نحوه تنظیم قیمت منو و هزینههایی که در نظر گرفته میشود، میتواند منجر به ایجاد یک نظم مالی برای کسبوکار شود.
به گزارش بازرگانی خبرگزاری مهر، نحوه قیمت گذاری غذاهای موجود در منوی یک رستوران، همانطور که میتواند به یک کسبوکار کمک کند میتواند منجر به شکست آن نیز شود. چرا که غذاهایی که قیمت بسیار بالایی داشته باشند سفارش داده نمیشوند، به همین دلیل باید در نرم افزار رستوران قیمت گذاری غذا یا نوشیدنی را به خوبی انجام داد.
خبرگزاری مهرنرم افزار رستوراننحوه تنظیم قیمت منو و هزینههایی که در نظر گرفته میشود، میتواند منجر به ایجاد یک نظم مالی برای کسبوکار شود. یکی از مفاهیم کلیدی که برای تعیین قیمت منوی مناسب باید در نظر گرفته شود، درصد هزینه غذا است. این معیار نشان میدهد که چه مقدار از فروش کلی، صرف تهیه مواد اولیه و مواد غذایی میشود و توجه به این هزینهها کمک میکند تا قیمت اقلام موجود در منو تعیین شود و سود یک کسبوکار به حداکثر برسد.
بهای یک غذا یا نوشیدنی دقیقا چقدر است؟
بهای یک غذا یا نوشیدنی دقیقا چقدر است؟بهای یک غذا یا نوشیدنی دقیقا چقدر است؟برخی از افراد حوصله انجام ریاضیات را نداشته، به همین دلیل از نرم افزار رستوران استفاده میکنند که به خوبی عمل ماشین حساب را انجام داده و هزینه غذاها را به خوبی حساب میکند. این در حالی است که تعیین قیمتهای سودآور، بدون استفاده از نرم افزارهای رستوران کار آسانی نخواهد بود.
نرم افزار رستوراننرم افزار رستوراندر حالت کلی هزینه غذا به نسبت هزینه مواد تشکیل دهنده یک رستوران، یا به زبانی دیگر موجودی مواد غذایی یک رستوران و درآمد آن بستگی دارد. هزینه غذاها تقریبا به صورت درصدی بیان میشود که این درصد به عنوان هزینه غذا شناخته میشود.
تصور غلط و رایجی که در مورد درصد هزینه غذاها وجود دارد این است که هر رستوران باید تعداد مناسبی از غذاها را مورد هدف قرار دهد. در حالی که درصد غذاها بسته به محصولاتی که فروخته میشود، کنترل هزینه غذا و بازاری که غذا به آن ارائه میشود میتواند بسیار متفاوت باشد.
برای تعیین بهای یک غذا چه کاری باید انجام شود؟
برای تعیین بهای یک غذا چه کاری باید انجام شود؟برای تعیین بهای یک غذا چه کاری باید انجام شود؟قبل از اینکه قیمت وعدههای غذایی یک رستوران تعیین شود باید صاحبان مشاغل بدانند که هزینه تهیه آنها چقدر است. در این امر آنها باید بدانند که یک رستوران چقدر هزینه دارد تا بتوانند قیمت هر آیتم را در منوی خود عنوان کنند. در حالت کلی این قیمت تعیین شده شامل موارد زیر است:
هزینه غذای هر وعده: به جهت محاسبه هزینه غذا برای هر آیتم در منو، باید مجموع هزینه مواد تشکیل دهنده در هر وعده را پیدا کرد.
هزینه غذای هر وعده:تعیین درصد هزینه غذا: برخی از رستورانداران درصد هزینه غذا را جدی نمیگیرند در حالی که این امر اشتباه است. حفظ درصد هزینه غذا آن هم بدون کاهش کیفیت غذا تا حد امکان باعث میشود سود ناخالص بیشتری برای سایر هزینهها پرداخت شود.
تعیین درصد هزینه غذا:پیش از تعیین هزینه غذا چه کاری باید انجام داد؟
پیش از تعیین هزینه غذا چه کاری باید انجام داد؟پیش از تعیین هزینه غذا چه کاری باید انجام داد؟بودجهبندی در اداره یک کسبوکار، بسیار مهم بوده و کاری نیست که تنها در زمان ایجاد یک طرح کسبوکار انجام داده شود بلکه یک فرآیند مداوم است که برای سودآوری رستوران باید بر روی آن نظارت داشت. بررسی منظم بودجه کمک میکند تا وضعیت مالی را پیگیری کرده و به موفقیت رسید.
بسیاری از افراد، زمانی که به اعداد فکر میکنند احساس اضطراب یا سردرگمی خواهند داشت در حالی که این فرآیند نباید دشوار و پیچیده باشد. خوشبختانه امروزه نظارت بر جریان نقدینگی و مدیریت بودجه رستوران را میتوان به راحتی با ابزارهای مناسب انجام داد.
وجود یک نرم افزار حسابداری همچون نرم افزار کافی شاپ به افراد کمک میکند تا دفاتر، سوابق، موجودی و معاملات خود را سریع و دقیق مدیریت کنند. اگر کسبوکاری یک سیستم POS با قابلیت مدیریت موجودی داشته باشد که بتواند تمام موجودیها و خریدها را ردیابی کند، میتوان به سادگی دادههای خود را با نرم افزار حسابداری همگام سازی کرده و به مابقی کارها رسیدگی کند.
نرم افزار کافی شاپنرم افزار کافی شاپنحوه محاسبه درصد هزینه یک غذا یا نوشیدنی
نحوه محاسبه درصد هزینه یک غذا یا نوشیدنینحوه محاسبه درصد هزینه یک غذا یا نوشیدنیبرای اداره یک رستوران یا کافی شاپ سودآور، اکثر صاحبان یک کسبوکار هزینههای غذا و نوشیدنی را بین 28 تا 35 درصد درآمد نگه میدارند که در این امر چیزی به نام درصد هزینه غذا یا نوشیدنی ایده آل وجود ندارد. بسته به نوع غذا و نوشیدنی که سرو میشود، هزینههای رستورانها و کافی شاپها متفاوت خواهد بود.
هر رستوران باید درصد هزینه غذاهای خود را محاسبه کند و به میانگین همهچیز متکی نباشد، یک اصل همگانی برای تمامی بخشهای خدمات غذایی این است که، هرچه تمامی هزینههای رستوران همچون هزینه غذا و نوشیدنی بیشتر باشد طبیعتا قیمت آن در منو نیز بالاتر خواهد بود. برای محاسبه درصد هزینه غذا لازم است مقادیر زیر در دسترس باشد:
ارزش موجودی اولیه: ارزش موجودی کالای خریداری شده در ابتدای هفته به تومان.
ارزش موجودی اولیه:خریدها: ارزش خریدها در طول هفته و بخشی از موجودی اولیه به تومان.
خریدها:موجودی پایانی: ارزش موجودی باقیمانده در پایان هفته به تومان.
موجودی پایانی:کل فروش مواد غذایی: ارزش فروش غذاها و نوشیدنی به تومان در طول هفته که میتوان آن را در گزارشهای فروش پیدا کرد.
کل فروش مواد غذایی:فرمول درصد هزینه غذا یا نوشیدنی بدین صورت است که باید در ابتدا ارزش موجودی اولیه و خریدها جمع شوند و در نهایت ارزش موجودی پایانی را از عدد به دست آمده کم کرد. نهایتا نیز باید هزینه به دست آمده را تقسیم بر میزان کل فروش مواد غذایی کرد.
به حداکثر رساندن سود با استفاده از تکنولوژی
به حداکثر رساندن سود با استفاده از تکنولوژیبه حداکثر رساندن سود با استفاده از تکنولوژیامروزه با پیشرفت تکنولوژی، بهرهگیری از نرم افزار فست فود امری عادی بوده و به همین دلیل داشتن یک نرم افزار و شروع کسبوکار اینترنتی و مشاهده گزارشات مهم، به کسبوکارها نشان میدهد که در کدام نقطه قرار دارند و چه کاری به جهت بهتر شدن خود میتوانند انجام دهند. وجود یک نرم افزار کمک میکند که عملیات یک کسبوکار سادهتر انجام شود و افراد بتوانند تصمیمات آگاهانهای بگیرند.
نرم افزار فست فودنرم افزار فست فوداین مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری مهر در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
خبرگزاری مهر
شناسه خبر: 142067