آقای رامین درخواست کننده مجوز برای تاسیس یک واحد رستوران بین راهی است که از سال ۹۷ در این خصوص اقدام کرده و همچنان منتظر است.
۱۸ اسفند آخرین مهلت دستگاهها برای اتصال به درگاه ملی مجوزها و صدور الکترونیکی مجوز لازم برای کسب و کارهاست. قانون رفع موانع و تسهیل فضای کسب و کار ۱۳ سال پیش تصویب شده، اما تولیدکنندگان و کارآفرینان زیادی در این سالها از سختی فرآیند دریافت مجوز خود گلایهمند بوده و بعضا سالها در انتظار صدور مجوز خود بوده اند. در این گزارش، گفت و گویی با یکی از کارآفرینانی را می خوانید که سنگ اندازی های دستگاه ها به نوعی مانع کارش شده اند.
فارس رامین درخواست کننده مجوز واحد پذیرایی در استان کرمانشاه گفت: منطقه اورامان یک منطقه گردشگری است، به همین دلیل در سال ۹۷ متقاضی تاسیس یک واحد رستوران بین راهی شدم. از طرف سازمان میراث فرهنگی شهرستان ۱۳ استعلام مشخص کردند. سپس ۱۲ استعلام را اخذ کردم و تنها موافقت اداره حمل و نقل جادهای استان کرمانشاه باقی ماند که موافقت نکردند.
مجددا برای ایجاد یک واحد مرغداری درخواست دادم. طرح برای آخرین بار در کمیسیون مطرح شد و صدور مجوز را به گرفتن تعهد از صاحب مرغداری که در کنار زمین من است، منوط کردند. سپس از صاحب مرغداری هم تعهد گرفتم، اما همچنان مجوزی صادر نشد! سه سال است که پیگیری میکنم و بدون نتیجه رها کرده ام.
باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی اقتصاد و انرژی
باشگاه خبرنگاران جواناقتصادیاقتصاد و انرژی
شناسه خبر: 126242