اکونومیک 24
01 خرداد 1401 - 12:18

توصیه های دامپزشکی درباره بیماری تب کریمه کنگو

مدیرکل روابط عمومی سازمان دامپزشکی گفت:‌توصیه های دامپزشکی در رابطه با تب کریمه کنگو بسیار جدی است و تاکنون ۷ نفر به این بیماری مبتلا شده اند. به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از روابط عمومی سازمان دامپزشکی، امین اسدی گفت: از ابتدای سال جاری تا کنون ۷ نفر بیمار مبتلا به تب کریمه کنگو شناسایی شده اند که متاسفانه ۱ نفر فوت شده است. مدیرکل روابط عمومی سازمان دامپزشکی کشور افزود: شرایط پیشگیری و درمان بیماری تب کریمه کنگو در کشور مهیا است. و از مردم می خواهیم که توصیه های سازمان دامپزشکی را جدی بگیرند. وی افزود: تب کریمه کنگو بین انسان و دام مشترک می‌باشد و در صورت عدم رعایت نکات بهداشتی، انسان مبتلا خواهد شد. این بیماری با رعایت چند اصول ساده بهداشتی رو به افزایش نخواهد رفت که به شرح ذیل است. ۱- حذف کنه ناقل بیماری از طریق سمپاشی و حمام دادن دام ها و سمپاشی و ضدعفونی نمودن اماکن دامی طبق نظر دامپزشکی. ۲- خودداری از له کردن کنه با دست یا روی بدن دام. ۳- خودداری از تماس غشاهای مخاطی بدن (نظیر چشم و دهان ) با ترشحات و خون دام آلوده. ۴- خودداری از کشتار دام در محلهای غیر مجاز. ۵- تهیه گوشت مورد نیاز از محلهای مطمئن و تحت نظارت دامپزشکی. ۶- نگهداری گوشت تازه دام به صورت کامل به مدت ۲۴ ساعت در در مای ۲ تا ۴ درجه سانتیگراد.( دمای یخچال) ۷- روشهای حفاظت شخصی در تماس با ترشحات و خون حیوان (پوشیدن دستکش ، لباس بلند ، چکمه ، ماسک و عینک). ۸- اجتناب از خوردن جگر خام ونیم پخته. ۹- ویروس در برابر حرارت حساس است لذا پختن گوشت باعث از بین رفتن ویروس میشود. ۱۰- در صورت ایجاد هرگونه زخم یا جراحت جلدی در حین کشتار و با بروز علائم بیماری، سریعا به مراکز بهداشتی درمانی مراجعه نمایید. انتهای پیام/
منبع: فارس
شناسه خبر: 336983

مهمترین اخبار اقتصادی: