معاون وزیر نفت گفت: همکاران در مدیریت بحران با هماهنگی با شرکت ملی گاز و دیسپچینگ وزارت نیرو توانستند روزانه وضعیت سوخت در نیروگاهها را رصد کنند و خوشبختانه همه نیروگاهها در این برهه حساس توانستند به فعالیت خود ادامه دهند.
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری تسنیم، جلیل سالاری، مدیر عامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآوردههای نفتی در جلسه مدیریت بحران شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی که با حضور امام جمعه موقت تهران برگزار شد، ضمن قدردانی از تلاش مسئولان و کارکنان در حوزههای مختلف تامین و توزیع سوخت گفت: از ابتدای امسال جلسات مستمری با همه مجموعه، شرکتهای تابعه، وزارت نیرو، برق حرارتی و دستگاههای نظارتی برای تدوین سیاستها در جهت تأمین پایدار سوخت و تأمین سوخت جایگزین در نیروگاههای کشور برگزار شده است.
وی افزود: همکاران در مدیریت بحران با هماهنگی با شرکت ملی گاز و دیسپچینگ وزارت نیرو توانستند روزانه وضعیت سوخت در نیروگاهها را رصد کنند و خوشبختانه همه نیروگاهها در این برهه حساس توانستند به فعالیت خود ادامه دهند.
معاون وزیر نفت در بخشی از سخنان خود به اقدامات و افزایش زیرساختهای انجام شده در حوزه تأمین و توزیع سوخت اشاره کرد و گفت: زیرساختهائی در زمینه تسهیل و تسریع در تامین و توزیع سوخت در کشور انجام شده که تقویت ناوگان حمل و نقل و افزایش زیر ساخت ناوگان ریلی بخشی از اقدامات در این زمینه است.
سالاری افزایش کرایه حمل و نقل رانندگان ناوگان حمل و نقل سوخت و هماهنگی با راه آهن و تقویت ناوگان ریلی در جهت انتقال سوخت از جنوب کشور به مناطق یزد، شاهرود، سیستان و بلوچستان و خراسان رضوی را از دیگر از اقدامات برشمرد و گفت: برای اولین بار مسیر ریلی فرآورده وارد سیستان شد، ضمن اینکه بخشی از سوخت مناطق شاهرود، خراسان رضوی و یزد نیز با مخزندار ریلی تأمین شد.
وی به قطب تولید در بندرعباس و آبادان اشاره کرد و گفت: روزانه حدود 90 میلیون لیتر فرآورده به شمال کشور و نقاط دیگر انتقال می یابد.
مدیر عامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآوردههای نفتی خاطرنشان کرد: یک ظرفیت 30 تا 35 میلیون لیتری در مسیر حمل و نقل جادهای به موازات آن انجام دادیم و روزانه حدود یک هزار و 700 جابه جائی فرآورده توسط نفتکش به سمت شمال وشمال شرق کشور داشتیم.
انتهای پیام/