شاخص کل بورس اوراق بهادار تهران در پایان معاملات امروز با کاهش 845 واحدی همراه شد.
به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، بورس اوراق بهادار تهران امروز در یک روند کاملا نوسانی قرار گرفت، به گونهای که ابتدا رشد، سپس افت شدید داشت و بعد از آن افت دیگری داشت و در نهایت با کاهش 846 واحد نسبت به روز گذشته معاملات قرار گرفت و در نقطه یکمیلیون و 282 هزار و 478 واحد ایستاد.
بورس اوراق بهادار تهرانهمچنین شاخص کل با معیار همو زن با 218 واحد عقبنشینی به رقم 325 هزار و 283 واحد رسید.
ارزش بازار در بورس تهران به بیش از 5 میلیون و 125 هزار میلیارد تومان رسید.
معاملهگران امروز بیش از 3.7 میلیارد سهام، حقتقدم و اوراق مالی در قالب 299 هزار فقره معامله و به ارزش 2 هزار و 536 میلیارد تومان داد و ستد کردند.
امروز همه شاخصهای بورس قرمز بودند، اما میزان کاهش شاخصها زیر نیمدرصد بوده است، به گونهای که شاخص کل و شاخص قیمت با معیار وزنی ارزشی 7صدم درصد کاهش یافتند و این دو شاخص با معیار هموزن 7صدم درصد افت کردند. شاخص آزاد شناور 16صدم درصد افت کرد. شاخص بازار اول بورس 11صدم درصد کاهش یافت و شاخص بازار دوم بورس یکصدم درصد عقب نشست.
امروز نمادهای توسعه معادن و فلزات و پتروشیمی نوری بیشترین اثر افزایشی در شاخص بورس را داشتند و نمادهای پالایش نفت تهران، ایران خودرو، پالایش نفت اصفهان، نفت بندرعباس و بانک تجارت بیشترین اثر کاهشی در شاخص بورس را داشتهاند.
در فرابورس ایران هم امروز شاخص کل با عقبنشینی یکواحدی به رقم 17 هزار و 528 واحد رسید.
ارزش بازار اول و دوم فرابورس ایران 977 هزار میلیارد تومان شد.
ارزش بازار پایه 310 هزار میلیارد تومان رسید.
معاملهگران امروز در فرابورس بیش از 2.9 میلیارد سهام، حقتقدم و اوراق مالی در قالب 717 هزار معامله و به ارزش 2 هزار و 570 میلیارد تومان داد و ستد کردند. با این حساب ارزش معاملات امروز بورس و فرابورس از 5 هزار میلیارد تومان فراتر رفت.
امروز نمادهای تجلی توسعه معادن و فلزات، پویا زرکان آقدره، بیمه اتکای ایرانیان و آریا ساسول بیشترین ا ثر افزایشی در شاخص فرابورس را داشتند و نمادهای نفت ایرانول، فرابورس ایران و توسعه سامانه نرمافزار نگین بیشترین اثر کاهشی در شاخص فرابورس را داشتهاند.
به گزارش فارس، با توجه به حضور 70 درصد ایرانیان در بازار سرمایه، شرکتهای حاضر در بورس و فرابورس باید سودهای مصوب شده در مجامع را از طریق سامانه سجام و به صورت متمرکز به حساب ذینفعان و سهامداران واریز کنند تا انگیزهای برای ماندگاری مردم در بازار سرمایه و تقویت فرهنگ سرمایهگذاری باشد.
سامانه سجامهمچنین قرار است از اول اسفندماه به دارندگان واحدهای سرمایهگذاری پالایش یکم به ازای هر واحد سرمایهگذاری 600 تومان سود پرداخت شود، گرچه بعد از حدود 17 ماه از خرید این واحد از دولت، دارندگان این واحدها همچنان با 31 درصد زیان از اصل سرمایه همراه هستند.
انتهای پیام/
شناسه خبر: 85621