رئیس مرکز ملی مطالعات پایش و بهبود محیط کسب و کار گفت: تعداد درخواست دهندههای مجوز غذا و دارو مشخص نیست که دلیل آن متصل نبودن به سامانه ملی صدور مجوزهای کسب و کار است.
باشگاه خبرنگاران جوان - امیر سیاح گفت: از سازمان غذا و دارو خواهشمندیم که شرایط کسب مجوز را شفاف کند و همچنین بپذیرد که ایرانیها میتوانند محصولات جدید تولید کنند.
باشگاه خبرنگاران جوانباشگاه خبرنگاران جواناو میگوید: جهاد کشاورزی نیز وعده داده که به درگاه ملی مجوز الکترونیک وصل و به تمامی کسب و کارها دارای شرایط، مجوز الکترونیک تا هفته آینده ارائه کند.
بیشتر بخوانید
بیشتر بخوانید۲۰ روز مانده تا صدور الکترونیکی مجوزهای کسب و کار۲۰ روز مانده تا صدور الکترونیکی مجوزهای کسب و کار۲۰ روز مانده تا صدور الکترونیکی مجوزهای کسب و کار۲۰ روز مانده تا صدور الکترونیکی مجوزهای کسب و کارآقای نصراله - مدیر عاملهای شرکت تولید غذا و دارو گفت: ما شرکتی با ۳۰ سال سابقه هستیم، اما برای تمدید هر محصولمان باید دو سال منتظر بمانیم، بعد از گذشته سه سال با کمک سازمان بازرسی استان گلستان به وزارتخانهای در تهران متصل شدیم تا محصولاتمان را تمدید کنیم، ولی فقظ توانستیم ۲۴ محصول را تمدید و ۴۰ محصولمان باقی ماند.
در سال ۹۹بالغ بر ۸۵۵ هزار درخواست مجوز کسب وکار ثبت شده که از این تعداد مجوز ۵۱ درصد آنها صادر شده . همچنین از این میزان ۸۴۸ هزار درخواست مجوز صنفی ثبت شده که به ۶۳ درصد آن یعنی ۵۳۸ هزار و ۹۲۹ درخواست پاسخ داده شده است.
انتهای پیام/
شناسه خبر: 89386