اکونومیک 24
09 اردیبهشت 1404 - 15:05

پلمپ ایمن و حرفه‌ای ظروف پلاستیکی و شیشه‌ای

در دنیای امروز که اعتماد مصرف کننده، ایمنی محصولات و جلوگیری از نشت اهمیت روزافزونی پیدا کرده، پلمپ درب ظروف با روش‌های حرفه‌ای به یکی از نیازهای اصلی صنایع مختلف تبدیل شده است.

یکی از مطمئن‌ترین، اقتصادی‌ترین و پرکاربردترین روش‌ها برای رسیدن به این هدف، استفاده از واشر سیل القایی است؛ ابزاری ساده، ارزان و در دسترس و در عین حال بسیار مؤثر که در صنایع غذایی، دارویی، کشاورزی، شیمیایی، و آرایشی‌ - بهداشتی کاربرد گسترده ای دارد.

واشر سیل القایی چیست و چگونه عمل می‌کند؟

واشر سیل القایی، یک فویل آلومینیومی است که از قبل داخل درب بطری یا گالن جاگذاری می شود و پس از پر شدن بطری با محصول درب حاوی واشر روی ظرفبسته شده و این مجموعه از زیر هد دستگاه سیل القایی عبور می کند. با عبور درب حاوی فویل از میدان مغناطیسی تولیدشده توسط دستگاه، فویل گرم شده، لایه پلیمری روی واشر ذوب می‌شود و درنتیجه باعث چسبیدن واشر به دهانه ظرف می گردد. بعد از خروج کامل ظرف از میدان مغناطیسی، آلومینیوم و پلیمر روی آن سرد شده و باعث پلمپ شدن کامل ظرف می گردد.

این فرآیند در مدت‌ زمانی بسیار کوتاه (بین 0.5 تا 2 ثانیه) انجام می‌شود و طی آن هیچ آسیبی به درب، ظرف یا محتوای آن وارد نمی‌گردد. نتیجه این فرآیند، ایجاد یک درزبندی نفوذناپذیر است که از نشت و آلودگی محیط، فساد محصول و همچنین ورود هوا و آلودگی به داخل ظرف جلوگیری می‌کند. در حال حاضر استفاده از واشر سیل های القایی یکی از متداول ترین و بهترین روش های پلمپ درب ظروف می باشد.

مزایای استفاده از واشر سیل القایی

  1. پلمپ و آب بندی کامل ظرف
    پلمپ کامل دهانه ظرف مانع نفوذ رطوبت، هوا یا آلودگی به داخل ظرف می‌شود و از نشت محصول به طور کامل جلوگیری می‌کند.
  2. افزایش زمان ماندگاری محصول
    استفاده از واشر سیل نقش مؤثری در جلوگیری از اکسیداسیون و فساد محصولات مختلف دارد. با پلمپ کامل بطری و قطع ارتباط هوایی محصول با خارج بطور قابل ملاحظه ای باعث ماندگاری طولانی تر و حفظ عطر و رایحه و کیفیت محصول می گردد.
  3. تسهیل حمل و نقل و صادرات
    با ایجاد یک پلمپ مطمئن، باعث اعتماد کامل تولیدکنندگان به بسته بندی و جلوگیری از نشتی در مسیر حمل‌ونقل، انبارداری و فروش می گردد.
  4. جلوگیری از تقلب و دستکاری محصول
    وجود واشر سیل (خصوصا واشر سیل با چاپ برند و اختصاصی) امکان تقلب سودجویان و ناخنک خوردن محصول را در قفسه فروشگاه ها به حداقل می رساند.
  5. افزایش اعتبار برند و رضایت مشتری
    وقتی مشتری ظرفی را با درپوش باز نشده و سالم تحویل می‌گیرد، حس اعتماد و امنیت بیشتری به برند شما پیدا می کند و تمایل بیشتری برای استفاده مجدد از محصولات شما پیدا می کند.

انواع واشر سیل القایی

بسته به نوع ظرف و نوع محصولی که قرار است داخل آن بسته بندی شود، می بایست از واشرهای متفاوتی استفاده نمود:

  • واشر سیل القایی تک‌لایه (فول سیل)
    این مدل بدون یک فویل بدون لایه مقوا یا فوم بوده و تمام واشر به دهانه ظرف می‌چسبد و در انتها چیزی داخل درب باقی نمی‌ماند. حتما این نوع واشر سیل را روی دهانه محصولاتی مثل سس های هزارجزیره یا کچاپ دیده اید.
  • واشر سیل القایی پشت مقوایی (مقوادار)
    دارای یک لایه پشتی از جنس مقوا یا فوم می باشد که در مدل های جدا شونده در مدل‌های جداشونده، پس از چسبیدن فویل به دهانه، لایه پشتی جدا شده و داخل درب باقی می‌ماند. بسیاری از تولید کنندگان دارو یا مکمل های ورزشی از این نوع واشر برای بسته بندی محصولات خود استفاده می نمایند.
  • واشر سیل القایی پشت فومی
    روی آلومینیوم سیل لایه ای فومی قرار می گرید که این واشر را برای پلمپ محصولات مایع (مثل روغن موتور) مناسب می گرداند.

هرکدام از این واشرها برای اهداف خاص طراحی شده‌اند، استفاده از واشر سیل نامناسب باعث عملکرد نامطلوب و اتلاف هزینه و وقت خواهد شد.

کاربرد واشر سیل القایی در انواع ظروف

  • بطری‌ها و جار های های پت (PET)
  • بطری ها و گالن‌های پلی‌اتیلن
  • ظروف شیشه‌ای
  • قوطی های دارویی و مکمل‌ها
  • بطری های محصولات کشاورزی (انواع سموم و کودها)
  • محصولات صنعتی و روان کننده ها (روغن موتور، روغن گیربکس،....)

دستگاه‌های سیل القایی: دستی تا اتوماتیک

برای پلمپ ظروف توسط واشر سیل باید از دستگاه سیل القایی استفاده نمود که به سه دسته کلی تقسیم می‌شوند:

  1. دستگاه سیل دستی: مناسب برای کارگاه ها و تولیدکننده‌های خانگی با حجم کم
  2. دستگاه سیل نیمه‌اتوماتیک: مناسب کسب‌وکارهای متوسط
  3. دستگاه سیل اتوماتیک: مخصوص کارخانجات و خطوط تولید بزرگ و مداوم

نکات تخصصی در خرید و انتخاب واشر سیل

برای انتخاب فویل سیل مناسب می بایست چند مورد را کاملاً مورد بررسی قرار داد. عدم توجه کافی به هر یک از موارد زیر ممکن است باعث انتخاب اشتباه و اتلاف هزینه و زمان گردد.

  • توجه به نوع محصول (مایع، جامد، پودری)
  • سازگار بودن سیل با جنس ظرف (پت، پلی‌اتیلن، شیشه)
  • قطر دقیق دهانه ظرف (در واقع داخل درب ظرف)
  • گرید واشر سیل (فودگرید یا صنعتی)
  • نیازبه چاپ اختصاصی یا عمومی (برندینگ حرفه‌ای)

کاربرد این فناوری در صادرات

در بازارهای صادراتی مثل عراق، افغانستان یا کشورهایCIS، همانند سایر کشورهای پیشرفته استفاده از پلمپ‌های حرفه‌ای مثل واشر سیل القایی تبدیل به یک الزام شده است. مشتریان خارجی بیشاز پیش به دنبال افزایش کیفیت، امنیت در حمل‌ و نقل و جلب اعتماد بیشتر مشتریان خود هستند.

نتیجه‌گیری

اگر در حوزه تولید محصولات غذایی، دارویی، صنعتی یا آرایشی‌بهداشتی فعالیت دارید، و به دنبال راهکاری حرفه‌ای برای پلمپ درب ظروف خود هستید، واشر سیل القایی می‌تواند بهترین انتخاب باشد. دوام بالا، ظاهر زیبا، و عملکرد فنی قابل‌اعتماد، قیمت مناسب در برابر عملکرد بی نقص، این محصول را به بخشی جدانشدنی از بسته‌بندی حرفه‌ای تبدیل کرده است.

????اطلاعات بیشتر:

اگر به‌دنبال پلمپ حرفه‌ای، ایمن و اقتصادی برای ظروف محصول خود هستید، همین حالا با ما تماس بگیرید. تیم ما آماده ارائه مشاوره تخصصی برای انتخاب بهترین نوع واشر و دستگاه سیل مناسب با نیاز شماست.. فقط یک تماس تا پلمپ حرفه‌ای فاصله دارید.

"این مطلب تبلیغاتی است"

منبع: تسنیم
شناسه خبر: 1880442