رئیس سازمان راهداری و حملونقل جادهای گفت: زیرساخت لازم برای ورود زائرین پاکستانی اربعین به کشور از طریق پایانه های مرزی این استان فراهم شده است.
به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، داریوش امانی با یادآوری اینکه یکی از اهداف جمهوری اسلامی ایران برگزاری هرچه باشکوهتر مراسم اربعین حسینی است، اظهار کرد: با توجه به گرمای شدید هوا در این منطقه، نصب سایبان، سیستمهای خنک کننده و نصب مه پاش انجام شده و امیدواریم با برنامهریزی های صورت گرفته برای ارائه خدمات بهتر امسال اربعین حسینی متفاوتی برای زائران ابا عبدالله الحسین رقم بخورد .
وی با تاکید بر اینکه در تمامی خدمات و پروژههای انجام شده باید رضایت و رفاه حال زائرین ایرانی و خارجی در اولویت قرار گیرد، افزود: در این راستا روکش آسفالت جادههای منتهی به پایانههای مرزی، رفع نقاط پر حادثه، خط کشی محورها، نصب علائم، افزایش امکانات بهداشتی در پایانه های مرزی در حال انجام است.
وی در بازدید از پایانه مرزی میرجاوه با اشاره به زیر ساخت های مناسبی که در این پایانه فراهم شده و در خرداد ماه سال جاری، سالن مسافری توسط وزیر راه و شهرسازی مورد بهره برداری قرار گرفت، گفت: سال گذشته شاهد ورود نزدیک به 42 هزار نفر زائر پاکستانی از این پایانه مرزی بودیم و امسال در صورت همکاری لازم از سوی دو کشور، پیش بینی ورود 100 هزار زائر پاکستانی در ایام اربعین حسینی را داریم.
معاون وزیر راه و شهرسازی با اشاره به ورود 18 هزار نفر زائر توسط ناوگان پاکستانی در سال گذشته تصریح کرد: در حال رایزنی با کشور همسایه در خصوص ناوگان حمل و نقل عمومی مسافری هستیم که با توجه به کمبود ناوگان مسافری در کشور، همه زائرین کشور پاکستان با ناوگان مسافری خود وارد کشور شوند و تشریفات گمرکی و قانونی کلیه این زائرین بدون ایستایی در داخل خود ناوگان صورت گیرد.
امانی با یادآوری اینکه طرح جامع پایانه مرزی میلک مصوب شده و قرار است اقدامات اساسی در بحث بازسازی و ایجاد ساختمانهای جدید مسافری و تجاری برای این پایانه انجام شود، ادامه داد: یکی از سیاست های کلان کشور این است که ما بتوانیم از ظرفیت های همسایگان به درستی استفاده کنیم. در این راستا با مدیریت 26 پایانه مرزی و اتخاذ سیاست گذاریهای مطلوب سال گذشته حدود 58 درصد رشد ترانزیت در کشور ثبت شد. در بها رامسال نیز رشد 70 درصدی ترانزیت را از پایانه های مرزی داشتیم.
وی با اشاره به افزایش چشمگیر ورود زائران پاکستانی از مرز ریمدان در سال گذشته عنوان کرد: پیشبینی می شود که امسال نیز شاهد استقبال گسترده زائران از این مرز باشیم.سال گذشته حدود 48 هزار زائر از مرز ریمدان عبور کردند و با توجه به این آمار، اقدامات گستردهای برای بهبود زیرساختهای این مرز انجام شده است که یکی از مهمترین این اقدامات، بازسازی جاده دسترسی به مرز است که در سیل اخیر خسارت دیده بود.
امانی افزود: همچنین پروژه احداث باند دوم این جاده که از سه سال پیش آغاز شده، با پیشرفت خوبی همراه بوده و امیدواریم تا پایان سال 1404 به بهرهبرداری برسد.
وی با تاکید بر اهمیت زیرساختهای جادهای در تسهیل تردد زائران، گفت: با توجه به حجم بالای تردد از این مرز، طرح جامع پایانه مرزی ریمدان نیز در سال گذشته مصوب شد و عملیات اجرایی آن از نیمه دوم امسال آغاز خواهد شد که این طرح به طور چشمگیری به بهبود زیرساختهای پایانه و ارائه خدمات بهتر به زائران کمک خواهد کرد.
انتهای پیام/