جعفر قادری با اشاره به شعار سال ۱۴۰۱ گفت: تولید با فناوریهای سرمایه بر خیلی موردتوجه ما نیست و باید تولیدی دنبال شود که کاربر باشد و درعینحال از فناوریهای روز استفاده کنیم که قابلرقابت باشد و از طرف دیگر ارزشافزوده ایجاد کند.
- اخبار اقتصادی -به گزارش خبرگزاری تسنیم، جعفر قادری عضو کمیسیون برنامهوبودجه مجلس شورای اسلامی در خصوص شعار سال 1401 «سال تولید، دانشبنیان و اشتغالآفرین» گفت: شعاری را که رهبر معظم انقلاب برای سال 1401 مطرح کردند متشکل از سه جز تولید، دانشبنیان و اشتغالزایی است و این جهتگیری کشور را در سال 1401 نشان میدهد و هر تحولی اگر قرار است در کشور اتفاق بیفتد باید از طریق تولید انجام شود.
خبرگزاری تسنیموی افزود: اگر قرار است هر تحولی در کشور اتفاق بیفتد و وابستگی به خارج را کم کنیم و نیازهای ارزیمان را در داخل کشور تأمین کنیم و رقابت قابل قبولی را با تولیدات دیگران داشته باشیم، هیچ راهی نداریم جز اینکه تولید را در کشور مورد توجه قرار دهیم.
عضو کمیسیون برنامهوبودجه مجلس با اظهار بر اینکه باید جهتگیری تولیدات ما مبتنی بر دانش و فناوری باشد، بیان کرد: هر تولیدی برای اهداف تعیین شده مدنظر نیست بلکه تولیدی که بتواند رقابت کند و فاصله و شکاف فنی ما را با کشورهای پیشرفته برطرف کند و پاسخگوی نیاز کشور باشد.
وی خاطرنشان کرد: در حال حاضر کشورهایی میتوانند حرف برای گفتن داشته باشند که از تولید مواد خام و اولیه فراتر بروند و به سمت تولید محصولات با فناوری بالا بروند، محصولاتی که امکان تولیدش در همه کشورها وجود ندارد و قابلعرضه به بازارهای بینالملل نیست. ما هم ناچاریم در این مسیر به سمت تولیدات دانشبنیان برویم و از تولید مواد خام و محصولات اولیه دامی و کشاورزی فراتر برویم.
قادری در مصاحبه تلفنی با رادیو گفتوگو با اشاره به جمعیت جوان کشور اظهار کرد: با وجود جمعیت جوان و روبهرشد در کشور باید اشتغالشان تأمین شود. بیکاری منشأ همه فسادها و همه معضلات و مشکلات اجتماعی است. اگر میخواهیم معضلات و مشکلات کشور را حل کنیم و جوانهای ما بهعنوان نیروهای مؤثری در جامعه ایفای نقش کنند باید به سمتوسویی برویم که عملاً اشتغال را برای اینها ایجاد کند.
وی تاکید کرد: تولید با فناوریهای سرمایه بر خیلی موردتوجه ما نیست و باید تولیدی دنبال شود که کاربر باشد و درعینحال از فناوریهای روز استفاده کنیم که قابل رقابت باشد و از طرف دیگر ارزشافزوده و درآمد ایجاد کند و درآمد سرانه و درآمد ارزی را اضافه کند. اگر این جهتگیری را دنبال کنیم خیلی از معضلات و مشکلات ما در سال 1401 حل خواهد شد.
عضو کمیسیون برنامهوبودجه مجلس در خصوص عملیاتی شدن و تحقق شعار سال 1401 گفت: در طول سالهای گذشته شرکتهای دانشبنیان در بعضی از حوزهها ورود پیدا کردند ما در بخشهای دفاعی، پزشکی ورود داشتهایم ولی در بخشهای معدن، کشاورزی و صنایع غذایی ورود جدی نداشتهاند و باید در این حوزهها نیز شرکتهای دانشبنیان ورود جدی کنند تا بتوانند مشکلات کشور را حل کنند.
انتهای پیام/
شناسه خبر: 187961