رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس گفت: سالانه ۲ میلیون و ۶۰۰ هزار تن گوشت سفید در کشور تولید میشود که ۴۰۰ هزار تن آن مازاد است و باید صادر شود.
به گزارش خبرگزاری تسنیم ، محمد جواد عسکری رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی در مراسم روز ملی دامپزشکی اظهار داشت: سالانه 2 میلیون و 600 هزار تن پروتئین سفید در کشور تولید میشود که 2.2 میلیون تن نیاز داخل را پوشش داده و باقی مازاد است و باید صادر شود.
وی افزود:تولید غذای سالم یکی از مهمترین امور در تأمین امنیت غذایی کشور است. مجلس در حوزه قانون مسیر را هموار کرده و امروز فعالان بخش غذایی کشور از جمله دامپزشکان افسران خط مقدم به شمار میروند.
رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی ادامه داد: برنامه پنجم و ششم توسعه فقط 30 درصد آن محقق شد، از این رو در برنامه هفتم موضوعات به طور کامل دوباره بازنگری شده و شروع به کار دو قوه مقننه و مجریه با یکدیگر فرصت مناسبی برای پیگیری برنامههای توسعهای است.
وی تاکید کرد: اگر امروز هزار تومان در بخش غذایی سرمایه گذاری شود دیگر نیاز نیست 100 هزار تومان در بخش بهداشت هزینه گردد.
رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی با اشاره به ظرفیت موجود کشور در بخش کشاورزی ادامه داد: حدود 21 هزار مجوز برای صادرات پروتئین سفید صادر شده و فقط 17 هزار و 500 مجوز عملیاتی شد.
وی با بیان اینکه در کشور سالانه 2 میلیون و 600 هزار تن پروتئین سفید در کشور تولید میشود، یادآور شد: 2 میلیون و 200 هزار تن نیاز بازار داخل است و باقی مازاد بوده و باید صادر شود.
عسگری در پایان تاکید کرد: جمعیت 500 میلیون نفری پیرامون کشور یکی از فرصتهای ما در حوزه توسعه صادرات است که باید از آن بهره برداری کرد.
انتهای پیام/