد میکنیم.
بنابراین گزارش، با توجه به نقش و جایگاه زیرساختهای صنعتی در توسعه تولید محصولات دانشبنیان و فناورانه در حوزه امنیت غذایی و در راستای تحقق منویات مقام معظم رهبری در نامگذاری سال و تأکیدات ایشان بر صنعت غذا، بسترسازی مناسب برای توسعه روند استقرار و تولید بنگاههای صنعتی و شرکتهای دانشبنیان و فناور با ایجاد «ناحیه نوآوری صنعت غذا» و تدوین ساز آغاز و کار حمایتی آن در حال انجام است.
بر این اساس ناحیه نوآوری صنعت غذا، در وبگاه اداره کل غله و خدمات بازرگانی استان تهران با توجه به دارا بودن مجموعه سولههایی با قابلیت تغییر کاربری (از انبار شرکتهای بخش خصوصی در حوزههای گوناگون صنعت) به محل استقرار و مکان تولید شرکتهای دانشبنیان و فناور تبدیل شده که در ادامه مرحله ایجاد مرکز نوآوری صنعت غذا راهاندازی شده است.
گفتنی است؛ برای مرحله دوم که ایجاد ناحیه نوآوری صنعت غذا است برنامهریزیهایی در حال انجام است.
شناسه خبر: 380717